Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Aktualitások németül beszélő álláskeresőknek!

2017. 12. 04. 00:44:07
CNC-s állások Ausztria és Németország határában. Helyettesítő gondozók 3-4 hétre kerestetnek! Most gyengébb némettel is lehet menni betanított raktári munkára Németországba. Indul a síszezon: szállodai, vendéglátós munkák Ausztriában! Euwork állásinterjúk nem csak Pesten. Hírlevél feliratkozás: http://euworkhu.web.maxer.hu/hirlevel/?p=subscribe

Köszönjünk, hogy feliratkozott tematikus hírlevelünkre. Alább találhatja legújabb, német nyelvtudást igénylő munkáinkkal kapcsolatos híreinket:

 

Németországi házi gondozás az ünnepek alatt, utazási költségtérítéssel

Ha csak pár hétre szeretne kimenni, vagy érdekli a bentlakásos idős-gondozás, most jelentkezzen! Német családokhoz keresünk helyettesítő gondozókat decemberre és januárra!

Német partnerünknek hála, munkavállalóink számára biztosítjuk a ki- és a hazautazás költségeit 240 EUR összegben, sőt ha a jelentkező igényli, a mini buszos utazást is le tudjuk szervezni, így a munkavállalónak tényleg csak a munkára kell koncentrálnia.

Az átlagos keresleti lehetőség jelenleg Nettó 1150 és 1400 EUR/hó között változik, tapasztalattól függően. További részletkért kattintson ide, vagy írjon e-mailt.

 

Már A2-es német nyelvtudással is elhelyezkedhet Németországban!

Frankfurt mellett lévő raktárba hirdet felvételt német partnerünk hölgyeknek és uraknak 50 éves korig! Feltétel az erős alapfokú német nyelv ismerete és minimálisan 6 hónap tapasztalat a logisztika területén. Targoncás jogosítvány előny, de nem feltétel!

8 órás munkaidő, munkavégzés csak hétköznap! A fizetés az egyéb juttatásoknak köszönhetően meghaladja a betanított munkák esetén kereshető minimálbért. Bővebb információ és jelentkezés itt vagy német nyelvű önéletrajz kíséretében az anita@euwork.hu címen.

 

Új lehetőség: CNC-forgácsolók, programozók figyelem!

Passau városába keresünk bármely programozási nyelven értő programozókat, esztergályosokat és forgácsolókat, B1-B2-es társalgási szintű nyelvtudással. Órabér: nettó 12 EUR/ óra, ingyenes szállás kétágyas szobákban. Minimum 1év szakmai tapasztalat elvárás. Jelentkezéseket várjuk az anita@euwork.hu címre!

 

 

Indul a síszezon Ausztriában!

Ausztriába, Tirol keleti részén található 4 csillagos szállodába keresünk német nyelvtudással és külföldi tapasztalattal rendelkező fizettető felszolgálókat. Kezdés December elején. Fizetés 1500 € plusz borravaló! Szállás wi-fivel és napi kétszeri étkezés ingyenes. Részleteket itt olvashat, a jelentkezni pedig Paulnál lehet.

 

 

Vidéken is megtalálható az Euwork!

Tudta, hogy nem kell mindenképpen Budapestre utaznia egy interjú miatt? Kollégáink havi rendszerességgel tartanak interjú- és tájékoztatónapot Miskolcon és Szegeden, így ha a közelben lakik, érdemes érdeklődni a közelgő időpontok után és időpontot foglalni Ritánál.

 

Nem találta meg álmai munkáját?

Jó hírünk van az Ön számára, ugyanis állandó partnercégeink mellett egyre több munkáltató veszi fel velünk a kapcsolatot. Ők általában 1-1 specifikusabb pozícióra keresnek jelentkezőket, azonnali kezdéssel, tehát ezeket a munkákat külön nem hirdetjük meg.

Ha regisztrál adatbázisunkba, álmai állása könnyebben megtalálja Önt!

 

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?

Egy aloldalunkat szeretnénk figyelmetekbe ajánlani: www.euwork.hu/szaktudas-nelkul/raktari-munka. Ezen az oldalon a különböző országokból az összes raktári munkánkat megtudjátok nézni egyben: Nagy-Britannia, Hollandia és Németország. Így jobban össze tudjátok hasonlítani őket, illetve visszajelzéseket, beszámolókat is olvashattok.

Miért sokak választása egy raktárban vagy logisztikai központban dolgozni külföldön? Leginkább azért, mert semmilyen szaktudás vagy korábbi tapasztalat nem kell hozzá, viszont tiszta, rendezett munkahelyen dolgozhatsz, pontosan adják a fizetésedet, és ehhez a fizetéshez különböző műszakpótlékok, bónuszok járnak. Így összességében a fizetésed sem rossz és remek ugródeszka, azaz első munkahely egy új országban! A raktárakban szigorú szervezési és biztonsági előírásokat kell megérteni és követni, ezért nyelvtudás nélküli raktári munka nincs.