Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Personal Assistant Position for International Business Man

Katt rá a felnagyításhoz
Fizetés: kb.
400.000 Ft
Állás ID: 447
Elérhetőség: Aktuális
Munkaterület: Adminisztráció

Leírás

Job Description:

Looking for a strong, energetic, enthusiastic character to help support the daily professional and personal life of an International Business Man located in Hungary, Budapest.  The duties for this role typically include: administrative work, screening phone calls, responding to emails, running errands, scheduling appointments, arranging travel, preparing documents, note taking, attending social events/meetings and personal tasks such as running private errands will be expected also.

Top Requirements:

                * Fluent in English and Hungarian (both written and oral)

                * Strong Background in Financial Accounting

                * Strong Organizational Skills

                * Efficient and Flexible

                * Great Social and Communication Skills

                * Positive Work Ethic

                * Problem Solving Skills

                * Quick and Eager to Learn

                * Good Computer Skills

                * Professional Appearance a confident personality

                * Good Sense of Humor

Salary: 400,000 HUF Net

Email: maxine@clarkeandwhite.com

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: assistant, personal
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!