Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Áprilisi külföldi munka hírek

Nemzetközi Állásbörze 

Angol nyelvtudással Németországban

Házvezetői munka Bristolban és másutt

Euwork interjúk Szegeden és Miskolcon is

Egyebek

Hírlevél feliratkozás: http://euworkhu.web.maxer.hu/hirlevel/?p=subscribe

(kiküldve: 2018.03.31-04.01)

Van választásod: Nemzetközi Állásbörze Április 7.-én!

 

Immár 6. éve rendezzük meg a Nemzetközi Állásbörzét, ahol több mint 70 európai álláslehetőség közül válogathatsz.

Bár a legtöbb ember számára továbbra is Németország, Ausztria és az Egyesült Királyság jut eszébe elsősorban, egyre több holland, máltai, ír, skandináv ország várja tárt karokkal a magyar munkavállalókat. Ráadásul ezekben az országokban angollal is remekül lehet boldogulni. Ha szemezel a külföldi munkavállalással várunk április 7.-én a Gellért Szállóban! Részletes leírás itt olvasható!

 

Külföldön szeretnék dolgozni! Hogyan tovább?

Nyelvtudás fejlesztése, kiváló kereseti és megtakarítási lehetőség, kaland, tapasztalat. Ezek miatt keresnek meg minket a legtöbben. De mi a helyzet akkor, ha nem tudod, mivel szeretnél foglalkozni?

Betanított munkáink rengeteg embernek segítettek már, hogy megvessék lábukat.

Jó hírünk, hogy a raktári és vendéglátásbeli állások mellett újabban idősgondozásban és házvezetői munkára is el tudunk helyezni tapasztalat nélkül jelentkezőket, ugyanis partnereink biztosítanak tréninget és rengeteg időt és segítséget a betanulásra.

Amennyiben érdekel, hogy milyen lehetőségeid lehetnek külföldön, keresd fel honlapunkat, és jelentkezz bátran telefonon vagy e-mail-ben. Tapasztalt, külföldön is megfordult kollégáink szívesen segítenek az első lépések megtételében.

 

Új munka: házvezetőket keresünk Angliában!

Bristoli partnerünknek köszönhetően egy új lehetőségre lehet pályázni, házvezető munkakörbe.

Az állásra tapasztalat nélkül is lehet jelentkezni. Jogosítvány viszont elvárás általában, ugyanis legtöbbször autóval kell közlekedni. A cég természetesen biztosít autót és gondoskodik annak üzemben tartásáról valamint rendelkezésre bocsát a takarítóeszközöket és a munkaruházatot.

Előzetes tapasztalat a takarításban nem feltétel, viszont a jó angol nyelvtudás igen. A munkaadó helyben, olcsón biztosít szállást, ami sokszor nem csak egy szoba, hanem teljes önálló lakrész, főzési lehetőséggel.

Jelenleg Bristolban, Oxfordshire megyében és Newburyben van nyitott pozíció.

Jelentkezés és bővebb információ a bernadett@euwork.hu email címen lehetséges.

 

Angollal Németországba!

Autóvillamossági szerelőket keresünk Németországba, méghozzá angol nyelvtudással!

Ha van tapasztalatod autószerelésben, kiigazodsz a műszaki rajzokon, fejből sorolod az alkatrészeket, és úgy általában mindig vonzott az autóipar, akkor jó hírünk van a számodra. Anglia mellett most már a német autóipar is vár téged.

Kiemelkedő kereseti lehetőséggel keresünk most szakembereket, akár azonnali kezdéssel.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, kérjük, keresd Anitát a munka és a jelentkezés részleteivel kapcsolatban.

 

 

Vidéken is megtalálható az Euwork

Tudtad, hogy nem kell mindenképpen Budapestre utazni egy interjú miatt? Kollégáink havi rendszerességgel tartanak interjú- és tájékoztatónapot Miskolcon és Szegeden, így ha a közelben laksz, érdemes érdeklődni a közelgő időpontok után és időpontot foglalni Virágnál.

 

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

 

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Az Euwork garantáltan  nem fogja senki postaládáját eldugítani! Havonta maximum egy hírlevelet küldünk ki legújabb állásainkról és külföldi munka híreinkről. Ráadásul ezek a hírlevelek tematikusak: mindenki csak arra iratkozik fel, ami számára érdekes: e szerint külön hírlevelet küldünk az angolul tudóknak, a németül tudóknak, a nyelvet nem beszélőknek és a kizárólag szellemi  munkában gondolkodóknak. Ezen a linken tudsz feliratkozni! És akkor nem fogsz lemaradni semmiről, bár, ha biztosra akarsz menni, látogass el Facebook oldalunkra is és likeolj!