Állások Menü
0

LONDONI MUNKÁINK

 

london munka

Londoni szállás? Munkával? IGEN! - és még gyorsan is!

Gondolkodtál már azon, hogy szerencsét próbálj külföldön, egy olyan mozgalmas nagyvárosban, mint London? Szeretnél versenyképes fizetést, esetleg többet félretenni úgy, hogy egy izgalmas környezetben dolgozol, és még az angol nyelvtudásod is fejlődik? Minderre a válaszod IGEN, de nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá? Megvan az elhatározás, de hiányzik valami plusz, esetleg tartasz a bizonytalanságtól?

Mi eloszlatjuk minden kételyed!


 

 
london szállás és munka
Megbízható londoni partnerünk olyan szálláslehetőségeket kínál, amelyek főként a 2-3. zónákban helyezkednek el.  Milyen körülményekre számíthatsz? Luxus körülményekre nincs lehetőség, de minden szállás teljesen kulturált és felszerelt, egyszerű és berendezett, általában ágynemű nincs, higiéniai okokból. Lehetőség van kiutazni a pároddal is akár, így a szállás még romantikus is lehet! A szállások teljesen felszereltek, van hűtő, tűzhely, micro, kávéfőző, kenyérpirító, porszívó, evőeszközök, tehát gyakorlatilag minden, ami a mindennapi, kényelmes és komfortos élethez szükséges.

 

plusz munka is...

Rendezés:
ID: 686
Aktuális
London városába keresünk angolul társalgási szinten beszélő villamosmérnököt / elektronikai szakembert változatos munkakörre. 
ID: 657
Aktuális
Brit oktatási partnerünkön keresztül olyan lehetőséget nyújtunk, amivel egy képzést követően már angol tanárként dolgozhatsz az Egyesült Királyságban - vagy máshol Nyugat-Európában. A speciális, gyakorlatias képzés Londonban történik, és nem drágább, mint egy hasonló képzés Magyarországon. A sikeres vizsgát követően £14-£17 -os kezdő órabérre számíthatsz.
ID: 287
Aktuális

Londoni szállás? Munkával? Jó kereseti lehetőséggel? IGEN! 
Már társalgási szintű nyelvtudással tudunk neked segíteni új életet kezdeni a szigetországban!

ID: 600
Nem aktuális

Londoni könyvelő irodába keresünk irodai asszisztenst. A munka változatos, kihívásokkal teli feladatokra számíthatsz egy olyan családias, összetartó csapatban, ahol az egyéni teljesítmények is számítanak és ahol a nap végén mindig pontosan fogod tudni, hogy mit tettél hozzá a közös sikerekhez. Olyan kollégát keresünk, aki munkájára igényes, kitartó és nyitott új ismeretek megszerzésére.

ID: 624
Nem aktuális

5-10 éves munkatapasztalattal rendelkező vésnököt és/vagy süllyesztő marót keresünk Londonba

Olyan szakembert keresünk, aki méret után készít pecsétgyűrűt, pecsét nyomót és egyéb ékszereket (karperec).

ID: 376
Nem aktuális

RAKTÁRI MUNKA LONDON KÖZELÉBEN

Londontól nem messze, Lutonba keresünk raktári dolgozókat egy kozmetikai nagyvállalat logisztikai központjába. Hosszú távú, permanent munkaszerződések, biztos munkahely, előrelépési lehetőségek, juttatási csomag!

KÖZVETÍTŐI DÍJ NÉLKÜL

ID: 380
Nem aktuális

Informatikai területen dolgozol és jártas vagy a fejlesztés, illetve a programozás területén?
Szeretnéd értékes szaktudásodat modern környezetben, projektmunkák keretein belül, külföldön kamatoztatni?
Jól beszélsz angolul, és dolgoznál az Egyesült Királyság nyüzsgő fővárosában, Londonban?

Amennyiben mindegyik kérdésre IGEN a válaszod , tekintsd meg, milyen IT projektmunkákat kínálunk számodra Anglia-szerte!

