Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Cégünkről

Cégünkről

Külföldi munka mindenkinek az Euwork-kel!

Cégünk azzal a céllal alakult tíz évvel ezelőtt, hogy külföldi munkát közvetítsen mindazok számára, akik külföldön szeretnének hivatalos keretek között dolgozni és ezzel későbbi életüket anyagilag megalapozni, illetve nyelvtudásukat szeretnék elmélyíteni, aktívvá tenni. (Do you speak English? Of course I do!!) 
Nem véletlenül cégünk a legnagyobb külföldi munka közvetítő Magyarországon. Sikerünk záloga a személyes interjú, a széleskörű tájékoztatás és a külföldi tapasztalatokkal is rendelkező munkatársaink szaktudása. több mint tízezer, külföldön sikeresen elhelyezett ügyfelünk tanúsíthatja: Ha külföldi munka, akkor Euwork! Aktuális külföldi munka ajánlatainkat ide kattintva olvashatod.
 


2014-ben az egyik legnagyobb nemzetközi cégminősítő, a Bisnode, AA besorolást adta cégünknek. Ezt a besorolást a magyar cégek csupán legmegbízhatóbb 1,75%-a kaphatja meg. A Bisnode tanúsítványt azok a cégek kaphatják meg, akik a cégminősítő szerint elismert, megbízható, hitelképes és stabil vállalatok.A külföldi munkaközvetítés lépései

 • A munkavállaló regisztrációja. Regisztráció konkrét állásra jelentkezéssel, önéletrajz(ok) feltöltésével, esetleg telefonos bejelentkezéssel.
 • Ingyenes és teljesen kötelezettség mentes személyes interjú lebonyolítása irodánkban. Itt részletesen tájékoztatjuk ügyfeleinket az állás részleteiről, és itt történik a nyelvtudás ellenőrzése is.
 • Önéletrajz írási tanácsadás, hogy a felvétel sikeres legyen
 • Írásos, hivatalos tájékoztató mindenről, ami a külföldi munkával kapcsolatos
 • Munkaadóval történő állásinterjú megszervezése és lebonyolítása még Magyarországon
 • Asszisztencia a szükséges papírmunkák intézéséhez
 • Kiutazás megszervezése a legkedvezőbb áron
 • Szállás szervezése (igény esetén) és szállással kapcsolatos információk átadása
 • Kiutazás, szállás elfoglalása és munkába állás
 • Adóvisszatérítés intézése (partnercég segítségével)

Kiket keresünk?

Vannak bizonyos költségek, amit nem tudunk ingyen biztosítani:

 • Önéletrajz fordítása
 • Utazási költségek térítése
 • Szállás költségei a fogadó országban
 • Megélhetés költségei az első fizetésig
Éppen ezért valamennyi indulótőkével (általában 150-300.000 Ft között) rendelkezned kell, sajnos nem tudunk elhelyezni olyan jelentkezőt, akinek egy fillérje sincs. Természetesen minden, fenti költségnemet igyekszünk a minimumra csökkenteni. Cégünk filozófiájából adódóan nem a magyar munkavállalókból akarunk megélni, regisztrációs díj, közvetítési díj nélkül dolgozunk.

Egyformán foglalkozunk a legkülönbözőbb szellemi és fizikai munkákkal, valamint a rövid és hosszú távú elhelyezkedési tervekkel, ugyanakkor a legtöbb felellhető munka fizikai, és hosszabb távú. 2-3 hónapos, kifejezetten nyári munkánk viszont nincs. Nem kell viszont feltétlenül valamilyen hiányszakmával rendelkezned. Megfelelő személyiség és társalgási szintű angol tudás birtokában mindenkit el tudunk helyezni az Egyesült Királyságban!

Nagyon fontos, hogy minden külföldi munkához szükséges legalább alapfokú, de inkább társalgási szintűnyelvtudás. Sajnos ennek hiányában nem tudunk kiközvetíteni, hiszen minden munkahelyen önálló munkavégzést várnak el, amihez elengedhetetlen az idegen nyelven való kommunikáció. Magyar cégekhez nem közvetítünk munkavállalókat, ügyfeleink mindig a külföldi cég alkalmazásába kerülnek! Mindig az adott ország nyelvét kell ismerni, de angoltudással dolgozhatunk Hollandiában, Görögországban és Norvégiában is, némettel pedig Hollandiában, Görögországban és Spanyolországban lehet esélyünk.


Hol lehet legálisan munkát vállalni?

Magyar állampolgárok jelenleg valamennyi európai uniós országban tudnak jogi megszorítások, munkavállalási engedély nélkül legális munkát vállalni, nevezetesen: SvédországNagy-Britannia,ÍrországHollandia, Spanyolország, Portugália, Finnország, Görögország, Franciaország, Olaszország, Belgium, Luxemburg, NémetországAusztria, valamint Málta és az összes velünk együtt és utánunk csatlakozott ország; továbbá Svájc és Norvégia. A szabad munkavállalás értelmében ezekben az országokban ugyanúgy dolgozhatunk, mintha Magyarországon lennénk és igénybe vehetjük az ország szociális és egészségügyi szolgáltatásait is. Megbízható külföldi munka megtalálása ennek ellenére sem könnyű, itthonról pedig még nehezebb. Euwork Kft. célja ezek megkönnyebbítése, az álláskeresés folyamatának szakszerű lebonyolítása.


Miért jó a külföldi munka?

A külföldi munka 2 in 1. Munka és nyelvtanulás lehetősége egyben. Legtöbb állásunk bárki által betölthető, aki beszél legalább társalgási szinten angolul, illetve németül! Függetlenül attól, hogy Görögországban, Ausztriában vagy az Egyesült Királyságban helyezünk el, számíthatsz arra, hogy kb. 250.000 Ft-nak megfelelő összeget fogsz tudni megspórolni, félretenni minden egyes hónapban! Hiszen a külföldi munka magasabb jövedelmezéssel jár.
E mellett rövid idő alatt is sokat fog fejlődni a nyelvtudásod, ha kihasználod az anyanyelvi környezet előnyeit, például egy angliai munka során, az biztosan csak javadra válik egész életedben! Ezen kívül beletanulsz egy szakmába és megismersz egy (sőt, számos) új kultúrát is, színesebbé teheted baráti köröd. Legnépszerűbb állásainkat a főoldalon találod, ezen partnereinkkel több éve dolgozunk sikeresen. Léteznek más, idény jellegű állásaink, és - szellemi vagy fizikai - szaktudást igénylő külföldi munkáink is, melyek természetesen még jobb fizetéssel és elismeréssel járnak.

Fordulj hozzánk bátran, akár hosszú távon akarsz külföldön karriert építeni, akár szezonális munkával szeretnél pénzt gyűjteni tanulmányaid, és egyéb terveid támogatásához! Légy bátor, és vágj bele a külföldi kalandba, nem fogod megbánni!!

 

Euwork, ha kiküld téged,
megcsinálod szerencsédet!

 

Az Euwork Állásközvetítő Iroda csapata
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!