Állások Menü

Lehőcz Adrienn - Butlins Vidámpark, Skegness

Lehőcz Adrienn - Butlins Vidámpark, Skegness Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: V163
  Ha odafigyelsz arra, amit csinálsz és nem félsz keményen dolgozni azért, hogy a vendégeinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsad, akkor lehetőséged lesz az  előrelépésre és értékelni fogják a munkádat.

Leírás

Mindig is kíváncsi voltál, hogy milyen külföldön dolgozni? Kihívásra vágysz? Ha büszke vagy a munkádra, ha a tökéletességre törekszel akkor ez a munka neked való.

            Ha odafigyelsz arra, amit csinálsz és nem félsz keményen dolgozni azért, hogy a vendégeinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsad, akkor lehetőséged lesz az  előrelépésre és értékelni fogják a munkádat.

            A Butlins egy “szabadidő” park, ami valószínűleg nem mond sokat neked, mert Magyarországon nincs erre példa. Annyit jelent, hogy minden szállás, étterem és szórakoztató terem egy helyen van, így nem kell a vendégeknek elhagynia a parkot az egész nyaralásuk alatt. A te munkád ezeknek a szállásoknak a takarítása lenne.

            Én is takarítóként kezdtem és élveztem, leginkább azért mert a saját környezetemet is tisztán és rendezetten tartom és ezt szerettem volna átadni. Csoport vezetőként próbálom a csapatomat is erre ösztönözni szélesebb körben.

           

            Reméljük hamarosan találkozunk.

            Lehőcz Adrienn

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Elkészült az Euwork Kft Adatvédelmi Szabályzata az Európai Unió új adatkezelési rendeletének megfelelően. Ez a dokumentum Érthetően foglalja össze, mi történik az adataiddal regisztráció után, vagy amikor elküldöd a Cv-det emailben, valamint azt is, amikor már a közvetítés során újabb adatokat és dokumentumokat kérünk be tőled. Szintén tartalmazza a dokumentum azt, hogy milyen jellegű dokumentumot mennyi ideig őrzünk meg a rendszerünkben.  
A saját szabályzatunknak való megfelelés érdekében megsemmisítettük az összes elektronikus és írásos dokumentációt régi ügyfeleinkről. Így jelenleg azokkal kapcsolatban akikkel több évvel ezelőtt kerültünk kapcsolatba, jelenleg nem tudunk semmit.