Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Szállodai munkalehetőség Londonban

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között, valamint ugyanezen időben fogadjuk hívását a 00 36 30 608 3911-es telefonszámon.
Fizetés: kb.
520.000 Ft
Állás ID: 733
Exkluzív londoni szállodába várjuk hölgyek jelentkezését "room attendant, floor porter, floor housekeeper", azaz szobalány és takarító pozíciókra. Az ötcsillagos hotel London szívében helyezkedik el.  Az állás betöltéséhez nem szükséges korábbi takarítói tapasztalat, egyedül a társalgási angol nyelvtudás megléte a fontos.
Kinek ajánljuk?
Kinek ajánljuk?
Elérhetőség: Nem aktuális
Munkaterület: Vendéglátás

Leírás

Szobalány (hölgyeknek)/logisztikai munkatárs, konyhai kisegítő (uraknak) munka Londonban, ez egyes zónában! 

Elvárások:

- Társalgási szintű (min. B1-es) szintű angol nyelvtudás, hogy meg tudd értetni magad és másokat is megérts

- Erős munkamorál, pozitív személyiség

- Igényesség, részletekre irányuló figyelmesség

Amit kínálunk:

- Fizetés: bruttó 8,21/óra

- Munkarend: 8,5 óra/nap, heti 2 szabadnap 

Az alábbi link egyedül a szállásra vonatkozó részleteket tartalmazza, az ott megjelenített álláslehetőségek helyett pedig az itt felsorolt információk érvényesek:

További részletek a londoni szállásról 

- Étkezés: munkanapokon az étkezés biztosított 

- Előrejutási lehetőség: részlegen belül már 3 hónap után van lehetőség előléptetésre, fél év után más részlegekre is lehet jelentkezni 

- Tréningek: havi szinten van lehetőség továbbképzésekre jelentkezni

Egyéb juttatások: 

- a szállodalánc többi tagjában kedvezményes szállás

- munkaruha biztosított

- 6 hónap után táppénz 

- 3 hónap után kedvezményes gym bérlet és egyéb kedvezmények egészségügyi juttatásokra

- rendszeres csapatépítő programok

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: angol nyelvtudással, szobalány
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!