Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Vendéglátói munkák Skóciában Angliában és Walesben

„Olyan állásról álmodozom, ahol kellemes a levegő, festői a táj, barátságosak a kollégáim, nyugodt a munkakörnyezet… és még jól is keresek. Létezik ilyen?” IGEN!

VENDÉGLÁTÁS! - SKÓCIA, ANGLIA, WALES
 

Továbbra is várjuk olyan hölgyek, urak jelentkezését, akik 1-2 hónapon belül szeretnék megkezdeni angliai vagy skóciai munkájukat külföldön.
 
Felszolgálói munka AngliábanAz EUwork Kft. olyan szállodai munkákat kínál Neked szerte az Egyesült Királyságban, amelyek különböző kis vidéki településeken helyezkednek el, ahol igazán kék az ég, és zöld a fű! Közel 600 szállodában olyan munkalehetőségekre van lehetőséged, amelyek többsége angliai, skóciai és walesi kedves kis városokban, vagy azok közelében találhatóak.
Amellett, hogy egy rendkívül nyugodt környezetben van lehetőséged dolgozni, biztonságos állásod lehet, jó bérezésben részesülhetsz, alacsonyak a megélhetés költségei – ezáltal nagyon kedvezően tudsz spórolni –, ráadásul részt vehetsz egy olyan programban, amely során értékes tapasztalatokkal és referenciákkal gazdagodhatsz, még az angoltudásodat is gyorsan fejlesztheted. Tapasztalataink szerint egy ilyen angol vidéki hotelben sokkal hamarabb lehet előre jutni a ranglétrán, mint Magyarországon. És van még valami…
 

Hotel munkák Angliában. Németországban is!
Vendéglátó-ipari főiskolások a gyakorlati idejüket is tölthetik hoteljeinkben!


 

 
Nézet:
Rendezés:
„És mi ez a program?” állás azonnal, szállás azonnal, ingyen étkezés
Brit partnerünk az ország egyik legnagyobb vendéglátó-ipari, fizetett, ún. "Work Experience" programot bonyolító irodája. Hogyan kell ezt elképzelni? Ez olyan, mint egy fizetett szakmai gyakorlat, de nem csak tanulók vehetnek részt benne, hanem minden külföldön dolgozni vágyó lány, fiú, és pár egyaránt! Olyan fiatalok jelentkezhetnek ebbe a programba, akik 18-35 évesek, és társalgási szinten beszélnek angolul!
 

Nagyon gyorsan, akár 2-4 héten belül is el tudunk helyezni!


Leggyakoribb induló pozíció a "General Assistant", azaz szállodai mindenes. Emellett felszolgáló, pincérnő, bárpultos, konyhai kisegítő / mosogató, szobalány és recepciós pozíciók is vannak. Az a pozíció, amelyben el tudsz majd helyezkedni, attól függ, hogy mennyire tudsz angolul és milyen tapasztalatokkal rendelkezel a vendéglátás terén.


Nem csak mese!

Felszolgáló és báros munka külföldön
Tapasztalataink alapján a vidéki hotelekben dolgozó Ügyfeleink átlagosan 200-250.000 Forintnak megfelelő Fontot tudnak félre tenni, mivel a kereseti és a megélhetési lehetőségek kedvezőek, az étkezés általában ingyenes, a szállás pedig nagyon kedvező áron biztosított!

 

 

Fontos, hogy rendelkezz minimum egy erős alap, vagy társalgási szintű angol nyelvtudással, hogy megértesd magad, és téged is könnyen megértsenek!

 

Az állás feltétele a társalgási szintű angol nyelvtudás. Vendéglátó-ipari tapasztalat  feltétel, de elég egy pár hónapos nyári munka is. Elhelyezés 2-4 héten belül (szezontól függően). Esetenként magabiztos alapfokú nyelvtudással is el tudunk helyezni jelentkezőket konyhán vagy szobalányként (de az alapfok alatt mi azt értjük, aki egy alapfokú nyelvvizsgát gond nélkül le tudna tenni). 
 
„És mennyi fizetést kapok, mennyit spórolhatok?”
A fizetés 21 éves életkor felett bruttó 7.38 GBP/óra, (25 éves kortól 7.83 GBP/óra) sok szállodában pedig az alapbéredhez hozzájön a borravaló a vendégektől akik általában nagylelkűek a kapott szolgáltatásért! Ez azt jelenti, hogy sima 37,5 órás munkahéttel is havi 700 font 
vagyis…


…havonta 250.000 Forintnak megfelelő Font is megtakarítható!
 

 
 

 

Ez egy nagyon sikeres program, ezért az évek során számos pozitív visszajelzést és tapasztalatot osztottak meg velünk kedves Ügyfeleink, melyeket most Te is elolvashatsz!
 

László - Felszolgáló az Egyesült Királyságban

Róbert - Vendéglátós munkát végez az Egyesült Királyságban

Dániel - General Assistant Skóciában kedvesek az emberek Angliában, szép a táj Skóciában

Júlia és Gergő - Felszolgáló és báros egy angliai kis városban

Franciska - Szállodai munkát végez Angliában

Réka - Vendéglátós munkát végez egy angliai kis faluban

Veronika - Szállodai munkát végez Angliában

Csilla - Szállodai munkát végez Walesben

Zsolt - Felszolgáló az Egyesült Királyságban

Dénes - Skóciai szállodai tapasztalatok


Rendelkezel vendéglátó-ipari tapasztalattal?

Akkor kedvezőbb ajánlatokkal szolgálhatunk és a szakterületednek megfelelő pozíciót tudjuk ajánlani 4-5 csillagos szállodákban vagy jó nevű éttermekben Anglia délnyugati részén! Ezeken a helyeken a borravalón túl vagy az órabéred lesz több, vagy teljesen ingyen biztosítják a szállást, ellátást, így akár a teljes fizetés félretehető!


Inkább Németországban dolgoznál a vendéglátásban?

Jelenleg erre is van lehetőség, természetesen csak akkor, ha tudsz németül. Több német szállodába, hotelbe is keresünk személyzetet: profikat és kezdőket egyaránt, leginkább felszolgálói, konyhai mosogatói és szakács munkakörökben. További információ a németországi álláslehetőségeinkről itt található.


SEMMI vendéglátó-ipari tapasztalatod NINCS?

Sajnos ennél az állásnál evárás, hogy legalább egy nyári munka erejéig, de legyen valamilyen vendéglátós munkatapasztalatod. Ha ez nincs meg, az sem probléma: nagyon kedvelt angliai raktári munkáinkhoz semmilyen tapasztalat nem szükséges!


 

Akár már holnap indulnál? Ne habozz, JELENTKEZZ legnépszerűbb angliai munkánkra!

Ha érdekelnek hotel munkáink és tudsz társalgási szinten, de minimum alapfokon angolul, akkor bátran REGISZTRÁLJ az állásra! Viszont nyelvtudás hiányában még egyszerűbb munkakörben sem tudunk elhelyezni jelentkezőket. angliai munka túlóra lehetőséggel

 


 

 

angliai hotel munkák ügyintézője

További információ:


Tóth Bernadett

bernadett@euwork.hu

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!