Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Építőipari szakmunka- Ausztria

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között, valamint ugyanezen időben fogadjuk hívását a 00 36 30 608 3911-es telefonszámon.
Fizetés: kb.
600.000 Ft
Állás ID: 223

Osztrák partnerünk építkezésekre NÉMET nyelvtudással rendelkező tapasztalt szakmunkásokat keres hosszú távra Ausztriába.

Keresett szakemberek:elsősorban viz-gáz-fűtésszerelő, lakatos, hegesztő

Osztrák bejelentés, korrekt munkaadó, alkalmazotti munkajogviszony, magas kereseti lehetőség!

Elérhetőség: Aktuális
Munkaterület: Építőipar

Leírás

Osztrák partnercég brigádok jelentkezését is várja, ahol elvárás, hogy legalább egy fő kommunikáljon német nyelven!

Kérjük, csak akkor jelentkezzen, ha maradéktalanul megfelel a következő elvárásoknak:

Elvárások a jelentkezőktől:

  • Alapfokú német nyelvtudás 
  • Német nyelvű fényképes önéletrajz
  • 2-3 év friss szakmai tapasztalat,
  • Autó a kiutazáshoz, munkába járáshoz
  • szakmunkás bizonyítvány 


Amit a munkaadó kínál:
Fizetés: bruttó 12-13 Euró/ óra, valamint egyéb juttatás a szállás,  utazás finanszírozására. Havi 160 munkaóra esetén NETTÓ 2000-2200 Euro kereshető meg. Továbbá 13. havi fizetés és 14.havi fizetés időarányosan is jár a dolgozóknak. (Teljes éves munkavégzés esetén jár a 14. havi fizetés) 

  • Munkaruha biztosított!

Munkaidő:
Heti 40, azaz havi 160 óra alap munkaidővel lehet számolni. Túlórára esetén Kontora mennek ezek a plusz órák

Szállás:
Mindig a munkaadó intézi, előre lefoglalja a munkavállaló számára, és a munkába állást megelőző napon elfoglalható. A szállás ingyenes! vagy 15 EUR/nap, amit a cég fizet a munkaadónak a havi fizetéssel együtt.

Indulótőkére nincs szükség! Az első hónapban felmerülő költségek miatt minden esetben ajánljuk ügyfeleinknek, hogy 100.000 Ft-nak megfelelő kiutazási költséggel számoljanak. 
 
Tapasztalataink szerint a munkáltató mindig pontos és korrekt a fizetéssel kapcsolatban, de ezen felül is jó kapcsolatot ápol az alkalmazottakkal.

Az Euwork Kft. szolgáltatása ügyfeleink számára díjmentes!

Jelentkezés a dach@euwork.hu címen.

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!