Állások Menü
0

Cs.György-asztalos

György Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v56

Kedves Anita!

Májusban kezdtem dolgozni az osztrák partnercég által Ausztriában egy épületasztalos cégnél,ahol 3-4 hétig tartottak igényt a munkámra.Azt hittem ez katasztrófa,de egy héten belül újabb helyre közvetítettek ki ahol több magyar kollégával dolgoztam a szezonidő végéig.

Leírás

Kedves Anita!
Írok egy pár sort,bár nincs nagy tapasztalom a lizinges munkáról,ahogy itt így hívják.
Májusban kezdtem dolgozni a osztrák partnercég  által Ausztriában egy épületasztalos cégnél,ahol 3-4 hétig tartottak igényt a munkámra.Azt hittem ez katasztrófa,de egy héten belül újabb helyre közvetítettek ki ahol több magyar kollegával dolgoztam a szezonidő végéig.Tőlük tudtam meg,egy-egy közvetítés esetenként egy-két hétre is ,akár 3-4 napra is szólhat.Ez előny,hátrány,ki hogy érzi.
Öten dolgoztunk egy butorasztalos cégnél.A szezon végén október elején kettőnknek felajánlották,átvesz a cég.Igaz valamivel kevesebb fizetéssel,de egy ingyenes kétszobás lakást biztosítanak,gyalog 5 percre a munkahelytől,előreláthatólag egyéves munkaviszonyra.Kockázatos volt,elvállaltuk.Mostanra már csak ketten vagyunk.
A dilemma:az osztrák partnercég folyamatos munkát igyekszik biztosítani,igaz Ausztria egész területén akár tovább is/D,I/ami sok kilométer is lehet Másrészt azonban most mi ketten itt maradtunk saját foglalkoztatásban, ,közvetlen kontakt személyünk nincs, mely némi rizikót hordoz magában szemben az Önök által szervezett munkával.

A szállással és segítségnyújtással egyébként mindvégig elégedett voltam.

Dióhéjban ennyit.                         

Üdvözlettel:

György 

Irodáink:
Budapest: 06-1-203-5833
Csíkszereda: +40-266-312-111
Kolozsvár: +40-367-086-167

Kérjük, hogy hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Cipruson és Krétán már április elején kezdődik a szezon! Németül beszélő fiatalokat keresünk szállodai animátornak. Az animátorok feladata, hogy a szálloda vendégeinek nyaralását egy élménnyé tegyék. Nappal sport programokat szerveznek nekik, este szórakoztató műsorokban vesznek részt, és közben valamikor még a gyerekekkel is játszanak   Az állás semmilyen előzetes képesítést nem igényel, mivel tréning egy görög szigeten biztosított. Ami fontos, az a pörgős, aktív személyiség és a német nyelv ismerete! Infó, jelentkezés: www.euwork.hu/animator