Állások Menü

Aktualitások németül beszélő álláskeresőknek!

2017-12-04 00:44:07
CNC-s állások Ausztria és Németország határában. Helyettesítő gondozók 3-4 hétre kerestetnek! Most gyengébb némettel is lehet menni betanított raktári munkára Németországba. Indul a síszezon: szállodai, vendéglátós munkák Ausztriában! Euwork állásinterjúk nem csak Pesten. Hírlevél feliratkozás: http://euworkhu.web.maxer.hu/hirlevel/?p=subscribe

Köszönjünk, hogy feliratkozott tematikus hírlevelünkre. Alább találhatja legújabb, német nyelvtudást igénylő munkáinkkal kapcsolatos híreinket:

 

Németországi házi gondozás az ünnepek alatt, utazási költségtérítéssel

Ha csak pár hétre szeretne kimenni, vagy érdekli a bentlakásos idős-gondozás, most jelentkezzen! Német családokhoz keresünk helyettesítő gondozókat decemberre és januárra!

Német partnerünknek hála, munkavállalóink számára biztosítjuk a ki- és a hazautazás költségeit 240 EUR összegben, sőt ha a jelentkező igényli, a mini buszos utazást is le tudjuk szervezni, így a munkavállalónak tényleg csak a munkára kell koncentrálnia.

Az átlagos keresleti lehetőség jelenleg Nettó 1150 és 1400 EUR/hó között változik, tapasztalattól függően. További részletkért kattintson ide, vagy írjon e-mailt.

 

Már A2-es német nyelvtudással is elhelyezkedhet Németországban!

Frankfurt mellett lévő raktárba hirdet felvételt német partnerünk hölgyeknek és uraknak 50 éves korig! Feltétel az erős alapfokú német nyelv ismerete és minimálisan 6 hónap tapasztalat a logisztika területén. Targoncás jogosítvány előny, de nem feltétel!

8 órás munkaidő, munkavégzés csak hétköznap! A fizetés az egyéb juttatásoknak köszönhetően meghaladja a betanított munkák esetén kereshető minimálbért. Bővebb információ és jelentkezés itt vagy német nyelvű önéletrajz kíséretében az anita@euwork.hu címen.

 

Új lehetőség: CNC-forgácsolók, programozók figyelem!

Passau városába keresünk bármely programozási nyelven értő programozókat, esztergályosokat és forgácsolókat, B1-B2-es társalgási szintű nyelvtudással. Órabér: nettó 12 EUR/ óra, ingyenes szállás kétágyas szobákban. Minimum 1év szakmai tapasztalat elvárás. Jelentkezéseket várjuk az anita@euwork.hu címre!

 

 

Indul a síszezon Ausztriában!

Ausztriába, Tirol keleti részén található 4 csillagos szállodába keresünk német nyelvtudással és külföldi tapasztalattal rendelkező fizettető felszolgálókat. Kezdés December elején. Fizetés 1500 € plusz borravaló! Szállás wi-fivel és napi kétszeri étkezés ingyenes. Részleteket itt olvashat, a jelentkezni pedig Paulnál lehet.

 

 

Vidéken is megtalálható az Euwork!

Tudta, hogy nem kell mindenképpen Budapestre utaznia egy interjú miatt? Kollégáink havi rendszerességgel tartanak interjú- és tájékoztatónapot Miskolcon és Szegeden, így ha a közelben lakik, érdemes érdeklődni a közelgő időpontok után és időpontot foglalni Ritánál.

 

Nem találta meg álmai munkáját?

Jó hírünk van az Ön számára, ugyanis állandó partnercégeink mellett egyre több munkáltató veszi fel velünk a kapcsolatot. Ők általában 1-1 specifikusabb pozícióra keresnek jelentkezőket, azonnali kezdéssel, tehát ezeket a munkákat külön nem hirdetjük meg.

Ha regisztrál adatbázisunkba, álmai állása könnyebben megtalálja Önt!

 

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Elkészült az Euwork Kft Adatvédelmi Szabályzata az Európai Unió új adatkezelési rendeletének megfelelően. Ez a dokumentum Érthetően foglalja össze, mi történik az adataiddal regisztráció után, vagy amikor elküldöd a Cv-det emailben, valamint azt is, amikor már a közvetítés során újabb adatokat és dokumentumokat kérünk be tőled. Szintén tartalmazza a dokumentum azt, hogy milyen jellegű dokumentumot mennyi ideig őrzünk meg a rendszerünkben.  
A saját szabályzatunknak való megfelelés érdekében megsemmisítettük az összes elektronikus és írásos dokumentációt régi ügyfeleinkről. Így jelenleg azokkal kapcsolatban akikkel több évvel ezelőtt kerültünk kapcsolatba, jelenleg nem tudunk semmit.