Ön itt jár: > >

Employers

Can’t find enough competent employees in your country?

Need to cut down the costs on labour but don't want to drop the quality?

Is your business in a little town where it is hard to find enough staff?

Looking for more motivated blue-collar workers?

Want to increase your competitiveness?

Are you ready to leave the hassle with recruitment behind?

Then
 

Welcome to EUWORK's homepage!

 

Euwork Recruitment Agency was established in 2005 as one of the first Hungarian employment agencies specialized in international employment services to EU countries. Today we are the leading agent in this sector, recruiting 100 persons successfully in a MONTH. 
 

Mission

We are committed to provide our European and overseas partners with inexpensive, already qualified and reliable workforce from Hungary and other Central European countries.
 

Finding the right staff for your open positions

If you are ready to work with Central European staff, we are able to find cost-effective labour for any kinds of white collar or blue collar jobs or even student jobs. We can look for employees for full-time/part-time and seasonal jobs too.  Language skills are essential for the workers which we provide. Furthermore we test the personality and knowledge of the candidates to find the best employee in accordance with our partners' need.
 

Recruitment process

As you can see on our website, our labour agency supports well-known and successful companies in Europe and overseas. To match their requirements in quantity we cooperate with all major job portals in Hungary. Additionally, our own site (www.euwork.hu) is most well-known among Hungarian workers looking for jobs abroad. Our own database contains more than 40.000 individuals.

Our recruitment and selection process includes assessment of personal and professional skills utilizing a vast range of proven test methods including Personal Interview, AC, Psychometric Tests, etc.  Should the candidate successfully complete the aforementioned challenges, he or she is forwarded directly to our partners for further consideration. (read more about our services and fees).

We do have Gangmasters licence (GLA) in the UK allowing us to work on more special sectors as well.

Starting the business

Hungarian workers are diligent, motivated, hardworking and well-trained, while Euwork can give you the best service available. If you have vacancies, please do as follows:

  • Otherwise, please feel free to contact us if you have any questions or queries.


We hope to welcome you among our satisfied partners soon!

 

EUWORK Team

 

 

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?

A magyar diplomád vagy egyéb végzettséged nem biztos, hogy automatikusan elfogadott az Európai Unióban is. Az alapelv az, hogy a magyar diplomád csak akkor egyen értékű az ugyanolyan megnevezésű angol, német, stb diplomával, ha ugyanazt is tanultad, mint az adott országban végzettek tanultak. Az egészségügyben például államilag szabályozott, hogy minden diplomát és egyéb szakirányú végzettséget honosítani kell. Ez azt jelenti, hogy kiadják (vagy elutasítás esetén nem adják ki) az adott végzettséggel egyenértékű (helyi) végzettséget vagy diplomát. Ez érthető, hisz képzeljük el, ha egy magyar ápló esetleg nem ugyanazt tanulja, mert nem ugyanazok a feladatai, mint egy angol vagy franciaországi ápolónak. Ebből súlyos problémák, együttműködési nehézségek lehetnének, amik veszélyesek lehetnek a beteg életére nézve is. Szintén könnyű belegondolni, hasonló problémák hová vezethetnek például egy építészmérnök esetében.

A legkönnyebb helyzetben azok vannak, akiknek új, több nyelvű Europass diplomájuk vagy végzettségük van, mert azt a legtöbb szektorban automatikusan elfogadják a helyivel egyen értékűnek (ugyanakkor egy EU tagállam dönthet úgy, hogy ő csakazértsem). Akiknek ilyen papírjuk nincs, de 2004, azaz az EU csatlakozás után szerezték meg a végzettségüket, azoknak honosítási eljárást kell indítaniuk a célország megfelelő hatóságánál. Ez a folyamat könnyedén eltarthat fél évig is, és akár különbözeti vizsgával is járhat.

Rosszabb helyzetben azok vannak, akik az EU csatlakozás előtt végeztek. Az ővégzettségüket a hatóságok általában nem fogadják el, csak egy kiegészítő képzést követően. Erre általában az adott külföldi országban kerülhet sor, de van olyan, hogy egy magyarországi képzés is tökéletesen megfelelő erre, ilyen például a HID képzés.