Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

LONDONI MUNKÁINK

 

london munka

Londoni szállás? Munkával? IGEN! - és még gyorsan is!

Gondolkodtál már azon, hogy szerencsét próbálj külföldön, egy olyan mozgalmas nagyvárosban, mint London? Szeretnél versenyképes fizetést, esetleg többet félretenni úgy, hogy egy izgalmas környezetben dolgozol, és még az angol nyelvtudásod is fejlődik? Minderre a válaszod IGEN, de nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá? Megvan az elhatározás, de hiányzik valami plusz, esetleg tartasz a bizonytalanságtól?

Mi eloszlatjuk minden kételyed!


london szállás és munka
Megbízható londoni partnerünk olyan szálláslehetőségeket kínál, amelyek főként a 2-3. zónákban helyezkednek el.  Milyen körülményekre számíthatsz? Luxus körülményekre nincs lehetőség, de minden szállás teljesen kulturált és felszerelt, egyszerű és berendezett, általában ágynemű nincs, higiéniai okokból. Lehetőség van kiutazni a pároddal is akár, így a szállás még romantikus is lehet! A szállások teljesen felszereltek, van hűtő, tűzhely, micro, kávéfőző, kenyérpirító, porszívó, evőeszközök, tehát gyakorlatilag minden, ami a mindennapi, kényelmes és komfortos élethez szükséges.

plusz munka is...

Rendezés:
ID: 246
Nem aktuális

Egy állás Londonban, amiből lehet jól lehet félretenni? Igen, ez is lehetséges! Konyhafőnököt keresünk különböző londoni pubokba, átl. 26.500 GBP/év fizetéssel. Szállás és étkezés is biztosított. 

ID: 287
Nem aktuális

Londoni szállás? Munkával? Jó kereseti lehetőséggel? IGEN! 

Már társalgási szintű nyelvtudással tudunk neked segíteni új életet kezdeni a Szigetországban!

ID: 733
Nem aktuális
Exkluzív londoni szállodába várjuk hölgyek jelentkezését "room attendant, floor porter, floor housekeeper", azaz szobalány és takarító pozíciókra. Az ötcsillagos hotel London szívében helyezkedik el.  Az állás betöltéséhez nem szükséges korábbi takarítói tapasztalat, egyedül a társalgási angol nyelvtudás megléte a fontos.

BREXIT HÍREK

London jobs still available for Hungarians

Szeretnék egy egyértelmű üzenetet küldeni minden európainak, aki Londonban él - mi nagyon szívesen látunk titeket itt. A város nevében is elmondhatom, hogy nagyon hálások vagyunk azért a rengeteg erőfeszítésért, amivel hozzájárultatok a város fejlődéséhez, és ez nem fog megváltozni a népszavazást követően sem. 

Sadiq Khan,
London főpolgármestere


 

Amellett, hogy biztonságosan, és meglehetősen kedvező áron jutsz szálláshoz Londonban, partnerünk még munkát is tud számodra biztosítani Londonban, amennyiben igényled! A munkalehetőségek első sorban a vendéglátás területén aktuálisak, de a kereskedelem különböző területein is vannak elérhető állások. Ezek általában olyan munkalehetőségek, amelyek nem igényelnek szaktudást, ezért bárkinek tudjuk ajánlani, bizalommal!
állás Londonban
Milyen kezdeti kiadásaim lesznek Londonban?

 

  • Londoni partnerünknél a szállás körülbelül 85 GBP/fő, 2 ágyas elhelyezés esetén,
  • heti minimum 110 GBP/fő áron pedig egy ágyas szobák bérlésére is van lehetőség.
  • 3 hónapra kell szerződést kötni,
  • 1 hónapnak megfelelő bérleti díjat kell kifizetni (ami 2 hét bérleti díj + 2 hét kaució)

„Megéri?”

Egy új élet megkezdése egy új országban, bizony igényel némi anyagi befektetést. Mivel London egy nagyváros, ezért az árak is másképp alakulnak, mint a vidéki, kisebb városokban, azonban a pénzkereseti lehetőségek mindenki számára széles körűek.

 

Az EUwork Kft. felé Te semmilyen közvetítői díj fizetésére nem vagy kötelezett!

 

És még munka is?
segítőkész emberek Londoni munka intézése során
IGEN! Londoni partnereink olyan naprakész információkkal rendelkeznek a munkavégzéssel és munkavállalással kapcsolatos hivatalos és informális részletekkel kapcsolatban, valamint olyan megbízható magán munkaerő közvetítőkkel állnak kapcsolatban, hogy a kiutazásodtól számított 1 héten belül már munkába is állhatsz, az interjút pedig megszervezik Neked!


Milyen munkákat kínálunk?


Általában olyan állásokba tudunk elhelyezni, amelyek nem igényelnek különösebb szaktudást, vagy tapasztalatot, de ha rendelkezel vele, még később előnyödre is válhat. Ami fontos, hogy legyen legalább egy erős alapfokú angol nyelvtudásod!

Hölgyeket 45 éves kor felett is el tudunk helyezni szobalányként, tehát „nem csak a húsz éveseké a világ!”!

Leggyakoribb munkáink Londonban:
Takarítás, mosogatás, szobalány, felszolgálás, gyári munkák, pékség, stb.
 
 Londoni munkáink esetében is a még Magyarországon tartózkodó jelentkezőknek tudunk segíteni, mivel a brit fővárosban nincsen kirendeltségünk, ahol a személyes állásinterjúztatás megoldható lenne.
 
London buszsofőr állás Londn jobs munka London Camden town, jó hely Londonban
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!