Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Manikűrös, pedikűrös állás Grazban

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, német nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között. 

Fizetés: kb.
480.000 Ft
Állás ID: 670

Partnerünk egy fiatalos, graz-i szalon, ahová németül alapszinten beszélő, kéz- és lábápolásban gyakorlott kollégákat keresnek. 

Elérhetőség: Aktuális
Munkaterület: Közvetlen szolgáltatás

Leírás

Feladatok: manikűr, pedikűr, gyógypedikűr, lakkal és shellac-kal.  A szalon műköröm építéssel nem foglalkozik.
 
 
A munkához tartozó feltételek:
 • Munkatapasztalat kéz- és lábápolásban
 • Kedves személyiség
 • Alapszintű (A2) német nyelvtudás
 • Sikeres próbanap a szalonban
Előnyt jelenthet:
 • Kéz- és lábápolói végzettség (és az ezt igazoló papírok német nyelvű fordítása)
Amit kínálunk:
 • Profi és impozáns környezet
 • Hosszú-tavú elhelyezkedési lehetőség
 • Teljes munkaidős, bejelentett munkahely
 • Munkavégzés heti 5 nap 8 órában, heti 2 nap (vasárnap és hétfő) szabad
 • Bruttó 1600 € fizetés
 • A munkáltató apartmanokban biztosít szállást teljesen INGYEN
 • Segítőkész csapat
 
A közvetítés minden ügyfelünk számára INGYENES.

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!