Állások Menü

Földesi Emese - Varrónő Sudbury, Suffolk UK

Földesi Emese - Varrónő Sudbury, Suffolk UK Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v94

"Egyetlen nap alatt megvolt a szerzodésem, a repulojegyem, a szállásadóm telefonszáma, és minden ami ahhoz kellet, hogy indulhassak.
Itt sem kellett csalódnom semmiben remek helyre kerultem, szinte semmi dolgom nem volt azon kívul, hogy dolgozzak, és beilleszkedjek. Azóta tobben megkerestek ismeretlenul is otthonról, mindenkinek elmesélem a torténetemet, és persze benneteket ajánlak."

Leírás

Sziasztok!

Elore is elnézést kérek, de sajnos nem tudom rendesen használni a magánhangzókat a billentyuzetemen. :(  En is azok kozé a szerencsés emberek kozé tartozom, akik veletek jutottak ki kulfoldre munkát vállalni. Tavaly magánúton jártam már Angliában, dolgoztam egy rovid ideig egy varrodában, de csak idénymunkás voltam, hazajottem. Elhatároztam, hogy mindenképpen visszajutok.

Mivel valami nagyon biztosat akartam magam mogott, kozvetítot kerestem, találtam tobbet is. Legtobbjukkel telefonon beszéltem, a legbizalomgerjesztobb beszélgetés veletek zajlott. Miután ellátogattam az irodátokba, teljesen megnyugodtam, jó kezekben éreztem magam. Karasi Kitti interjúztatott,  mindent alaposan átbeszéltunk, esélyesnek tartott a kiutazásra, de nem ígért fut-fát, és ettol hitelesnek tunt számomra a cég. (Bár az angol tudásom felmérésétol eltekinthett volna, mondtam hogy nem beszélek, csak nagyon régen tanultam kozépiskolában, de o szigorú és hajthatatlan volt, én pedig csak makogtam, és a nevemet sem tudtam még magyarul sem :) Vicces helyzet volt, :)  Nem volt feltétel, de elmentem egy 90 órás tanfolyamra, aminek most hasznát veszem.  Még mindig nem beszélek jól, viszont szinte minden értek, hivatalos dolgokat is el tudok már intézni.

Kaptam ajánlatot olyan munkára amit saját szaktudásom ismeretében nem mertem elvállalni, volt olyan hely, ahol nem  én nyertem el a poziciót, de a végén utazhattam.

Egyetlen nap alatt megvolt a szerzodésem, a repulojegyem, a szállásadóm telefonszáma, és minden ami ahhoz kellet, hogy indulhassak.

Itt sem kellett csalódnom semmiben remek helyre kerultem, szinte semmi dolgom nem volt azon kívul, hogy dolgozzak, és beilleszkedjek. Azóta tobben megkerestek ismeretlenul is otthonról, mindenkinek elmesélem a torténetemet, és persze benneteket ajánlak.

Egy dolog van azonban, amit csak itt tudtam meg.  Bár nem változtatott semmin és hátrányom sem származott belole mégis úgy gondolom, hogy jobb lenne ha elore tudnák  a munkavállalók, hogy tulajdonképpen eloszor az itteni munkakozvetíto alkalmazásában állunk, és csak a próbaido letelte után leszunk a cégunk alkalmazottai. Ez mindossze azért lenne fontos, hogy ne lepodjunk meg, és ne értetlenkedjunk ennek hallatán. 

Szóval én már 6 hónapja vagyok Angliában kulfoldi munkávállaló, varrodában dolgozom, mint varróno. Szeretem a munkahelyemet, rendkívul korrekt a cég, vigyáznak ránk, tapintatosak velunk.

Mindenkinek aki szeretne itt szerencsét próbálni uzenem: sokkal egyszerubb a dolog mint gondolnátok, bátraké a szerencse. Kozvetítovel a legbiztonságosabb kijonni, rogton van munkád, szállásod, és sokáig támogató háttér mogotted.

En már tobbszor megkoszontem kedves Euwork, hogy segítettetek,( most persze a repulojegy reményében teszem újra :) ), de még azért is plusz hála, amiért egy nagyon jó szobatársat is kuldtetek utánam! :)

  Kívánok nektek sok elégedett új ugyfelet, Sikeres újévet, és Boldog Karácsonyt! :)   Udvozlettel: Foldesi Emese

                        Sudbury, Suffolk

                        UK

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: szolgáltatás beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Elkészült az Euwork Kft Adatvédelmi Szabályzata az Európai Unió új adatkezelési rendeletének megfelelően. Ez a dokumentum Érthetően foglalja össze, mi történik az adataiddal regisztráció után, vagy amikor elküldöd a Cv-det emailben, valamint azt is, amikor már a közvetítés során újabb adatokat és dokumentumokat kérünk be tőled. Szintén tartalmazza a dokumentum azt, hogy milyen jellegű dokumentumot mennyi ideig őrzünk meg a rendszerünkben.  
A saját szabályzatunknak való megfelelés érdekében megsemmisítettük az összes elektronikus és írásos dokumentációt régi ügyfeleinkről. Így jelenleg azokkal kapcsolatban akikkel több évvel ezelőtt kerültünk kapcsolatba, jelenleg nem tudunk semmit.