Állások Menü
0

G. Anita Support Worker - Anglia

G. Anita Support Worker - Anglia Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v880

Szia Pál,

Lassan 3 hónapja vagyok itt, az első hetekben shadowing-gal kezdtünk tehát követtünk egy tapasztalt kollégát, a tréningek folyamatosan már munka mellett vannak, és van lehetőségem szólni, ha szeretnék valamilyen tréninget, ugyanis a gyerekekkel nehéz, sajnos nem mindenki alkalmas arra hogy fejlesszük a képességeiket.

A munkatársak viszont segítőkészek, és a spanyol lányok akikkel együtt kezdtem nagyon támogatóak, illetve a létesítmények jól felszereltek, ahogy beszéltük csatolom egy átlagnapom leírását.

Leírás

Szóval munkakezdés 7.30-kor, megérkezem a házhoz, valaki a nappali műszakból elvégzi a security check-et, ami az jelenti hogy végigmegyünk a házon/házakon és ellenőrizzük hogy minden rendben van-e, illetve van egy rövid reggeli meeting hogy minden rendben volt-e az éjjel, történt-e valami szokatlan illetve mi a napi terv. Ezután a beosztásban megnézem hogy melyik házban kivel töltöm az első 2,5 órát,és van-e valami egyéb teendő.Napközben egy úgynevezett "rota"(napi beosztás)szerint váltjuk egymást a kollégákkal,ez kinyomtatva mindig megvan az otthonokban, itt van feltüntetve hogy ki, mikor melyik lakóval lesz, ki készíti a reggelit/vacsorát, melyik lakóval ki megy programokra (uszoda, séta,  terápiás lovaglás, családlátogatás, terápiás szoba stb.) és persze hogy mikor van szünetem ( ez 2,5 órás nem fizetett szünetet jelent, ami lehet az első szünet, ez azt jelenti hogy aznap csak 10.00-re kell mennem dolgozni, vagy az utolsó., ez azt jelenti hogy napközben kapok 30 perc szünetet és este 18.00-kor befejezem a munkát, illetve napközben , ekkor kimehetek a városba, vagy elvonulhatok a személyzeti szobába.A napi beosztás mindig kész előző nap,lehet előre tervezni.)

Reggel 9 kor van a reggeli, de ettől el lehet térni, aki pl. cukorbeteg, annál a lakónál nem, ha hozzá vagyok beosztva akkor elkészítem a reggelijét ami minden napra meg van határozva hogy mi, segítek a gyógyszerek beadásában, ezt egyedül majd egy külön tréning után fogom majd csak tenni. Reggeli előtt segíteni kell a mosdatásban, aki pelenkát visel neki ki kell cserélni, a női lakókét nők, a férfiakét férfi gondozók végzik, de van aki teljesen szobatiszta. Ezek után vagy séta, vagy TV nézés, vagy más program, beosztás szerint takarítás stb. Hétfőtől péntekig szakács készíti az ebédet, hétvégén mi,beosztás szerint. Délután az adott napi program illetve ha aludni szeretne a lakó akkor joga van hozzá, ez esetben takarítás vagy más házimunka, pl. mosás, ruhák összehajtogatása stb, minden 30 percben ellenőrizni kell a lakót aki alszik, mert sokaknak van epilepsziájuk, erre is van tréning hogy mit kell tenni ilyenkor illetve milyen és mennyi gyógyszert kapnak. Napközben egy erre feladatra létrehozott programban kell rögzíteni hogy a lakó mikor mit csinált (pl nem kért ebédet és uzsonnát-így az éjszakai műszak érti miért kér több vacsorást, volt-e epilepsziás rohama,a vércukra rendben van-e  stb) Este 8-kor végez a nappali műszak, az esti 7.30-kor érkezik, ilyenkor a meetingen átadjuk az információt az az nappal történtekkel kapcsolatban majd a security check.

Irodáink:
Budapest: 06-1-203-5833
Csíkszereda: +40-266-312-111
 

Kérjük, hogy hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Szaktudást Nem igénylő Állásaink
Tudtad?

Egyre több raktári munkát tudunk ajánlani Németországban is. Egyes raktárak elvárnak némi raktározási vagy esetleg targoncás tapasztalatot, de az élelmiszerraktárak mindenféle tapasztalat nélkül is felveszi a jelentkezőket. Két raktárban pedig most arra is van lehetőség, hogy egy németül beszélő raktáros vigye magával németül nem beszélő párját, barátját, vagy testvérét. Figyelem: német nyelvtudás nélkül továbbra sem lehet jelentkezni! De a németül beszélők ki tudnak vinni magukkal még egy embert, feltéve, ha kint mindig segítenek neki (azért kell a baráti/családi vagy párkapcsolat, mert egy idegentől nem várhatjuk el, hogy rendszeresen segítsen nekünk fordítani a munkahelyen vagy azon kívül). 

Német raktári munkáink németországi bejelentéssel, teljesen hivatalosan működnek, fizetés a német minimálbér, a szállást pedig a munkaadó biztosítja. Ezért már egész kevés indulótőkével is lehet kimenni és dolgozni Németországban!