Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

2018-as Hírlevél - Aktualitások angolul beszélő álláskeresőknek

2018. 02. 19. 23:25:19

Brexit és angliai munka - 7 jó érv a halogatás ellen

Új lehetőség Hollandiában

Vizlágyító rendszerek beszerelésére keresünk karbantartókat!

Új londoni lehetőség évi 27-30.000 GBP keresettel!

Dolgozzon a Mediterrán-tenger partján!

Vidéken is megtalálható az Euwork!

Nem találta meg álmai munkáját?

Köszönjünk, hogy feliratkozott tematikus hírlevelünkre. Alább találhatja legújabb, angol nyelvtudást igénylő munkáinkkal kapcsolatos híreinket:

Brexit és angliai munka - 7 jó érv a halogatás ellen

Magyarország EU-s csatlakozása óta két generációi is munkaképes korba lépett. Számunkra már a munkavállalók szabad mozgása már nem egy elérhetetlen álom, hanem a világ legtermészetesebb dolga. Ráadásul már 7 éve korlátozások nélkül vállalhatunk munkát, vagyis: bármelyik tagországban ugyanolyan feltételek mellett dolgozhatunk, mint annak saját állampolgárai.

Többen éltünk és élünk is ezzel a lehetőséggel.  A felmérések szerint az Egyesült Királyságra esett főként a választásunk, ami nem is meglepő. Ugyanis ez a legkézenfekvőbb, elérhető közelségben lévő alternatíva, ha angol nyelvterületet céloz meg valaki, továbbá a kereseti lehetőség szempontjából is igen előkelő helyen áll.  

Vannak viszont sokan olyanok is, akik csak tervezgetnek, mérlegelnek, halogatnak. Bár az óvatosság általában kifizetődő, ezúttal nem biztos: bár nem tudjuk, pontosan mit hoz a jövő, de egyet szinte biztosan kijelenthetünk: hogy ez az utolsó teljes év, amikor a régi feltételekkel, korlátozások nélkül vállalhatunk munkát az Egyesült Királyságban!

Még mindig halogatsz és jó okod van rá? Nekük is van 7 érvünk, hogy miért most vágj bele!

Olvasd el...

 

 

Új lehetőség Hollandiában

Angolul beszélő villanyszerelők számára van egy jó hírünk, ugyanis mostantól holland partnerünk több helyszínre keres tapasztalattal, nyelvtudással, releváns végzettséggel rendelkező ipari villanyszerelőket.

Rendkívül megbízható partnerünk a szállást ingyen biztosítja, a fizetést pedig hetente utalja.

További információ a linkre kattintva. Jelentkezni pedig angol nyelvű önéletrajzzal e-mailt küldve lehetséges.

 

Vizlágyító rendszerek beszerelésére keresünk karbantartókat!

Terjeszkedő angliai cég London Luton vonzáskörzetében keres angolul társalgási szinten beszélő szakembereket. A munka nagy részét kocsiban kell tölteni, hiszen a munka részét képezi a kiszállás, a szerelési feladatok elvégzése és az ügyfelekkel való kommunikáció is. A cégnél már három magyar munkavállaló is dolgozik, hála lelkiismeretes munkájuknak most újra nyitott lett egy pozíció! Visszajelzés és bővebb információ a linkrekattintva, Jelentkezés az anita@euwork.hu címen!

Új londoni lehetőség évi 27-30.000 GBP keresettel!

Több alkalommal kapunk visszajelzést arra vonatkozóan, hogy szellemi munkákban nem dúskál honlapunk. Önök kérték, mi igyekszünk megvalósítani! Szünetmentes tápegységek installációjára, karbantartására keresünk elektrotechnikusokat / mérnököket. Szerteágazó munkakör, melyhez elengedhetetlen a társalgási szintű nyelvtudás és a B kategóriás jogosítvány. Céges autó és telefon biztosított. Részletek az anita@euwork.hu címen! Az állásleírás pedig a linkre kattintva érhető el.

 

Dolgozzon a Mediterrán-tenger partján!

Görögországi és ciprusi 4-5 csillagos tengerparti szállodák keresnek proaktív, angolul és németül jól beszélő fiatalokat, akik szívesen kipróbálnák magukat szállodai animátorként a nyári szezonban.
A szállodák minden esetben biztosítanak szállást, teljes ellátást és 600 € körüli fizetést, ami teljes egészében félretehető. Részletek olvasni itt, jelentkezni pedig e-mailt küldve lehet.

 

Vidéken is megtalálható az Euwork!

Tudta, hogy nem kell mindenképpen Budapestre utaznia egy interjú miatt? Kollégáink havi rendszerességgel tartanak interjú- és tájékoztatónapot Miskolcon és Szegeden, így ha a közelben lakik, érdemes érdeklődni és időpontot foglalni Sacinál.

 

 

Nem találta meg álmai munkáját?

Jó hírünk van az Ön számára, ugyanis állandó partnercégeink mellett egyre több munkáltató veszi fel velünk a kapcsolatot. Ők általában 1-1 specifikusabb pozícióra keresnek jelentkezőket, azonnali kezdéssel, tehát ezeket a munkákat külön nem hirdetjük meg.

Ha regisztrál adatbázisunkba, álmai állása könnyebben megtalálja Önt!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!