Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Ferencz Balázs - Folyami hajós szakács munka

Ferencz Balázs - Folyami hajós szakács munka Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v69

Összességében, jó volt az egész, örülök hogy bizalmat szavaztak nekem. Remélem, jó lesz a meló, bár az tuti, hogy főleg az eleje elég húzós lesz. Ja, amúgy a Christian azt mondta, hogy idén kb 70%-ban új emberekkel indul neki a cég a szezonnak, ami tényleg fokozza a nehézségeket. Nem tudom, mi lehetett a gond, de ez valamit jelez, hogy ilyen sokan nem térnek vissza ehhez a céghez (vagy csak már jó sokat kerestek itt,s valami könnyebb meló után néznek :) ) Szóval, majd meglátjuk, mi hogyan lesz! :) Még majdnem van 1 hónapom itthon, de valahogy az az érzésem, hogy sokkal gyorsabban el fog repülni, mint ahogy majd a hajón fog telni az idő :) Majd írok a hajóról is, hogy mi a szitu, csak írj rám, különben el fogom felejteni! :) Legjobbakat!

 

Leírás

Szia Erika!

Az én szerződésem a tréningre 5-éig szólt, aztán meghosszabították, s végül 10-én jöhettem haza. A többieknek 18-áig tartott. Nem nagyon értettem, de mindegy! Amikor eljöttem, azt ígérte Christian, hogy majd kapom a szerződésem e-mailben, amit meg is kaptam! :) Március 21-én kell a Rhapsody-n lennem Mainz-ban.

A szállás ugye a hajón volt, 2 hajó (Adagio és Aria) állt egymás mellett, át lehetett járni egyikről a másikra. 3 fős kabinok voltak, de most csak max 2-en laktak együtt, így egész kényelmes volt (3 főnek azért már nem lehet olyan nagyon tuti, de ha úgy alakul, hát meg kell majd szokni! :) ).

Úgy tudom, netet biztosítanak majd a szezon során, csak meglehetősen korlátoltat ,de levelezésre elég. Maga a suli nem volt rossz, amikor Christian (a nagyfőnök) elment interjúkra (azt hiszem Bulgáriába + Romániába) akkor kicsit nyugisabb volt a szitu. Azt már említettem, azt hiszem, hogy jópár embert elküldött. Valakit azért, mert hogy túl idős volt, egy román szakácsnak azt mondta, hogy nem tudnak neki pozíciójában állást adni. Ő főszakácsnak jött oda, de nem igazán volt ott a topon szerintük, s mehetett is.

Christian szokott néha turkálni a kukában :) ,hogy miket dobtunk ki, hogy szokjuk meg azt, hogy ne legyen pazarlás. Egyszer talált 2 db pritamin paprika véget a csumájával, s úgy volt az kidobva, hogy egy csomó hasznos rész még volt rajta. Megkérdezte, ki volt az, aki kidobta. Nem jött válasz. Ezen úgy bebolondult, hogy már haza akart zavarni mindenkit, aki akkor ott dolgozott azon a részen. Aztán nagy nehezen meglett a "tettes", aki amúgy később érkezett, 1-2 napja volt velünk. Bevallotta, hogy ő volt az, aki a pirosat kidobta. De volt 1 sárga is. Csakhogy az is ugyanúgy volt vágva-valószínű volt, hogy ugyan az dobta ki, mint a másikat -- mondanom se kell, a csávó mehetett haza.

Szóval, elég szigorú ez a Christian. Amúgy meg rendes is volt, amíg ott voltam, két alkalommal is vett sört a 'saját pénzén' (ezt azért kiemelte párszor), s afféle bulit szervezett számunkra. Kollégákkal jól kilehetett jönni, akit én nem kedveltem a természete miatt, azt ki is rúgta.Tehát emberileg is figyelte az embereket, nem csak szakmailag.

Összességében, jó volt az egész, örülök hogy bizalmat szavaztak nekem. Remélem, jó lesz a meló, bár az tuti, hogy főleg az eleje elég húzós lesz. Ja, amúgy a Christian azt mondta, hogy idén kb 70%-ban új emberekkel indul neki a cég a szezonnak, ami tényleg fokozza a nehézségeket. Nem tudom, mi lehetett a gond, de ez valamit jelez, hogy ilyen sokan nem térnek vissza ehhez a céghez (vagy csak már jó sokat kerestek itt,s valami könnyebb meló után néznek :) ) Szóval, majd meglátjuk, mi hogyan lesz! :) Még majdnem van 1 hónapom itthon, de valahogy az az érzésem, hogy sokkal gyorsabban el fog repülni, mint ahogy majd a hajón fog telni az idő :) Majd írok a hajóról is, hogy mi a szitu, csak írj rám, különben el fogom felejteni! :) Legjobbakat!

Balázs

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: vendéglátós beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?

Nagyon nagy az érdeklődés ezekre a munkákra, ezért itt megpróbáljuk megválaszolni a leggyakoribb kérdéseket!

Nyelvtudás nélkül alkalmaznak munkavállalókat?

Általánosságban nem, de évente pár pozíció megnyílik azok számára akik rendelkeznek tapasztalattal. Ebben az esetben is FONTOS, hogy a számokat és termékek nevét megtanulja a jelentkező. A sikeres interjút követően mindenki megkapja ezt a szószedetet.

Milyen típusú raktárakban vannak nyitott pozíciók?

Szezonfüggő, de élelmiszerraktárakban folyamatos a felvétel férfiaknak 45 éves korig

Miért csak férfiakat foglalkoztatnak?

Az élelmiszerraktárak esetén a szállásokon csak férfiak laknak, az elhelyezés kétágyas szobákban történik, a munka emellett fizikálisan megterhelő

Hölgyek / párok számára nincs pozíció?

De, összeszerelői munkakörben, három műszakban. A munka jó állóképességet és A2-es nyelvtudást igényel.

Bejárás megoldott?

Raktár függő. A sikeres interjút követően ügyfeleinknek az összes információt átadjuk: kapcsolattartó neve és elérhetősége, lakcím és munkaköri leírás-munkahely neve. A kinti kapcsolattartó minden esetben meg tudja válaszolni, hogy a bejárást milyen módon szervezik meg: céges autó / bicikli / tömegközlekedés vagy gyalogos bejárás