Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Call Center Agent állás Szczecinben!

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között.

Fizetés: kb.
390.000 Ft
Állás ID: 711
A világ egyik legnagyobb szoftvervállalata keres lengyelországi telephelyére lelkes, ügyfélorientált jelentkezőket, telefonos ügyfélszolgálatra angol-magyar nyelvismerettel!
NEM AKTUÁLIS MÁR!
Mióta nem aktuális:
2020-01-22

Leírás

A világ egyik legnagyobb szoftvervállalata keres lengyelországi telephelyére lelkes, ügyfélorientált jelentkezőket, telefonos ügyfélszolgálatra angol-magyar nyelvismerettel!

Kifejezetten magyar hotline hívások kezelésére keresünk munkavállalót! 

Elvárások: 

- Középfokú angol nyelvismeret

- 1 éves tapasztalat help desk/ panaszkezelés/ B2C területen

- Kezdeményező, proaktív hozzáállás

- Határozott és kiváló problémakezelő attitűd

- IT és MS Office ismeretek legalább felhasználói szinten

Amit kínálunk:

- Internacionális háttér, biztos munkahely

- Ingyenes tréningek

- Nettó 900 €/ hónap 

- Szakmai fejlődés lehetősége

- Modern iroda

-Szabadidős tevékenységek támogatása

- Kiemelt egészségügyi ellátás

Amennyiben felkeltette érdeklődését az állásajánlat, fényképes, angol nyelvű önéletrajzát a center@euwork.hu e-mail címre tudja elküldeni!

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!