Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Kérdések és válaszok a reptéri munkával kapcsolatban

Mi szükséges a munkába álláshoz?

Jó fizikum, B1-es német nyelvtudás, B kategóriás jogosítvány, erkölcsi bizonyítvány + Apostille és ezek német nyelvű hitelesített fordítása. Felső korhatár: 50 év

Angol nyelvtudással betölthető a pozíció?

Sajnos nem, hiszen a továbbképzések, tréningek és tesztek német nyelven történnek, emellett a munkavégzés nyelve is német.

Nőknek ajánlják-e ezt a munkakört?

Nem, hiszen esetenként 20kg-os poggyászt kell pakolni napi szinten, emellett a férfiak lakta szállásokon nincs hölgyek számára elkülönített fürdő.

Van-e kizáró ok a munkába állás során, valamint milyen gyakran lehet hazautazni?

Kizáró ok a büntetett előélet, mozgásszervi betegség, mely korlátozza a munkavállalót a mozgásban / emelésben. Hazajárás 2-3 havonta lehetséges, de ezt előre kell jelezni a munkaadó felé.

Van-e előrelépési lehetőség?

Bizonyos idő után van, de ezekre a pozíciókra túljelentkezés szokott lenni.

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?

Egy aloldalunkat szeretnénk figyelmetekbe ajánlani: www.euwork.hu/szaktudas-nelkul/raktari-munka. Ezen az oldalon a különböző országokból az összes raktári munkánkat megtudjátok nézni egyben: Nagy-Britannia, Hollandia és Németország. Így jobban össze tudjátok hasonlítani őket, illetve visszajelzéseket, beszámolókat is olvashattok.

Miért sokak választása egy raktárban vagy logisztikai központban dolgozni külföldön? Leginkább azért, mert semmilyen szaktudás vagy korábbi tapasztalat nem kell hozzá, viszont tiszta, rendezett munkahelyen dolgozhatsz, pontosan adják a fizetésedet, és ehhez a fizetéshez különböző műszakpótlékok, bónuszok járnak. Így összességében a fizetésed sem rossz és remek ugródeszka, azaz első munkahely egy új országban! A raktárakban szigorú szervezési és biztonsági előírásokat kell megérteni és követni, ezért nyelvtudás nélküli raktári munka nincs.