Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

G. Anita Support Worker - Anglia

G. Anita Support Worker - Anglia Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v880

Szia Pál,

Lassan 3 hónapja vagyok itt, az első hetekben shadowing-gal kezdtünk tehát követtünk egy tapasztalt kollégát, a tréningek folyamatosan már munka mellett vannak, és van lehetőségem szólni, ha szeretnék valamilyen tréninget, ugyanis a gyerekekkel nehéz, sajnos nem mindenki alkalmas arra hogy fejlesszük a képességeiket.

A munkatársak viszont segítőkészek, és a spanyol lányok akikkel együtt kezdtem nagyon támogatóak, illetve a létesítmények jól felszereltek, ahogy beszéltük csatolom egy átlagnapom leírását.

Leírás

Szóval munkakezdés 7.30-kor, megérkezem a házhoz, valaki a nappali műszakból elvégzi a security check-et, ami az jelenti hogy végigmegyünk a házon/házakon és ellenőrizzük hogy minden rendben van-e, illetve van egy rövid reggeli meeting hogy minden rendben volt-e az éjjel, történt-e valami szokatlan illetve mi a napi terv. Ezután a beosztásban megnézem hogy melyik házban kivel töltöm az első 2,5 órát,és van-e valami egyéb teendő.Napközben egy úgynevezett "rota"(napi beosztás)szerint váltjuk egymást a kollégákkal,ez kinyomtatva mindig megvan az otthonokban, itt van feltüntetve hogy ki, mikor melyik lakóval lesz, ki készíti a reggelit/vacsorát, melyik lakóval ki megy programokra (uszoda, séta,  terápiás lovaglás, családlátogatás, terápiás szoba stb.) és persze hogy mikor van szünetem ( ez 2,5 órás nem fizetett szünetet jelent, ami lehet az első szünet, ez azt jelenti hogy aznap csak 10.00-re kell mennem dolgozni, vagy az utolsó., ez azt jelenti hogy napközben kapok 30 perc szünetet és este 18.00-kor befejezem a munkát, illetve napközben , ekkor kimehetek a városba, vagy elvonulhatok a személyzeti szobába.A napi beosztás mindig kész előző nap,lehet előre tervezni.)

Reggel 9 kor van a reggeli, de ettől el lehet térni, aki pl. cukorbeteg, annál a lakónál nem, ha hozzá vagyok beosztva akkor elkészítem a reggelijét ami minden napra meg van határozva hogy mi, segítek a gyógyszerek beadásában, ezt egyedül majd egy külön tréning után fogom majd csak tenni. Reggeli előtt segíteni kell a mosdatásban, aki pelenkát visel neki ki kell cserélni, a női lakókét nők, a férfiakét férfi gondozók végzik, de van aki teljesen szobatiszta. Ezek után vagy séta, vagy TV nézés, vagy más program, beosztás szerint takarítás stb. Hétfőtől péntekig szakács készíti az ebédet, hétvégén mi,beosztás szerint. Délután az adott napi program illetve ha aludni szeretne a lakó akkor joga van hozzá, ez esetben takarítás vagy más házimunka, pl. mosás, ruhák összehajtogatása stb, minden 30 percben ellenőrizni kell a lakót aki alszik, mert sokaknak van epilepsziájuk, erre is van tréning hogy mit kell tenni ilyenkor illetve milyen és mennyi gyógyszert kapnak. Napközben egy erre feladatra létrehozott programban kell rögzíteni hogy a lakó mikor mit csinált (pl nem kért ebédet és uzsonnát-így az éjszakai műszak érti miért kér több vacsorást, volt-e epilepsziás rohama,a vércukra rendben van-e  stb) Este 8-kor végez a nappali műszak, az esti 7.30-kor érkezik, ilyenkor a meetingen átadjuk az információt az az nappal történtekkel kapcsolatban majd a security check.

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?

Egy aloldalunkat szeretnénk figyelmetekbe ajánlani: www.euwork.hu/szaktudas-nelkul/raktari-munka. Ezen az oldalon a különböző országokból az összes raktári munkánkat megtudjátok nézni egyben: Nagy-Britannia, Hollandia és Németország. Így jobban össze tudjátok hasonlítani őket, illetve visszajelzéseket, beszámolókat is olvashattok.

Miért sokak választása egy raktárban vagy logisztikai központban dolgozni külföldön? Leginkább azért, mert semmilyen szaktudás vagy korábbi tapasztalat nem kell hozzá, viszont tiszta, rendezett munkahelyen dolgozhatsz, pontosan adják a fizetésedet, és ehhez a fizetéshez különböző műszakpótlékok, bónuszok járnak. Így összességében a fizetésed sem rossz és remek ugródeszka, azaz első munkahely egy új országban! A raktárakban szigorú szervezési és biztonsági előírásokat kell megérteni és követni, ezért nyelvtudás nélküli raktári munka nincs.