Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Egyre jobb IT álláslehetőség van Nyugat-Európában

2018. 08. 27. 00:00:00

Műszaki informatikust (kb. rendszergazda) keresünk Németországba. Az állás előnye, hogy már ismerjük: dolgozik itt sikeresen elhelyezett ügyfelünk. Szintén Németországba, csezúttal Berlinbe keresünk C++ programozót, álomfizetéssel - egyáltalán nem csak senior pozicióba! A tapasztalat nagyon fontos, de nem az évek száma számít, hanem egy komplex tesztfeladat helyes és elegáns megoldásán múlik a felvétel. Londonban is egyre inkább keresettek a magyar szoftver fejlesztők. Ennél az állásunknál kombináljuk az alkalmazotti és a projektmunkás lét előnyeit, tehát a biztonságot és az angliai viszonylatban is kiemelkedő fizetést. Igény esetén szállást is biztosítunk. Végül pedig jó hír a Javasoknak: Java fejlesztőt keresünk Hollandiában is, kíváló feltételekkel. Holland nyelvtudás nem, csak angol nyelv szükséges!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Az Euwork garantáltan  nem fogja senki postaládáját eldugítani! Havonta maximum egy hírlevelet küldünk ki legújabb állásainkról és külföldi munka híreinkről. Ráadásul ezek a hírlevelek tematikusak: mindenki csak arra iratkozik fel, ami számára érdekes: e szerint külön hírlevelet küldünk az angolul tudóknak, a németül tudóknak, a nyelvet nem beszélőknek és a kizárólag szellemi  munkában gondolkodóknak. Ezen a linken tudsz feliratkozni! És akkor nem fogsz lemaradni semmiről, bár, ha biztosra akarsz menni, látogass el Facebook oldalunkra is és likeolj!