Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Egyre jobb IT álláslehetőség van Nyugat-Európában

2018. 08. 27. 00:00:00

Műszaki informatikust (kb. rendszergazda) keresünk Németországba. Az állás előnye, hogy már ismerjük: dolgozik itt sikeresen elhelyezett ügyfelünk. Szintén Németországba, csezúttal Berlinbe keresünk C++ programozót, álomfizetéssel - egyáltalán nem csak senior pozicióba! A tapasztalat nagyon fontos, de nem az évek száma számít, hanem egy komplex tesztfeladat helyes és elegáns megoldásán múlik a felvétel. Londonban is egyre inkább keresettek a magyar szoftver fejlesztők. Ennél az állásunknál kombináljuk az alkalmazotti és a projektmunkás lét előnyeit, tehát a biztonságot és az angliai viszonylatban is kiemelkedő fizetést. Igény esetén szállást is biztosítunk. Végül pedig jó hír a Javasoknak: Java fejlesztőt keresünk Hollandiában is, kíváló feltételekkel. Holland nyelvtudás nem, csak angol nyelv szükséges!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!