Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Hegesztő - Hollandia

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között, valamint ugyanezen időben fogadjuk hívását a 00 36 30 608 3911-es telefonszámon.
Fizetés: kb.
780.000 Ft
Állás ID: 002

Olyan technikus vagy, aki ért a hegesztéshez és a szereléshez? Tudsz önállóan dolgozni és van tapasztalatod?

Akkor van számodra egy állálehetőségünk! Teljes munkaidős hegesztőket/összeállítókat keresünk egyik partnercégünk részére, Oss-ba.

Érdeklődni / Jelentkezni
Elérhetőség: Nem aktuális
Munkaterület: Gépipar
Menny.:

Leírás

Feladatkör:

Mint hegesztő/összeállító műszaki rajz alapján dolgozol. Feladataid közé tartozik a daru különböző elemeinek összeállítása, összehegesztése, megmunkálása. Erősen ötvözött acéllal dolgozunk!

Elvárások:

 • Középfokú végzettség, MigMag 3-4 szint
 • Hegesztői tapasztalat
 • Műszaki rajz/mintasablon alapján való munkavégzés
 • Önálló munkavégzés, minőség-tudatosság
 • Munkaterület tisztaságára való igényesség

Amit mi nyújtunk:

 • A szabályos Metalektro CAO alapján meghatározott versenyképes fizetés, előre lepési és fizetésemelési lehetőséggel
 • 27+13 szabadnap (ADV)
 • Nyugdíjhozzájárulás
 • Teljes munkaidős, holland szerződés
 • Anyagi hozzájárulás a napi utazás költségeihez
 • Rugalmas beosztás (reggel 7-től délután 6-ig)
 • Járulék elosztása (megbeszélés alapján, cégtől függően)
 • Bruttó 2200-2800 euró

Jelentkezni a center@euwork.hu e-mail címen, illetve érdeklődni a 06 30/608-39-11 telefonszámon lehetséges.

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!