Állások Menü
0

Lehőcz Adrienn - Butlins Vidámpark, Skegness

Lehőcz Adrienn - Butlins Vidámpark, Skegness Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: V163
  Ha odafigyelsz arra, amit csinálsz és nem félsz keményen dolgozni azért, hogy a vendégeinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsad, akkor lehetőséged lesz az  előrelépésre és értékelni fogják a munkádat.
Leírás

Mindig is kíváncsi voltál, hogy milyen külföldön dolgozni? Kihívásra vágysz? Ha büszke vagy a munkádra, ha a tökéletességre törekszel akkor ez a munka neked való.

            Ha odafigyelsz arra, amit csinálsz és nem félsz keményen dolgozni azért, hogy a vendégeinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsad, akkor lehetőséged lesz az  előrelépésre és értékelni fogják a munkádat.

            A Butlins egy “szabadidő” park, ami valószínűleg nem mond sokat neked, mert Magyarországon nincs erre példa. Annyit jelent, hogy minden szállás, étterem és szórakoztató terem egy helyen van, így nem kell a vendégeknek elhagynia a parkot az egész nyaralásuk alatt. A te munkád ezeknek a szállásoknak a takarítása lenne.

            Én is takarítóként kezdtem és élveztem, leginkább azért mert a saját környezetemet is tisztán és rendezetten tartom és ezt szerettem volna átadni. Csoport vezetőként próbálom a csapatomat is erre ösztönözni szélesebb körben.

           

            Reméljük hamarosan találkozunk.

            Lehőcz Adrienn

Irodáink:
Budapest: 06-1-203-5833
Csíkszereda: +40-266-312-111
Kolozsvár: +40-367-086-167

Kérjük, hogy hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Cipruson és Krétán már április elején kezdődik a szezon! Németül beszélő fiatalokat keresünk szállodai animátornak. Az animátorok feladata, hogy a szálloda vendégeinek nyaralását egy élménnyé tegyék. Nappal sport programokat szerveznek nekik, este szórakoztató műsorokban vesznek részt, és közben valamikor még a gyerekekkel is játszanak   Az állás semmilyen előzetes képesítést nem igényel, mivel tréning egy görög szigeten biztosított. Ami fontos, az a pörgős, aktív személyiség és a német nyelv ismerete! Infó, jelentkezés: www.euwork.hu/animator