Állások Menü

Cs.György-asztalos

György Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v56

Kedves Anita!

Májusban kezdtem dolgozni az osztrák partnercég által Ausztriában egy épületasztalos cégnél,ahol 3-4 hétig tartottak igényt a munkámra.Azt hittem ez katasztrófa,de egy héten belül újabb helyre közvetítettek ki ahol több magyar kollégával dolgoztam a szezonidő végéig.

Leírás

Kedves Anita!
Írok egy pár sort,bár nincs nagy tapasztalom a lizinges munkáról,ahogy itt így hívják.
Májusban kezdtem dolgozni a osztrák partnercég  által Ausztriában egy épületasztalos cégnél,ahol 3-4 hétig tartottak igényt a munkámra.Azt hittem ez katasztrófa,de egy héten belül újabb helyre közvetítettek ki ahol több magyar kollegával dolgoztam a szezonidő végéig.Tőlük tudtam meg,egy-egy közvetítés esetenként egy-két hétre is ,akár 3-4 napra is szólhat.Ez előny,hátrány,ki hogy érzi.
Öten dolgoztunk egy butorasztalos cégnél.A szezon végén október elején kettőnknek felajánlották,átvesz a cég.Igaz valamivel kevesebb fizetéssel,de egy ingyenes kétszobás lakást biztosítanak,gyalog 5 percre a munkahelytől,előreláthatólag egyéves munkaviszonyra.Kockázatos volt,elvállaltuk.Mostanra már csak ketten vagyunk.
A dilemma:az osztrák partnercég folyamatos munkát igyekszik biztosítani,igaz Ausztria egész területén akár tovább is/D,I/ami sok kilométer is lehet Másrészt azonban most mi ketten itt maradtunk saját foglalkoztatásban, ,közvetlen kontakt személyünk nincs, mely némi rizikót hordoz magában szemben az Önök által szervezett munkával.

A szállással és segítségnyújtással egyébként mindvégig elégedett voltam.

Dióhéjban ennyit.                         

Üdvözlettel:

György 

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Elkészült az Euwork Kft Adatvédelmi Szabályzata az Európai Unió új adatkezelési rendeletének megfelelően. Ez a dokumentum Érthetően foglalja össze, mi történik az adataiddal regisztráció után, vagy amikor elküldöd a Cv-det emailben, valamint azt is, amikor már a közvetítés során újabb adatokat és dokumentumokat kérünk be tőled. Szintén tartalmazza a dokumentum azt, hogy milyen jellegű dokumentumot mennyi ideig őrzünk meg a rendszerünkben.  
A saját szabályzatunknak való megfelelés érdekében megsemmisítettük az összes elektronikus és írásos dokumentációt régi ügyfeleinkről. Így jelenleg azokkal kapcsolatban akikkel több évvel ezelőtt kerültünk kapcsolatba, jelenleg nem tudunk semmit.