Állások Menü

Áprilisi külföldi munka hírek

Nemzetközi Állásbörze 

Angol nyelvtudással Németországban

Házvezetői munka Bristolban és másutt

Euwork interjúk Szegeden és Miskolcon is

Egyebek

Hírlevél feliratkozás: http://euworkhu.web.maxer.hu/hirlevel/?p=subscribe

(kiküldve: 2018.03.31-04.01)

Van választásod: Nemzetközi Állásbörze Április 7.-én!

 

Immár 6. éve rendezzük meg a Nemzetközi Állásbörzét, ahol több mint 70 európai álláslehetőség közül válogathatsz.

Bár a legtöbb ember számára továbbra is Németország, Ausztria és az Egyesült Királyság jut eszébe elsősorban, egyre több holland, máltai, ír, skandináv ország várja tárt karokkal a magyar munkavállalókat. Ráadásul ezekben az országokban angollal is remekül lehet boldogulni. Ha szemezel a külföldi munkavállalással várunk április 7.-én a Gellért Szállóban! Részletes leírás itt olvasható!

 

Külföldön szeretnék dolgozni! Hogyan tovább?

Nyelvtudás fejlesztése, kiváló kereseti és megtakarítási lehetőség, kaland, tapasztalat. Ezek miatt keresnek meg minket a legtöbben. De mi a helyzet akkor, ha nem tudod, mivel szeretnél foglalkozni?

Betanított munkáink rengeteg embernek segítettek már, hogy megvessék lábukat.

Jó hírünk, hogy a raktári és vendéglátásbeli állások mellett újabban idősgondozásban és házvezetői munkára is el tudunk helyezni tapasztalat nélkül jelentkezőket, ugyanis partnereink biztosítanak tréninget és rengeteg időt és segítséget a betanulásra.

Amennyiben érdekel, hogy milyen lehetőségeid lehetnek külföldön, keresd fel honlapunkat, és jelentkezz bátran telefonon vagy e-mail-ben. Tapasztalt, külföldön is megfordult kollégáink szívesen segítenek az első lépések megtételében.

 

Új munka: házvezetőket keresünk Angliában!

Bristoli partnerünknek köszönhetően egy új lehetőségre lehet pályázni, házvezető munkakörbe.

Az állásra tapasztalat nélkül is lehet jelentkezni. Jogosítvány viszont elvárás általában, ugyanis legtöbbször autóval kell közlekedni. A cég természetesen biztosít autót és gondoskodik annak üzemben tartásáról valamint rendelkezésre bocsát a takarítóeszközöket és a munkaruházatot.

Előzetes tapasztalat a takarításban nem feltétel, viszont a jó angol nyelvtudás igen. A munkaadó helyben, olcsón biztosít szállást, ami sokszor nem csak egy szoba, hanem teljes önálló lakrész, főzési lehetőséggel.

Jelenleg Bristolban, Oxfordshire megyében és Newburyben van nyitott pozíció.

Jelentkezés és bővebb információ a bernadett@euwork.hu email címen lehetséges.

 

Angollal Németországba!

Autóvillamossági szerelőket keresünk Németországba, méghozzá angol nyelvtudással!

Ha van tapasztalatod autószerelésben, kiigazodsz a műszaki rajzokon, fejből sorolod az alkatrészeket, és úgy általában mindig vonzott az autóipar, akkor jó hírünk van a számodra. Anglia mellett most már a német autóipar is vár téged.

Kiemelkedő kereseti lehetőséggel keresünk most szakembereket, akár azonnali kezdéssel.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, kérjük, keresd Anitát a munka és a jelentkezés részleteivel kapcsolatban.

 

 

Vidéken is megtalálható az Euwork

Tudtad, hogy nem kell mindenképpen Budapestre utazni egy interjú miatt? Kollégáink havi rendszerességgel tartanak interjú- és tájékoztatónapot Miskolcon és Szegeden, így ha a közelben laksz, érdemes érdeklődni a közelgő időpontok után és időpontot foglalni Virágnál.

 

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

 

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Elkészült az Euwork Kft Adatvédelmi Szabályzata az Európai Unió új adatkezelési rendeletének megfelelően. Ez a dokumentum Érthetően foglalja össze, mi történik az adataiddal regisztráció után, vagy amikor elküldöd a Cv-det emailben, valamint azt is, amikor már a közvetítés során újabb adatokat és dokumentumokat kérünk be tőled. Szintén tartalmazza a dokumentum azt, hogy milyen jellegű dokumentumot mennyi ideig őrzünk meg a rendszerünkben.  
A saját szabályzatunknak való megfelelés érdekében megsemmisítettük az összes elektronikus és írásos dokumentációt régi ügyfeleinkről. Így jelenleg azokkal kapcsolatban akikkel több évvel ezelőtt kerültünk kapcsolatba, jelenleg nem tudunk semmit.