Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

KOMISSIÓZÓ - Hollandia

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között, valamint ugyanezen időben fogadjuk hívását a 00 36 30 608 3911-es telefonszámon.
Fizetés: kb.
780.000 Ft
Állás ID: 004

Dolgoztál már a logisztikában és van tapasztalatod az EPT / BT-vel? Akkor téged keresünk!

Tilburgben partnerünk teljes munkaidős komissiózót keres.

Érdeklődni / Jelentkezni
Elérhetőség: Nem aktuális
Munkaterület: Logisztika, szállítmányozás
Menny.:

Leírás

A munkaadó egy növekvő és nagyon sikeres családi vállalkozás, amely piacvezető a műanyag termékek fejlesztő valamint gyártó és értékesítő terülten. 51 év alatt piacvezető lett Európában. A cégen belüli légkör pozitív, irányított, professzionális és innovatív. Az ügyfélbarátság és a megjelenés rendkívül fontos. Ezért olyan embereket keresnek, akik kedvelik a munkájukat. A pozíció folyamatosan  nyitva van.

A logisztikai részlegen belül rendeléseket vesz fel. A raktárban az árukat összeállítja vagy azok szkenneléssel történő összegyűjtésért felelős. Egy tapasztalt kolléga / menedzser felügyelete mellett történik a munkavégzés. A összegyűjtés során a komissiózó az árut leellenőrzi, megbizonyosodik róla, hogy nem hibás a termék. A hibás termékeket, amelyek nem felelnek meg a követelményeknek, jelzi a tapasztalt kollégának/ vagy a felügyelőnek, és regisztrálják ezt a rendszerben.

Előny:

 • Releváns munkatapasztalat
 • állóképesség
 • precízió

Elvárás:

 • Jó fizikai állóképesség
 • Rugalmasság
 • Legalább 2 éves tapasztalat hasonló munkakörben
 • Önállóan és csapatban is tudjon dolgozni
 • Költözési hajlandóság

Amit nyújtunk:

 • Ügyfeleink kiváló foglalkoztatási feltételeket kínálnak.
 • Kellemes munkakörnyezet várja, dinamikusan fejlődő cégünknél.
 • Bruttó 2150-2600 euró

Jelentkezni a center@euwork.hu e-mail címen, illetve érdeklődni a 06 30/608-39-11 telefonszámon lehetséges.

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!