Állások Menü
0

Hetzl Katalin - Németország házigondozás

Hetzl Katalin - Németország házigondozás Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v52

Gondoltam egyet és írok egy pár sort. Először is szeretnék mindent mégegyszer megköszönni! Nagyon rendes családhoz kerültem, így könnyen és nyugodtan telnek a napjaim. Nagyon rendes a néni is és a bácsi is. Én meg mindent megteszek, hogy elégedettek legyenek velem.

Leírás

Üdvözlöm Melánia!

Gondoltam egyet és írok egy pár sort. Először is szeretnék mindent mégegyszer megköszönni! Nagyon rendes családhoz kerültem, így könnyen és nyugodtan telnek a napjaim. Nagyon rendes a néni is és a bácsi is. Én meg mindent megteszek, hogy elégedettek legyenek velem. A némettel is elég jól boldogulok.Gyakran sütök nekik valami süteményt, kalácsot, buktát vagy amit ők szeretnének mert reggelire mindig édeset esznek. A délelőttöm elmegy a főzéssel, egy kis takarítás. Ebéd után ha van vasalni való akkor azt szoktam elvégezni. Délután van egy kis szabadidőm mikor a néni és a bácsi pihen, akkor szoktam vagy egy kicsit sétálni vagy írogatok a családnak. Aztán 5 óra, fél hat körül már készítem a vacsorát nekik. Utána beszélgetünk vagy társasozunk, ha a néni is jobban érzi magát. Hét óra körül már szól hogy menjünk lefeküdni. Segítek neki a tisztálkodásban aztán megyünk az ágyba. Nem minden nap kelt fel éjjel. Van hogy napokig nem aztán meg kétszer is, de hát ezért vagyok itt. A bácsi nagyon kis jápofa. Sokat mesél és sokat nevetünk is.

Na további szépnapot kívánok Melánia!!

Katalin 2012. decemberében utazott ki, és kezdte el németországi munkáját. A mai napig kint dolgozik, és ezt a visszajelzést küldte nekünk lassan 1 év elteltével.

Szia Melánia!

Már újra itt vagyok,a harmadik hete. Eddig nem írtam mert nem igazán volt kedvem hozzá.
Az első héten annyira elkezdett fájni a hátam,hogy már fájdalomcsillapító nélkül nem bírtam. Nagyon el voltam keseredve, hogy mi lesz, mire rászántam magam, hogy elmenjek az orvoshoz. Kaptam gyógyszert,és egy hétig jártam kezelésre, most már Hál 'Istennek jobb!!! Nagyon be volt keményedve az izmom a lapockámnál. Itt a család nem vett észre semmit, amíg el nem mondtam, mert a munkámat elvégeztem, annak ellenére,hogy néha a csillagokat láttam!!

Na de elég a panaszból!!! Otthon természetesen nagyon jó volt, és valahogy sokkal gyorsabban telik az idő mint itt!!! De nagyon várt vissza ismét a család!! A néni elég jól rendbe jött a combnyaktörését követően!! Már elég jól közlekedik Rolátorral (járókerettel) is,de csak felügyelet mellett!!! A bácsi még mindig olyan aranyos, mosolygós, tehát minden a legnagyobb rendben!! Jó érzés amikor az embert, így vissza várják, mert így könnyebben telnek a napok, az ismerőseik is mikor telefonáltak, megkérdezték mindig,hogy na és a Katalin visszajöttá Ez is jól esik az embernek!! Egy alkalommal, mikor kezelésre mentem, a szomszéd is akkor ment az autójával, és megállt, hogy elvigyen!!!

Nagyon örültem ennek is, így az ember már nem is olyan idegen itt a környéken!!! Ezek a kis apró dolgok teszik színesebbé az itt létet, és adnak erőt!!! Nagyon büszke voltam magamra, hogy az orvoshoz első alkalommal is már egyedül mentem el, és mindent megértettem, nem volt semmi nyelvi nehézségem! Nem is gondoltam, hogy ennyire tudom már a nyelvet! Persze, ha az ember gyakorolja, mindig jobban és jobban fog menni!! Itt meg aztán tudom gyakorolni, a bácsival sokat beszélgetünk, nagyon sokat, és jókat mesél!!! Most már elköszönök!!! További szép napot!!

Szia!! Kati
 

Irodáink:
Budapest: 06-1-203-5833
Csíkszereda: +40-266-312-111
Kolozsvár: +40-367-086-167

Kérjük, hogy hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Cipruson és Krétán már április elején kezdődik a szezon! Németül beszélő fiatalokat keresünk szállodai animátornak. Az animátorok feladata, hogy a szálloda vendégeinek nyaralását egy élménnyé tegyék. Nappal sport programokat szerveznek nekik, este szórakoztató műsorokban vesznek részt, és közben valamikor még a gyerekekkel is játszanak   Az állás semmilyen előzetes képesítést nem igényel, mivel tréning egy görög szigeten biztosított. Ami fontos, az a pörgős, aktív személyiség és a német nyelv ismerete! Infó, jelentkezés: www.euwork.hu/animator