Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Bence - Kozmetikai szer raktár Luton

Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v151
Minden rendben, sokat dolgozunk, most a héten sok túlóra lehetőség volt. Már LLOP-on pickelek 2 hete, így nem kell annyit gyalogolni, viszont nehezebb dolgokat kell pakolni, de kibírható. Megy minden jól, a target is mindig megvan, sőt sok a 100% feletti performance-om, így mindig van lehetőség túlórára.
NEM AKTUÁLIS MÁR!
Mióta nem aktuális:
2018-10-26

Leírás

Szia Rita!
Minden rendben, sokat dolgozunk, most a héten sok túlóra lehetőség volt. Már LLOP-on pickelek 2 hete, így nem kell annyit gyalogolni, viszont nehezebb dolgokat kell pakolni, de kibírható. Megy minden jól, a target is mindig megvan, sőt sok a 100% feletti performance-om, így mindig van lehetőség túlórára.
Mindig a beosztásodtól függ a túlóra elszámolása, ezt jó észben tartani: Ha beo szerint 4 napod van akkor 7,5x4 vagyis 30 órád van a héten, akkor afelett már az emelt órabér jön, így ha 4 napos a munkahét, érdemes bevállalni mindent, mert jó lesz a fizu. Ha 5 napos a beosztás, akkor 37,5 felett, ha 6 napot mész akkor csak 45 felett. Ha nincs munka és hazaküldenek x órával előbb akkor ha túlóráztál valamikor, akkor abból vonják le. Tehát ha 6 nap van akkor nem érdemes annyira túlórázni. Ez a hét nekem 4 napos volt pl, és az offos napon is bementem és majdnem minden nap volt lehetőség túlórára, így a 30 órán felül van 24 túlórám csak ezen a héten! És holnapra is behívtam off napon, így még lehetne +8, még gondolkozom, pihenni is kell azért :) Valószínűleg 400font felett lesz a heti most, de több adót is fognak levonni, majd meglátjuk. Egyébként jó, oda kell figyelni, nem beszélgetni hanem dolgozni és akkor minden rendben megy=meglesz a target=túlóra lehetőség meglesz, az pedig jó, mert átlagban 5 napot kell menni, az 250font hetente, de ha vállalsz túlórát, 350 körül megvan a heti átlag fizetés. Amit írtatok, az valós, valóban félre lehet tenni a fizu felét simán.
A kantin jó, nekem ízlik minden 1,5-2fontból simán jól lehet lakni (délelőttös műszakban, a délutánosban más a menü, azt nem ismerem) De sokszor viszünk szendvicset, és vizet is érdemes mert a vízautomatákból nagyon hideg víz jön. Őszintén szólva főzni nem sok kedvünk van meg időnk, de 1fontos áron rengeteg féle fagyasztott kész ételt lehet venni, és finomak, mi pl. az Iceland áruházban vesszük ezeket, teljesen jók. 2 fontért vannak két adagosak is. De persze lehet főzni ha van szabadnap, igazából az ennivaló nem drága szerintem.
Vannak már ismerősök, főleg magyarok persze, sokan vagyunk a raktárban. Az élet most nyilván a munkáról szól, shift után hazajövünk, eszünk, utána hamar lefekszünk, mert 4kor kelni kell. Még nem voltunk nagyon sehol, más városokban, de tervezzük. Lutonban hálistennek nem a központban vagyunk, hanem 10 perc sétára tőle, itt van kapásból 3 park is a közelben, szinte pár perc sétára, szép fás, füves parkok. Luton nem a legszebb város finoman szólva, legalábbis a központ, de ezt tudja mindenki miért, mindenki itt tobzódik. Jó lenne valami "angolosabb" városban, de most itt van a munka, szállás stb, egyelőre jó itt, és legalább a Mall-ban mindent lehet kapni, intézni stb.
 
A szállás egyébként teljesen kiváló, mi kifogtunk egy frissen felújított házat, frissen festve, mindenhol új bútorok, eszközök, az egész konyha vadiúj volt, a fürdő wc is. Gyakorlatilag az átadás utáni napon költöztünk be. A szobánk kicsi, a 91%-át elfoglalja a duplaágy, de ez van, a ház maga kárpótol, és a lakótársakkal is jóban vagyunk. Persze sokan vagyunk, néha van ebből súrlódás, de ez elkerülhetetlen.
Bankkártya egyelőre a OnePay-nél van, a cég ajánlotta fel, ők nyitnak bankszámlát minden további nélkül és használhatod is mindenhol a kártyád, csak heti 3 font körüli díja van. Miután dolgozol, lehet nyitni más banknál is ahol ingyenes, én még nem intéztem. NI numbert Bedfordban elintéztük még az elején, érdemes minél hamarabb. Dokit még nem intéztem, egyszer jó beteg is lettem 39 fokos láz lett a vége, de be kell menni a kórházba minden papíroddal és megvizsgál a kórház melletti Accident&Emergency-ben az orvos ingyen. De azért kell a GP, azt is érdemes intézni, a legtöbb magyar átesik valami víruson itt az elején :)
Szóval a HETI költségek: szállás 75, buszbérlet 15, étkezés mindennel együtt kb 10-20 font, ez embertől függ. És keresel heti 250-350-et átlagban. Az van amire számítottunk és amit ígértetek, olvasgatom hogy sokaknak a szállással van bajuk, ebben nekünk szerencsénk volt, Ti meg nyilván nem tudtok azon felül tenni hogy összekötitek az embereket a szállásadóval, de ezt sokan nem értik meg. Alkalmazkodni kell, fel kell készülni hogy lejjebb kell adni, mint otthon esetleg, és akkor nem ér meglepetés.
Üdvözlettel: Bence

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!