Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü
külföldi munka angliai munka

IT folyamatos projektmunkák Londonban - Anglia

Fizetés: kb.
1.800.000 Ft
Állás ID: 715

Informatikai területen dolgozol és jártas vagy a fejlesztés, illetve a programozás területén?
Szeretnéd értékes szaktudásodat modern környezetben, változatos projektmunkák keretein belül, külföldön kamatoztatni?
Jól beszélsz angolul és dolgoznál Angliában? 
Amennyiben mindegyik kérdésre IGEN a válaszod, tekintsd meg, milyen IT állást kínálunk számodra Londonban!

Kinek ajánljuk?
Elérhetőség: Nem aktuális
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Munkaterület: Informatika

Az informatikai szakembereket jól megfizetik Angliában, és a projektmunkára szerződtetett szabadúszó IT szakemberek még náluk is jobban keresnek. Sokan azonban idegenkednek a projektmunkák világában jellemző bizonytalanságtól Nekik találtuk ki kedvező konstrukciónkat, amely kombinálja az alkalmazotti lét biztonságát a projektmunkák változatosságával és kiemelkedő fizetésével. 

Ennek keretében egy rövid, a brit projektmunkák világára felkészítő gyors képzés után alkalmazotti státuszba kerülnek a fejlesztők egy "alap" fizetéssel. Amikor pedig a fejlesztőre bíznak egy konkrét projekt önálló végigvitelét, akkor úgy nevezett projekt bónuszt kap a fejlesztő a fizetése mellé. Az alap fizetés évi kb. 35.000 GBP, a projektek idején pedig ez a fizetés a bónusz miatt megduplázódik!

Megfelelő tapasztalattal és angol nyelvtudással most Te is szert tehetsz kiemelkedően jó fizetést biztosító, és kihívást jelentő IT projektmunkára, miközben nem kell lemondanod az alkalmazottaknak járó előnyökről sem!

A fő foglalkoztatási terület a szoftverfejlesztés: Java, C#, Python, emellett el tudunk helyezni Full Stack Web fejlesztőket, adatbázis fejlesztőket,  és Cyber Security szakértőket.

Elvárások a jelentkezővel szemben:
• min. 3 év fejlesztői területen szerzett releváns szakmai tapasztalat;
• friss, naprakész, és szinten tartott szakmai ismeretek;
• hajlandóság projektmunka keretein belüli munkavégzésre;
• minimum középfokú (B2) angol nyelvtudás;

Amit kínálunk:
• Kiváló jövedelmezőség: az alapfizetés évi 35.000 GBP + negyedévente bónusz az elnyert projektmunkákból, amely várhatóan megduplázza a fizetést
• Változatos munkakör, kihívásokkal teli és izgalmas megbízások.
• A legújabb technológiák használata.
• Partnercégünk teljes adatbázisa (közel 3000 munkaadó) a rendelkezésedre áll a számodra legszimpatikusabb projekt kiválasztására.
• Projektmunkával járó szabadság – tölthetsz akár 9 hónapot Angliában, 3 hónapot itthon. Alacsonyabb adóterhek, mint Magyarországon.
• A szállás biztosított, melynek díja a fizetésből kerül levonásra.


A projektmunkák jellemzői:
• Szabadság! – A munkavállaló szabadon rendelkezik az idejével, és egy programozó akár otthonról is kódolhat, mivel a projektmunkánál csak az átadási határidőt kell figyelembe vennie.
• Általános, hogy a projekt alapú munkákkal több pénzt lehet keresni.
• A projektek folyamatos fejlődést és változatosságot biztosítanak számodra.
• Kiváló karrierépítési lehetőség Angliában.
• Remek alkalom tapasztalat- és referenciaszerzésre, amivel megnyílik előtted a Világ.

Itt a lehetőség, hogy karriert csinálj!

JELENTKEZÉS:

- A JELENTKEZEM gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével VAGY elküldésével a bela@euwork.hu e-mail címre.
- Az önéletrajzban kérjük a tapasztalatok részletes feltüntetését programnyelvekre lebontva, programozási tapasztalat időtartamát feltüntetve, mivel ez alapján tudjuk kikalkulálni az elhelyezési időt illetve az aktuális ajánlatokat!