Állások Menü

G. Anita Support Worker - Anglia

G. Anita Support Worker - Anglia Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v880

Szia Pál,

Lassan 3 hónapja vagyok itt, az első hetekben shadowing-gal kezdtünk tehát követtünk egy tapasztalt kollégát, a tréningek folyamatosan már munka mellett vannak, és van lehetőségem szólni, ha szeretnék valamilyen tréninget, ugyanis a gyerekekkel nehéz, sajnos nem mindenki alkalmas arra hogy fejlesszük a képességeiket.

A munkatársak viszont segítőkészek, és a spanyol lányok akikkel együtt kezdtem nagyon támogatóak, illetve a létesítmények jól felszereltek, ahogy beszéltük csatolom egy átlagnapom leírását.

Leírás

Szóval munkakezdés 7.30-kor, megérkezem a házhoz, valaki a nappali műszakból elvégzi a security check-et, ami az jelenti hogy végigmegyünk a házon/házakon és ellenőrizzük hogy minden rendben van-e, illetve van egy rövid reggeli meeting hogy minden rendben volt-e az éjjel, történt-e valami szokatlan illetve mi a napi terv. Ezután a beosztásban megnézem hogy melyik házban kivel töltöm az első 2,5 órát,és van-e valami egyéb teendő.Napközben egy úgynevezett "rota"(napi beosztás)szerint váltjuk egymást a kollégákkal,ez kinyomtatva mindig megvan az otthonokban, itt van feltüntetve hogy ki, mikor melyik lakóval lesz, ki készíti a reggelit/vacsorát, melyik lakóval ki megy programokra (uszoda, séta,  terápiás lovaglás, családlátogatás, terápiás szoba stb.) és persze hogy mikor van szünetem ( ez 2,5 órás nem fizetett szünetet jelent, ami lehet az első szünet, ez azt jelenti hogy aznap csak 10.00-re kell mennem dolgozni, vagy az utolsó., ez azt jelenti hogy napközben kapok 30 perc szünetet és este 18.00-kor befejezem a munkát, illetve napközben , ekkor kimehetek a városba, vagy elvonulhatok a személyzeti szobába.A napi beosztás mindig kész előző nap,lehet előre tervezni.)

Reggel 9 kor van a reggeli, de ettől el lehet térni, aki pl. cukorbeteg, annál a lakónál nem, ha hozzá vagyok beosztva akkor elkészítem a reggelijét ami minden napra meg van határozva hogy mi, segítek a gyógyszerek beadásában, ezt egyedül majd egy külön tréning után fogom majd csak tenni. Reggeli előtt segíteni kell a mosdatásban, aki pelenkát visel neki ki kell cserélni, a női lakókét nők, a férfiakét férfi gondozók végzik, de van aki teljesen szobatiszta. Ezek után vagy séta, vagy TV nézés, vagy más program, beosztás szerint takarítás stb. Hétfőtől péntekig szakács készíti az ebédet, hétvégén mi,beosztás szerint. Délután az adott napi program illetve ha aludni szeretne a lakó akkor joga van hozzá, ez esetben takarítás vagy más házimunka, pl. mosás, ruhák összehajtogatása stb, minden 30 percben ellenőrizni kell a lakót aki alszik, mert sokaknak van epilepsziájuk, erre is van tréning hogy mit kell tenni ilyenkor illetve milyen és mennyi gyógyszert kapnak. Napközben egy erre feladatra létrehozott programban kell rögzíteni hogy a lakó mikor mit csinált (pl nem kért ebédet és uzsonnát-így az éjszakai műszak érti miért kér több vacsorást, volt-e epilepsziás rohama,a vércukra rendben van-e  stb) Este 8-kor végez a nappali műszak, az esti 7.30-kor érkezik, ilyenkor a meetingen átadjuk az információt az az nappal történtekkel kapcsolatban majd a security check.

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Elkészült az Euwork Kft Adatvédelmi Szabályzata az Európai Unió új adatkezelési rendeletének megfelelően. Ez a dokumentum Érthetően foglalja össze, mi történik az adataiddal regisztráció után, vagy amikor elküldöd a Cv-det emailben, valamint azt is, amikor már a közvetítés során újabb adatokat és dokumentumokat kérünk be tőled. Szintén tartalmazza a dokumentum azt, hogy milyen jellegű dokumentumot mennyi ideig őrzünk meg a rendszerünkben.  
A saját szabályzatunknak való megfelelés érdekében megsemmisítettük az összes elektronikus és írásos dokumentációt régi ügyfeleinkről. Így jelenleg azokkal kapcsolatban akikkel több évvel ezelőtt kerültünk kapcsolatba, jelenleg nem tudunk semmit.