Állások Menü

Dél-németországi ápoló állás INGYENES NÉMET NYELVTANFOLYAMMAL

külföldi munka németországi munka ápoló Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, német nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten, Miskolcon és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között.

Fizetés: kb.
720.000 Ft
Állás ID: 458

 Dél-Németországba keresünk szakképzett nővéreket, ápolókat idősek otthonába, rehabilitációs intézetekbe és kórházakba - a munka mellett rendszeres, heti 3 x1,5 órás NÉMET nyelvtanfolyam ingyenesen biztosított! Nálunk nincs évekig tartó elköteleződési idő, nyelvtanfolyam visszafizetésre kötelező szerződés !

Kinek ajánljuk?
Kinek ajánljuk?
Elérhetőség: Aktuális
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Munkaterület: Egészségügy, gyógyszerészet, szociális

Leírás

Jelentkezési feltételek: 

  • Egészségügyi ápoló végzettség (OKJ 54 ápoló,OKJ 55 ÁPOLÓ, HID,1998 után végzett általános ápoló és asszisztens bizonyítvány, diplomás ápoló)
  • Min. A2-es, alapfokú német nyelvtudás
Amit kínálunk:
  •  Heti 3x1,5 óra intenzív skype-os nyelvtanfolyam Németországban munka mellett
  •  Pályázati anyag komplett összeállításában való segítség
  •  Fizetés az első pár hónapban bruttó 1850-2000 EUR/hó segédápolóként, utána minimum bruttó 2400-2700 EUR/hó már szakképzett ápolóként
  •  Szállás a munkahelyen vagy a környékén térítés ellenében kezvezményesen biztosított (a munkahely nővérszállójának a telítettségétől függ)
  •  A munka 3 műszakban lehetséges
  •  Munkaruha biztosított
  •  Folyamatos továbbképzéseken, tréningeken való részvételi lehetőség
  •  A magyar nyelvű ápolói bizonyítvány német nyelvű hitelesítéséhez szükséges hivatalos dokumentumok elintézésében teljes körű segítséget nyújtunk!A közvetítés minden ügyfelünk számára INGYENES.

           A jelentkezés, valamint a hivatalos dokumentumok intézése KÜLFÖLDRŐL is lehetséges.

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 22.

Kedves Eszter!

Köszönöm kérdését, jól vagyok és jól érzem magam a munkahelyemen. Szívesen megírom a tapasztalataimat, észrevételeimet.

- Milyenek a munkafeltételek?
A munkafeltételekkel elégedett vagyok. Sokkal jobbak, mint az előző munkahelyemen volt. Minden tárgyi eszköz a rendelkezésemre áll, amire szükségem van, rajtam múlik, hogy használom-e.

- Túlóra lehetőség van-e?
Túlórázási lehetőség nem ilyen egyszerű. Abban az értelemben, hogy munkaidő végén még maradok egy kicsit, nincs lehetőség. Napi túlórázás lehet, amikor valaki más helyett, a szabadnapomon behívnak dolgozni. Erre számtalanszor volt már alkalom. Magát a túlórát nem fizetik ki, hanem görgetem magam előtt. Majd hat hónap elteltével és bizonyos óraszám után fizet a munkáltató. Tehát magyarországi értelemben nincs túlóra fizetés. Persze, ha a túlórás napokra jár pótlék, azt a következő hónapban kifizetik.

- Milyenek a munkatársak? Főnökök?
A munkatársaim nagyon rendesek, segítőkészek. A csapatunk teljesen nemzetközi, így nincs probléma abból, hogy ki honnan való. A kollégák között többen is vagyunk, akik még nem beszélik (jól) a nyelvet. Van aki még annyira sem beszél, mint én. Ez nem okoz gondot, mert valahogy mégis megértjük egymást. :-)
A közvetlen főnökeimmel is nagyon jó a kapcsolatom. Mindenben segítenek.. Érzésem szerint meg vannak elégedve velem. Már most azon gondolkodnak, hogy mikor is dolgozhatnék már én is Kraft-ként.
Az intézmény két vezetője októberben sajnos egyszerre felmondtak. Jelenleg januárig ideiglenes intézményvezető és ápolási igazgató van. Az előbbit nem ismerem, mert ő csak hetente kétszer jár az intézményünkbe, egy másik idős-otthont vezet. Az új ápolási igazgatóval is jó a kapcsolatom.

- Meg van-e elégedve a bérezéssel? Azt kapta-e, amit ígértek?
A bérem az annyi, amennyit ígértek. Lehetne esetleg több is, de nem panaszkodom, kijövök a béremből. A szerződésemben benne van, hogy negyedévente kaphatok prémiumot, ha az igazgató úgy gondolja. Sajnos eddig még nem kaptam prémiumot, de az vigasztal, hogy a többi kolléga sem. Valószínűleg a vezetőváltás az oka.

- Milyen a szállás?
A jelenlegi szállásom nagyon jó, igaz ezt már én kerestem magamnak, mivel anyukám is kiköltözött hozzám, és egy barátnőm is velünk lakik. A lakás 110 nm-es, háromszobás, bőven elférünk. :-) Amikor ide költöztem, akkor egy hónapig panzióban laktam, ami szörnyű volt. Csak egy szoba volt. A konyha és fürdő közös használatú volt, és csak én laktam ott, mint nő, a többi lakó férfi volt. Innen az Önök német partnercége segítségével sikerült egy jobb helyen egy szép nagy szobát bérelnem. Ezúton is köszönöm az a segítséget. Innen költöztem október 1-től a jelenlegi lakásomba.

- Ha probléma adódott, mennyire voltak segítőkészek?
Ha bármi problémám volt (de különösebben nem volt), akkor a kollégák és a közvetlen főnökeim készséggel segítettek. Nagyon elégedett vagyok velük, jó köztük dolgozni.

- Mik a tervek a jövőre vonatkozóan?
Terveim szerint szeretnék maradni a jelenlegi munkahelyemen. Ha mégsem, akkor az csak majd az új vezetéstől teszem függővé. Ha mégis távozásra adom a fejemet, akkor csak is valahol a környékben akarok új munkát keresni.

-Mennyire volt elégedett az EUWORK munkájával?
Nagyon elégedett vagyok az EUWORK munkájával. Mindig segített ha kellett, és a kérdéseimre is készséggel válaszoltak. Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítséget!

Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Elkészült az Euwork Kft Adatvédelmi Szabályzata az Európai Unió új adatkezelési rendeletének megfelelően. Ez a dokumentum Érthetően foglalja össze, mi történik az adataiddal regisztráció után, vagy amikor elküldöd a Cv-det emailben, valamint azt is, amikor már a közvetítés során újabb adatokat és dokumentumokat kérünk be tőled. Szintén tartalmazza a dokumentum azt, hogy milyen jellegű dokumentumot mennyi ideig őrzünk meg a rendszerünkben.  
A saját szabályzatunknak való megfelelés érdekében megsemmisítettük az összes elektronikus és írásos dokumentációt régi ügyfeleinkről. Így jelenleg azokkal kapcsolatban akikkel több évvel ezelőtt kerültünk kapcsolatba, jelenleg nem tudunk semmit.