Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Lehőcz Adrienn - Butlins Vidámpark, Skegness

Lehőcz Adrienn - Butlins Vidámpark, Skegness Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: V163
  Ha odafigyelsz arra, amit csinálsz és nem félsz keményen dolgozni azért, hogy a vendégeinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsad, akkor lehetőséged lesz az  előrelépésre és értékelni fogják a munkádat.

Leírás

Mindig is kíváncsi voltál, hogy milyen külföldön dolgozni? Kihívásra vágysz? Ha büszke vagy a munkádra, ha a tökéletességre törekszel akkor ez a munka neked való.

            Ha odafigyelsz arra, amit csinálsz és nem félsz keményen dolgozni azért, hogy a vendégeinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsad, akkor lehetőséged lesz az  előrelépésre és értékelni fogják a munkádat.

            A Butlins egy “szabadidő” park, ami valószínűleg nem mond sokat neked, mert Magyarországon nincs erre példa. Annyit jelent, hogy minden szállás, étterem és szórakoztató terem egy helyen van, így nem kell a vendégeknek elhagynia a parkot az egész nyaralásuk alatt. A te munkád ezeknek a szállásoknak a takarítása lenne.

            Én is takarítóként kezdtem és élveztem, leginkább azért mert a saját környezetemet is tisztán és rendezetten tartom és ezt szerettem volna átadni. Csoport vezetőként próbálom a csapatomat is erre ösztönözni szélesebb körben.

           

            Reméljük hamarosan találkozunk.

            Lehőcz Adrienn

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?

Egy aloldalunkat szeretnénk figyelmetekbe ajánlani: www.euwork.hu/szaktudas-nelkul/raktari-munka. Ezen az oldalon a különböző országokból az összes raktári munkánkat megtudjátok nézni egyben: Nagy-Britannia, Hollandia és Németország. Így jobban össze tudjátok hasonlítani őket, illetve visszajelzéseket, beszámolókat is olvashattok.

Miért sokak választása egy raktárban vagy logisztikai központban dolgozni külföldön? Leginkább azért, mert semmilyen szaktudás vagy korábbi tapasztalat nem kell hozzá, viszont tiszta, rendezett munkahelyen dolgozhatsz, pontosan adják a fizetésedet, és ehhez a fizetéshez különböző műszakpótlékok, bónuszok járnak. Így összességében a fizetésed sem rossz és remek ugródeszka, azaz első munkahely egy új országban! A raktárakban szigorú szervezési és biztonsági előírásokat kell megérteni és követni, ezért nyelvtudás nélküli raktári munka nincs.