Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Külföldi munka hírlevél - nyelvtudás nélkül is

2018. 10. 14. 22:17:18
 

 


Már nyelvtudás nélkül is lehet munkát vállalni Németországban!

Peine, Trostberg, Möckmühl, Kerpen, Wörth városaiban található élelmiszerraktárakba hirdet felvételt partnerünk. Kétműszakos munkavégzési lehetőség férfiaknak, 45 éves korig. Betanítás magyar nyelven valósul meg a kinti magyar anyanyelvű műszakvezető által. Havonta 250.000 Ft-nak megfelelő összeg félretehető (fizetés 1-es adósávban nettó 1000-1100 EUR/ hó szállás levonást követően!). Német bejelentés és teljes körű ügyintézés a német cég által. Jelentkezés Anitánál!

Beszámoló itt.

 

Dolgozzatok együtt Németországban!

Betonelemeket gyártó cég azonnali kezdésre keres motivált, jó állóképességgel rendelkező férfi munkavállalókat.

Egy műszakos munkavégzés, főbb feladatok közé tartozik az elemek mozgatása szalagon, gépbeállítás és az általános takarítási feladatkörök. Szállás ingyenesen biztosított! Havi nettó 1500-1700 EUR fizetés várható ebben a munkakörben, heti 40-43 óra munkavégzés esetén.

Részletek a honlapon, a jelentkezéseket pedig Anita továbbítja.

 

Svédországi építőipari munkalehetőség Malmöben! 

Jelenleg 40 főt foglalkoztató svéd cég állandó belső és külső munkavégzésre keres 4, tapasztalattal rendelkező munkavállalót! Főbb feladatok: vakolás, klinkerezés. Fizetés nettó 105 korona / óra, szállás, munkába járás és munkaruha ingyenesen biztosított! Végzettség és nyelvtudás nem szükséges. Hazajárás 5 hetente lehetséges. Részletek a honlapon, jelentkezés pedig Anitánál!

 
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!