Állások Menü
0

G. Anita Support Worker - Anglia

G. Anita Support Worker - Anglia Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v880

Szia Pál,

Lassan 3 hónapja vagyok itt, az első hetekben shadowing-gal kezdtünk tehát követtünk egy tapasztalt kollégát, a tréningek folyamatosan már munka mellett vannak, és van lehetőségem szólni, ha szeretnék valamilyen tréninget, ugyanis a gyerekekkel nehéz, sajnos nem mindenki alkalmas arra hogy fejlesszük a képességeiket.

A munkatársak viszont segítőkészek, és a spanyol lányok akikkel együtt kezdtem nagyon támogatóak, illetve a létesítmények jól felszereltek, ahogy beszéltük csatolom egy átlagnapom leírását.

Leírás

Szóval munkakezdés 7.30-kor, megérkezem a házhoz, valaki a nappali műszakból elvégzi a security check-et, ami az jelenti hogy végigmegyünk a házon/házakon és ellenőrizzük hogy minden rendben van-e, illetve van egy rövid reggeli meeting hogy minden rendben volt-e az éjjel, történt-e valami szokatlan illetve mi a napi terv. Ezután a beosztásban megnézem hogy melyik házban kivel töltöm az első 2,5 órát,és van-e valami egyéb teendő.Napközben egy úgynevezett "rota"(napi beosztás)szerint váltjuk egymást a kollégákkal,ez kinyomtatva mindig megvan az otthonokban, itt van feltüntetve hogy ki, mikor melyik lakóval lesz, ki készíti a reggelit/vacsorát, melyik lakóval ki megy programokra (uszoda, séta,  terápiás lovaglás, családlátogatás, terápiás szoba stb.) és persze hogy mikor van szünetem ( ez 2,5 órás nem fizetett szünetet jelent, ami lehet az első szünet, ez azt jelenti hogy aznap csak 10.00-re kell mennem dolgozni, vagy az utolsó., ez azt jelenti hogy napközben kapok 30 perc szünetet és este 18.00-kor befejezem a munkát, illetve napközben , ekkor kimehetek a városba, vagy elvonulhatok a személyzeti szobába.A napi beosztás mindig kész előző nap,lehet előre tervezni.)

Reggel 9 kor van a reggeli, de ettől el lehet térni, aki pl. cukorbeteg, annál a lakónál nem, ha hozzá vagyok beosztva akkor elkészítem a reggelijét ami minden napra meg van határozva hogy mi, segítek a gyógyszerek beadásában, ezt egyedül majd egy külön tréning után fogom majd csak tenni. Reggeli előtt segíteni kell a mosdatásban, aki pelenkát visel neki ki kell cserélni, a női lakókét nők, a férfiakét férfi gondozók végzik, de van aki teljesen szobatiszta. Ezek után vagy séta, vagy TV nézés, vagy más program, beosztás szerint takarítás stb. Hétfőtől péntekig szakács készíti az ebédet, hétvégén mi,beosztás szerint. Délután az adott napi program illetve ha aludni szeretne a lakó akkor joga van hozzá, ez esetben takarítás vagy más házimunka, pl. mosás, ruhák összehajtogatása stb, minden 30 percben ellenőrizni kell a lakót aki alszik, mert sokaknak van epilepsziájuk, erre is van tréning hogy mit kell tenni ilyenkor illetve milyen és mennyi gyógyszert kapnak. Napközben egy erre feladatra létrehozott programban kell rögzíteni hogy a lakó mikor mit csinált (pl nem kért ebédet és uzsonnát-így az éjszakai műszak érti miért kér több vacsorást, volt-e epilepsziás rohama,a vércukra rendben van-e  stb) Este 8-kor végez a nappali műszak, az esti 7.30-kor érkezik, ilyenkor a meetingen átadjuk az információt az az nappal történtekkel kapcsolatban majd a security check.

Irodáink:
Budapest: 06-1-203-5833
Csíkszereda: +40-266-312-111
Kolozsvár: +40-367-086-167

Kérjük, hogy hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Szaktudást Nem igénylő Állásaink
Tudtad?

Akár csak két évvel ezelőtt, idén ismét arra kérnénk Titeket (különösen, ha már nyugat-európai fizetésnek örvendtek), hogy támogassátok az Age of Hope alapítványt és annak kampányát: ez az Ezer Gyerek Karácsonya. Ez egész röviden azt takarja,hogy minden évben ezer mélyszegénységben élő gyereket ajándékoznak meg karácsonykor, akik különben nem kapnának semmit sem :( 

Most kétszer nyerhetsz. Egyrészt segítesz egy csomó gyereken, és ettől máris jobban érzed  magad :) Másrészt az adományozók között értékes nyereményeket sorsolunk ki az EUWORK Kft jóvoltából!

Első díj: egy hazaútra szóló repülőjegy bárhonnan Európából! 2 db Második díj: ebédmeghívás egy hatalmas paprikáscsirke szendvicshez a budapesti Oktogonnál lévő Panineriában.  3 db Harmadik díj: professzionális hátmasszázs akár "házhozszállítással" is.