Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Külföldi munka német nyelvtudással - 2018 október

2018. 10. 14. 22:32:11

 


Szakképzett ápoló állások Ausztria egész területén kiemelkedő fizetéssel és ingyenes szállással

Szakképzett nővéreket, ápolókat keresünk rehabilitációs központokba, idősek otthonába és klinikákra is. Ausztria egész területén lehetséges az elhelyezés.

Az alábbi végzettséggel lehet jelentkezni: Egészségügyi ápoló végzettség (OKJ 54-es, OKJ 55-es ÁPOLÓ, HID-as képzés, 1998 után végzett általános ápoló és asszisztens, diplomás ápoló). Az elvárt nyelvtudás legalább társalgási szintű (B1-es) német nyelvismeret

A fizetés nettó 2000-2100 euró/hó. A szállás az idősotthonok, kórházak nővérszállók területén ingyenesen biztosított.
A jelentkezés egy német nyelvű fényképes önéletrajz elküldésével az  eszter@euwork.hu e-mail címre lehetséges! A jelentkezés, valamint a hivatalos dokumentumok intézése KÜLFÖLDRŐL is kivitelezhető. Bővebb infó itt.

 

Társalgási szinten beszélsz németül? Szeretsz emberekkel foglalkozni és éppen egy jó külföldi munkalehetőséget keresel?

Jelentkezz hozzánk házigondozónak Németországba!

Szállásra és étkezésre nem lesz anyagi gondod a munkád során, valamint partnerünk ki-és hazautazási biztosítást is kínál ügyfeleinknek, így akár a fizetés teljes egésze félretehető. Közös elégedettség esetén lehetőség van adott családnál hosszú távon is dolgozni. Az egészségügyi végzettség nem elvárás.

 

 

Alap szinten beszélsz németül, de az angol jól megy? Akkor is tudsz Németországban dolgozni! 

Amerikai katonai bázisokra keresünk gyorséttermi tapasztalattal rendelkező éttermi dolgozókat Olaszországba, Németországba, Belgiumba, vagy Hollandiába! A fizetésből pedig alig kell költened, hiszen a szállás, illetve munkanapokon az étkezés ingyenesen biztosított. 

A nettó fizetés 1200€ egy hónapban, miután a bruttó fizetésből az adók, járulékok, szállás és étkezés is levonásra került - tehát akár az összeg egésze félre tehető!

Túl szép, hogy igaz legyen?

Igen.

Az állás nagy hátránya, hogy akár heti 6x10 órát is kell dolgozni ezért az összegért. Ennek ellenére, nagy teherbírású, munka mániás jelentkezőknek, akik szeretnének szaktudás nélkül gyorsan sok pénzt keresni, érdekes lehet.

Olvasd el erről a többi infót itt!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!