Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Külföldi állások angol nyelvtudással - nem csak Angliában!

2018. 08. 14. 12:49:09

Kedves Érdeklődő !

Köszönjünk, hogy feliratkozott tematikus hírlevelünkre. Alább találhatja legújabb, angol nyelvtudást igénylő munkáinkkal kapcsolatos híreinket.

 

Üvegházi munka- Amszterdam mellett

Korábban több megkeresését kaptunk mezőgazdasági munkával kapcsolatosan. Igyekeztünk ennek megfelelni, így most már Hollandiában több üvegházas és szabadföldön végzendő lehetőség közül lehet választani. Az adott megbízások 3 - 6 hónap között mozognak, így áthelyezésre mindig van esély, a feladatok változatosak, és aki biogazdálkodással szeretne foglalkozni, vagy saját kertészetben gondolkozik, itt rengeteget tanulhat.

Mi a jelentkezés feltétele?

Angol nyelvtudás, jó fizikum és lehetőség szerint korábbi tapasztalat, akár hobbi szinten is.

Bővebb információ és jelentkezés itt.

 

 

Angol nyelvtudással Németországban? Igen!

Akár építőiparról, akár autóiparról legyen is szó már várják azokat a szakembereket is, akik németül nem, de angol nyelven kommunikálnak.

Pályázható pozíciók: gipszkartonozó, festő-mázoló, villanyszerelő, ács-állványozó. Emellett karosszérialakatosok, fényezők és autószerelők jelentkezését is örömmel látjuk.

Bővebb információ: építőipar és autóipar területén a linkre kattintva olvasható, és ugyanitt lehet jelentkezni is.

 

 

 

VENDÉGLÁTÁS az EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBAN

Kezdetét vette az (idei) utolsó és egyben a legjelentősebb felvételei időszak az Egyesült Királyságban

Tehát ha inkább ebben az országban szeretnéd a több év tapasztalatodat kamatoztatni, és kiváló az angol nyelvtudásod is,  akkor is tudunk segíteni az új munkahelyed megtalálásában:

http://www.euwork.hu/kulfoldi-munka/angliamunka/tapasztalt-vendeglatas-uk-381

Azoknak sem kell csüggednie, akik ugyan jól beszélnek angolul, de nincs több év tapasztalatuk, hiszen akár pár hónap is elegendő, hogy hotel munkákra pályázzanak az Egyesült Királyságban:

http://www.euwork.hu/kulfoldi-munka/angliamunka/szallodai-munka-az-egyesult-kiralysagban-077

Sőt! Akár tapasztalat nélkül is van lehetőség! Mint minden évben, hamarosan idén is ellátogat hozzánk a „skegnessi vidámpark” interjúztató csapata, hogy személyesen válasszák ki majdani kollegáikat. Az angol nyelvtudás természetesen ebben az esetben is elvárás:

http://www.euwork.hu/kulfoldi-munka/angliamunka/vidamparki-munka-angliaban-211

Ez az őszi felvételi időszak az utolsó lehetőség, hogy még a jelenlegi feltételekkel állhass munkába! Tehát, ha szeretnél jelentkezni, most még nem késő, várjuk angol nyelvű, fényképes önéletrajzodat a bernadett@euwork.hu-ra!

 

Angliába keresünk óvónőket és gyermekkel foglalkozókat!

Óvónőket, és gyerekek foglalkoztatásában tapasztalatot szerzett, türelmes, empatikus személyeket keresünk legújabb munkánkhoz.

Az intézetekben sérült gyermekkel kell foglalkozni, számukra kell mentális, szociális támogatást nyújtani.

Az állásról bővebben itt olvasható. Jelentkezni pedig Paulnál lehet.

 

Karbantartó London mellett - betanítás biztosított!

Újra keressük azt a lelkes angolul legalább A2-es szinten kommunikáló csőszerelőt, aki az angol ügyfelek segítségére lenne vízlágyító rendszerük beszerelésében. Céges autó, céges telefon és a két hetes betanulás idejére fizetett szállás (a fizetésen felül)

Érdekel? Ne habozz! Katt ide.

 

MÁLTA

„Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak!” A nyár hamarosan elrepül. És te?

Ha szívesen követnéd, és kicsit meghosszabbítanád, akkor  a  máltai vendéglátásbeli nyitott pozíciókat tudunk javasolni. Az elvárás ezekhez, a jó angol nyelvtudás mellett az egy, de inkább több év releváns tapasztalat:

http://www.euwork.hu/kulfoldi-munka/eu-orszagok/malta-munka

 

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!