Állások Menü

LONDONI MUNKÁINK

 

london munka

Londoni szállás? Munkával? IGEN! - és még gyorsan is!

Gondolkodtál már azon, hogy szerencsét próbálj külföldön, egy olyan mozgalmas nagyvárosban, mint London? Szeretnél versenyképes fizetést, esetleg többet félretenni úgy, hogy egy izgalmas környezetben dolgozol, és még az angol nyelvtudásod is fejlődik? Minderre a válaszod IGEN, de nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá? Megvan az elhatározás, de hiányzik valami plusz, esetleg tartasz a bizonytalanságtól?

Mi eloszlatjuk minden kételyed!


 

 
london szállás és munka
Megbízható londoni partnerünk olyan szálláslehetőségeket kínál, amelyek főként a 2-3. zónákban helyezkednek el.  Milyen körülményekre számíthatsz? Luxus körülményekre nincs lehetőség, de minden szállás teljesen kulturált és felszerelt, egyszerű és berendezett, általában ágynemű nincs, higiéniai okokból. Lehetőség van kiutazni a pároddal is akár, így a szállás még romantikus is lehet! A szállások teljesen felszereltek, van hűtő, tűzhely, micro, kávéfőző, kenyérpirító, porszívó, evőeszközök, tehát gyakorlatilag minden, ami a mindennapi, kényelmes és komfortos élethez szükséges.

 

plusz munka is...

Rendezés:
ID: 246
Aktuális

Egy állás Londonban, amiből lehet jól lehet félretenni? Igen, ez is lehetséges! Konyhafőnököt keresünk különböző londoni pubokba, átl. 26.500 GBP/év fizetéssel. Szállás és étkezés is biztosított. 

 

ID: 686
Aktuális

London városába keresünk angolul C1-es szinten beszélő villamosmérnököt / elektronikai szakembert változatos munkakörre. 

ID: 657
Aktuális
Brit oktatási partnerünkön keresztül olyan lehetőséget nyújtunk, amivel egy képzést követően már angol tanárként dolgozhatsz az Egyesült Királyságban - vagy máshol Nyugat-Európában. A speciális, gyakorlatias képzés Londonban történik, és nem drágább, mint egy hasonló képzés Magyarországon. A sikeres vizsgát követően £14-£17 -os kezdő órabérre számíthatsz.
ID: 287
Aktuális

Londoni szállás? Munkával? Jó kereseti lehetőséggel? IGEN! 
Már társalgási szintű nyelvtudással tudunk neked segíteni új életet kezdeni a szigetországban!

BREXIT HÍREK

London jobs still available for Hungarians

Szeretnék egy egyértelmű üzenetet küldeni minden európainak, aki Londonban él - mi nagyon szívesen látunk titeket itt. A város nevében is elmondhatom, hogy nagyon hálások vagyunk azért a rengeteg erőfeszítésért, amivel hozzájárultatok a város fejlődéséhez, és ez nem fog megváltozni a népszavazást követően sem. 

Sadiq Khan,
London főpolgármestere


 

Amellett, hogy biztonságosan, és meglehetősen kedvező áron jutsz szálláshoz Londonban, partnerünk még munkát is tud számodra biztosítani Londonban, amennyiben igényled! A munkalehetőségek első sorban a vendéglátás területén aktuálisak, de a kereskedelem különböző területein is vannak elérhető állások. Ezek általában olyan munkalehetőségek, amelyek nem igényelnek szaktudást, ezért bárkinek tudjuk ajánlani, bizalommal!
állás Londonban
Milyen kezdeti kiadásaim lesznek Londonban?

 

  • Londoni partnerünknél a szállás körülbelül 85 GBP/fő, 2 ágyas elhelyezés esetén,
  • heti minimum 110 GBP/fő áron pedig egy ágyas szobák bérlésére is van lehetőség.
  • 3 hónapra kell szerződést kötni,
  • 1 hónapnak megfelelő bérleti díjat kell kifizetni (ami 2 hét bérleti díj + 2 hét kaució)

„Megéri?”

Egy új élet megkezdése egy új országban, bizony igényel némi anyagi befektetést. Mivel London egy nagyváros, ezért az árak is másképp alakulnak, mint a vidéki, kisebb városokban, azonban a pénzkereseti lehetőségek mindenki számára széles körűek.

 

Az EUwork Kft. felé Te semmilyen közvetítői díj fizetésére nem vagy kötelezett!

 

És még munka is?
segítőkész emberek Londoni munka intézése során
IGEN! Londoni partnereink olyan naprakész információkkal rendelkeznek a munkavégzéssel és munkavállalással kapcsolatos hivatalos és informális részletekkel kapcsolatban, valamint olyan megbízható magán munkaerő közvetítőkkel állnak kapcsolatban, hogy a kiutazásodtól számított 1 héten belül már munkába is állhatsz, az interjút pedig megszervezik Neked!


Milyen munkákat kínálunk?


Általában olyan állásokba tudunk elhelyezni, amelyek nem igényelnek különösebb szaktudást, vagy tapasztalatot, de ha rendelkezel vele, még később előnyödre is válhat. Ami fontos, hogy legyen legalább egy erős alapfokú angol nyelvtudásod!

Hölgyeket 45 éves kor felett is el tudunk helyezni szobalányként, tehát „nem csak a húsz éveseké a világ!”!

Leggyakoribb munkáink Londonban:
Takarítás, mosogatás, szobalány, felszolgálás, gyári munkák, pékség, stb.
 
Jelentkezés és érdeklődés: hívj minket a 1-203-5833-as telefonszámon hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között. Londoni munkáink esetében is a még Magyarországon tartózkodó jelentkezőknek tudunk segíteni, mivel a brit fővárosban nincsen kirendeltségünk, ahol a személyes állásinterjúztatás megoldható lenne.
 
London buszsofőr állás Londn jobs munka London Camden town, jó hely Londonban
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Elkészült az Euwork Kft Adatvédelmi Szabályzata az Európai Unió új adatkezelési rendeletének megfelelően. Ez a dokumentum Érthetően foglalja össze, mi történik az adataiddal regisztráció után, vagy amikor elküldöd a Cv-det emailben, valamint azt is, amikor már a közvetítés során újabb adatokat és dokumentumokat kérünk be tőled. Szintén tartalmazza a dokumentum azt, hogy milyen jellegű dokumentumot mennyi ideig őrzünk meg a rendszerünkben.  
A saját szabályzatunknak való megfelelés érdekében megsemmisítettük az összes elektronikus és írásos dokumentációt régi ügyfeleinkről. Így jelenleg azokkal kapcsolatban akikkel több évvel ezelőtt kerültünk kapcsolatba, jelenleg nem tudunk semmit.