Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Földesi Emese - Varrónő Sudbury, Suffolk UK

Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v94

"Egyetlen nap alatt megvolt a szerzodésem, a repulojegyem, a szállásadóm telefonszáma, és minden ami ahhoz kellet, hogy indulhassak.
Itt sem kellett csalódnom semmiben remek helyre kerultem, szinte semmi dolgom nem volt azon kívul, hogy dolgozzak, és beilleszkedjek. Azóta tobben megkerestek ismeretlenul is otthonról, mindenkinek elmesélem a torténetemet, és persze benneteket ajánlak."

Leírás

Sziasztok!

Elore is elnézést kérek, de sajnos nem tudom rendesen használni a magánhangzókat a billentyuzetemen. :(  En is azok kozé a szerencsés emberek kozé tartozom, akik veletek jutottak ki kulfoldre munkát vállalni. Tavaly magánúton jártam már Angliában, dolgoztam egy rovid ideig egy varrodában, de csak idénymunkás voltam, hazajottem. Elhatároztam, hogy mindenképpen visszajutok.

Mivel valami nagyon biztosat akartam magam mogott, kozvetítot kerestem, találtam tobbet is. Legtobbjukkel telefonon beszéltem, a legbizalomgerjesztobb beszélgetés veletek zajlott. Miután ellátogattam az irodátokba, teljesen megnyugodtam, jó kezekben éreztem magam. Karasi Kitti interjúztatott,  mindent alaposan átbeszéltunk, esélyesnek tartott a kiutazásra, de nem ígért fut-fát, és ettol hitelesnek tunt számomra a cég. (Bár az angol tudásom felmérésétol eltekinthett volna, mondtam hogy nem beszélek, csak nagyon régen tanultam kozépiskolában, de o szigorú és hajthatatlan volt, én pedig csak makogtam, és a nevemet sem tudtam még magyarul sem :) Vicces helyzet volt, :)  Nem volt feltétel, de elmentem egy 90 órás tanfolyamra, aminek most hasznát veszem.  Még mindig nem beszélek jól, viszont szinte minden értek, hivatalos dolgokat is el tudok már intézni.

Kaptam ajánlatot olyan munkára amit saját szaktudásom ismeretében nem mertem elvállalni, volt olyan hely, ahol nem  én nyertem el a poziciót, de a végén utazhattam.

Egyetlen nap alatt megvolt a szerzodésem, a repulojegyem, a szállásadóm telefonszáma, és minden ami ahhoz kellet, hogy indulhassak.

Itt sem kellett csalódnom semmiben remek helyre kerultem, szinte semmi dolgom nem volt azon kívul, hogy dolgozzak, és beilleszkedjek. Azóta tobben megkerestek ismeretlenul is otthonról, mindenkinek elmesélem a torténetemet, és persze benneteket ajánlak.

Egy dolog van azonban, amit csak itt tudtam meg.  Bár nem változtatott semmin és hátrányom sem származott belole mégis úgy gondolom, hogy jobb lenne ha elore tudnák  a munkavállalók, hogy tulajdonképpen eloszor az itteni munkakozvetíto alkalmazásában állunk, és csak a próbaido letelte után leszunk a cégunk alkalmazottai. Ez mindossze azért lenne fontos, hogy ne lepodjunk meg, és ne értetlenkedjunk ennek hallatán. 

Szóval én már 6 hónapja vagyok Angliában kulfoldi munkávállaló, varrodában dolgozom, mint varróno. Szeretem a munkahelyemet, rendkívul korrekt a cég, vigyáznak ránk, tapintatosak velunk.

Mindenkinek aki szeretne itt szerencsét próbálni uzenem: sokkal egyszerubb a dolog mint gondolnátok, bátraké a szerencse. Kozvetítovel a legbiztonságosabb kijonni, rogton van munkád, szállásod, és sokáig támogató háttér mogotted.

En már tobbszor megkoszontem kedves Euwork, hogy segítettetek,( most persze a repulojegy reményében teszem újra :) ), de még azért is plusz hála, amiért egy nagyon jó szobatársat is kuldtetek utánam! :)

  Kívánok nektek sok elégedett új ugyfelet, Sikeres újévet, és Boldog Karácsonyt! :)   Udvozlettel: Foldesi Emese

                        Sudbury, Suffolk

                        UK

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: szolgáltatás beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!