ID: 558
Nem aktuális

Our partner is a fast growing technology company and well known in London. They are looking for candidates for the following positions:

  • Front-end developer
  • IOS developer

BREXIT HÍREK

London jobs still available for Hungarians

Szeretnék egy egyértelmű üzenetet küldeni minden európainak, aki Londonban él - mi nagyon szívesen látunk titeket itt. A város nevében is elmondhatom, hogy nagyon hálások vagyunk azért a rengeteg erőfeszítésért, amivel hozzájárultatok a város fejlődéséhez, és ez nem fog megváltozni a népszavazást követően sem. 

Sadiq Khan,
London főpolgármestere


 

Amellett, hogy biztonságosan, és meglehetősen kedvező áron jutsz szálláshoz Londonban, partnerünk még munkát is tud számodra biztosítani Londonban, amennyiben igényled! A munkalehetőségek első sorban a vendéglátás területén aktuálisak, de a kereskedelem különböző területein is vannak elérhető állások. Ezek általában olyan munkalehetőségek, amelyek nem igényelnek szaktudást, ezért bárkinek tudjuk ajánlani, bizalommal!
állás Londonban
Milyen kezdeti kiadásaim lesznek Londonban?

 

  • Londoni partnerünk a szállást körülbelül 75-85 GBP/fő, 2 ágyas,
  • heti minimum 100 GBP/fő áron pedig egy ágyas szobák bérlésére is van lehetőség.
  • 3 hónapra kell szerződést kötni,
  • 1 hónapnak megfelelő bérleti díjat kell kifizetni (ami 2 hét bérleti díj + 2 hét kaució)

„Megéri?”

Egy új élet megkezdése egy új országban, bizony igényel némi anyagi befektetést. Mivel London egy nagyváros, ezért az árak is másképp alakulnak, mint a vidéki, kisebb városokban, azonban a pénzkereseti lehetőségek mindenki számára széles körűek.

 

Az EUwork Kft. felé Te semmilyen közvetítői díj fizetésére nem vagy kötelezett!

 

És még munka is?
segítőkész emberek Londoni munka intézése során
IGEN! Londoni partnereink olyan naprakész információkkal rendelkeznek a munkavégzéssel és munkavállalással kapcsolatos hivatalos és informális részletekkel kapcsolatban, valamint olyan megbízható magán munkaerő közvetítőkkel állnak kapcsolatban, hogy a kiutazásodtól számított 1 héten belül már munkába is állhatsz, az interjút pedig megszervezik Neked!


Milyen munkákat kínálunk?


Általában olyan állásokba tudunk elhelyezni, amelyek nem igényelnek különösebb szaktudást, vagy tapasztalatot, de ha rendelkezel vele, még később előnyödre is válhat. Ami fontos, hogy legyen legalább egy erős alapfokú angol nyelvtudásod!

Hölgyeket 45 éves kor felett is el tudunk helyezni szobalányként, tehát „nem csak a húsz éveseké a világ!”!

Leggyakoribb munkáink Londonban:
Takarítás, mosogatás, szobalány, felszolgálás, gyári munkák, pékség, stb.
 
Jelentkezés és érdeklődés: hívj minket a 1-203-5833-as telefonszámon hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között. Londoni munkáink esetében is a még Magyarországon tartózkodó jelentkezőknek tudunk segíteni, mivel a brit fővárosban nincsen kirendeltségünk, ahol a személyes állásinterjúztatás megoldható lenne.
 
London buszsofőr állás Londn jobs munka London Camden town, jó hely Londonban
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Cipruson és Krétán már április elején kezdődik a szezon! Németül beszélő fiatalokat keresünk szállodai animátornak. Az animátorok feladata, hogy a szálloda vendégeinek nyaralását egy élménnyé tegyék. Nappal sport programokat szerveznek nekik, este szórakoztató műsorokban vesznek részt, és közben valamikor még a gyerekekkel is játszanak   Az állás semmilyen előzetes képesítést nem igényel, mivel tréning egy görög szigeten biztosított. Ami fontos, az a pörgős, aktív személyiség és a német nyelv ismerete! Infó, jelentkezés: www.euwork.hu/animator