Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Németországi munka-hírek március 21

Budapesti Nemzetközi Állásbörze sok német és osztrák munkalehetőséggel!

Vidéki EUWORK-interjúk: Miskolc, Szeged

Bővülő álláslehetőségek német teptereken

A svájci fizetések magukkal húzzák a német béreket is

Fogászati asszisztens állás Németországban

 

Egyre több ország várja a magyar munkavállalókat!

Bár a legtöbb ember számára elsősorban Németország, Ausztria és az Egyesült Királyság jut eszébe külföldi munkavállalás kapcsán, egyre több holland, máltai, ír, skandináv ország várja tárt karokkal a magyar munkavállalókat. Ráadásul ezekben az országokban az angol a hivatalos nyelv, vagy ha nem is, akkor sem kell meg tanulni az adott nyelvet ugyanis angollal is lehet boldogulni.

Hogy mindenki számára biztosítsuk a legjobb lehetőségeket immár 5. éve rendezzük meg a Nemzetközi Állásbörzét, ahol az érdeklődők 7 európai ország több mint 70 álláslehetősége közül válogathatnak. Részletes leírás itt olvasható!

 

 

 

 

 

 

Bővülő lehetőségek a német repülőtereken!

Hála a fapados légitársaságok elterjedésének az elmúlt években rendkívül megnőtt a müncheni és a frankfurti repterek forgalma.

Ami azt is jelenti, hogy egyre több munkahely nyílik meg, nem csak a szerelők és a poggyászrakodók számára, hanem a kiszolgáló egységekben is.

Újabban kamionsofőröket, műszerészeket és karbantartókat is keresünk. Az aktuális munkákat a honlapon a németországi munkák alatt lehet megtekinteni. Jelentkezéseket várjuk német nyelven az anita@euwork.hu e-mail címre!

 

 

A svájci bérek magukkal húzzák a német béreket is!

Régóta dolgozunk több McDonald’s gyorsétteremmel is Németországban, de az utóbbi időben egyre inkább Lörrach településen helyezzünk el jelentkezőinket.
Elsősorban azért, mert a munkahely Basel közelében van, ahol a magasabb svájci bérek miatt a német munkahelyek is magasabb bérezéssel honorálják munkavállalóikat. Az elmúlt egy évben 9,1 €-ról 11 €-ra növekedett a bruttó órabér.

A kiemelkedő bérezésen felül a munkáltató biztosít szállást és teljes körű ügyintézést, a visszajelzések alapján a munkavállalók is meg vannak elégedve.

További részleteket itt olvashat, jelentkezni pedig német nyelvű önéletrajzzal e-mailt küldve lehetséges.

 

Új munkahely: Fogászati asszisztens!

Németországba, azon belül Nürnbergbe keresünkegy elegáns, jól felszerelt fogorvosi rendelőbefogászati asszisztenseket. 

Feltétel a szakirányú végzettség, a B1-es szintű, társalgási szintű német nyelvtudás és minimum egy éves releváns szakmai tapasztalat.

A kereseti lehetőség tapasztalattó függően bruttó 2000-2400 EUR/hó.További részletekért kattintson ide.

Ha pedig érdekli, jelentkezzen német nyelvű fényképes önéletrajz elküldésével az eszter@euwork.hu e-mail címen!

 

 

Vidéken is megtalálható az Euwork!

Tudta, hogy nem kell mindenképpen Budapestre utaznia egy interjú miatt? Kollégáink havi rendszerességgel tartanak interjú- és tájékoztatónapot Miskolcon és Szegeden, így ha a közelben lakik, érdemes érdeklődni a közelgő időpontok után és időpontot foglalnia Virágnál.

 

 

Nem találta meg álmai munkáját?

Jó hírünk van az Ön számára, ugyanis állandó partnercégeink mellett egyre több munkáltató veszi fel velünk a kapcsolatot. Ők általában 1-1 specifikusabb pozícióra keresnek jelentkezőket, azonnali kezdéssel, tehát ezeket a munkákat külön nem hirdetjük meg.

Ha regisztrál adatbázisunkba, álmai állása könnyebben megtalálja Önt!

 

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?

Egy aloldalunkat szeretnénk figyelmetekbe ajánlani: www.euwork.hu/szaktudas-nelkul/raktari-munka. Ezen az oldalon a különböző országokból az összes raktári munkánkat megtudjátok nézni egyben: Nagy-Britannia, Hollandia és Németország. Így jobban össze tudjátok hasonlítani őket, illetve visszajelzéseket, beszámolókat is olvashattok.

Miért sokak választása egy raktárban vagy logisztikai központban dolgozni külföldön? Leginkább azért, mert semmilyen szaktudás vagy korábbi tapasztalat nem kell hozzá, viszont tiszta, rendezett munkahelyen dolgozhatsz, pontosan adják a fizetésedet, és ehhez a fizetéshez különböző műszakpótlékok, bónuszok járnak. Így összességében a fizetésed sem rossz és remek ugródeszka, azaz első munkahely egy új országban! A raktárakban szigorú szervezési és biztonsági előírásokat kell megérteni és követni, ezért nyelvtudás nélküli raktári munka nincs.