Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Aktualitások németül beszélő álláskeresőknek!

2017. 12. 04. 00:44:07
CNC-s állások Ausztria és Németország határában. Helyettesítő gondozók 3-4 hétre kerestetnek! Most gyengébb némettel is lehet menni betanított raktári munkára Németországba. Indul a síszezon: szállodai, vendéglátós munkák Ausztriában! Euwork állásinterjúk nem csak Pesten. Hírlevél feliratkozás: http://euworkhu.web.maxer.hu/hirlevel/?p=subscribe

Köszönjünk, hogy feliratkozott tematikus hírlevelünkre. Alább találhatja legújabb, német nyelvtudást igénylő munkáinkkal kapcsolatos híreinket:

 

Németországi házi gondozás az ünnepek alatt, utazási költségtérítéssel

Ha csak pár hétre szeretne kimenni, vagy érdekli a bentlakásos idős-gondozás, most jelentkezzen! Német családokhoz keresünk helyettesítő gondozókat decemberre és januárra!

Német partnerünknek hála, munkavállalóink számára biztosítjuk a ki- és a hazautazás költségeit 240 EUR összegben, sőt ha a jelentkező igényli, a mini buszos utazást is le tudjuk szervezni, így a munkavállalónak tényleg csak a munkára kell koncentrálnia.

Az átlagos keresleti lehetőség jelenleg Nettó 1150 és 1400 EUR/hó között változik, tapasztalattól függően. További részletkért kattintson ide, vagy írjon e-mailt.

 

Már A2-es német nyelvtudással is elhelyezkedhet Németországban!

Frankfurt mellett lévő raktárba hirdet felvételt német partnerünk hölgyeknek és uraknak 50 éves korig! Feltétel az erős alapfokú német nyelv ismerete és minimálisan 6 hónap tapasztalat a logisztika területén. Targoncás jogosítvány előny, de nem feltétel!

8 órás munkaidő, munkavégzés csak hétköznap! A fizetés az egyéb juttatásoknak köszönhetően meghaladja a betanított munkák esetén kereshető minimálbért. Bővebb információ és jelentkezés itt vagy német nyelvű önéletrajz kíséretében az anita@euwork.hu címen.

 

Új lehetőség: CNC-forgácsolók, programozók figyelem!

Passau városába keresünk bármely programozási nyelven értő programozókat, esztergályosokat és forgácsolókat, B1-B2-es társalgási szintű nyelvtudással. Órabér: nettó 12 EUR/ óra, ingyenes szállás kétágyas szobákban. Minimum 1év szakmai tapasztalat elvárás. Jelentkezéseket várjuk az anita@euwork.hu címre!

 

 

Indul a síszezon Ausztriában!

Ausztriába, Tirol keleti részén található 4 csillagos szállodába keresünk német nyelvtudással és külföldi tapasztalattal rendelkező fizettető felszolgálókat. Kezdés December elején. Fizetés 1500 € plusz borravaló! Szállás wi-fivel és napi kétszeri étkezés ingyenes. Részleteket itt olvashat, a jelentkezni pedig Paulnál lehet.

 

 

Vidéken is megtalálható az Euwork!

Tudta, hogy nem kell mindenképpen Budapestre utaznia egy interjú miatt? Kollégáink havi rendszerességgel tartanak interjú- és tájékoztatónapot Miskolcon és Szegeden, így ha a közelben lakik, érdemes érdeklődni a közelgő időpontok után és időpontot foglalni Ritánál.

 

Nem találta meg álmai munkáját?

Jó hírünk van az Ön számára, ugyanis állandó partnercégeink mellett egyre több munkáltató veszi fel velünk a kapcsolatot. Ők általában 1-1 specifikusabb pozícióra keresnek jelentkezőket, azonnali kezdéssel, tehát ezeket a munkákat külön nem hirdetjük meg.

Ha regisztrál adatbázisunkba, álmai állása könnyebben megtalálja Önt!

 

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!