Állások Menü

2017 májusi hírlevél

Autós házigondozói állás, Activity Leader nyári munka, budapesti állás interjú most utazási támogatással.... Kattints a címre!


Jogosítvánnyal rendelkező, angolul  beszélő hölgyeket keresünk brit partnerünk számára, egészséges és szakellátást igénylő idősek házi ápolására.

Fizetés: bruttó bruttó 8,0 - 8,5 GBP/óra, hétvégén 9,2 -9, 4 GBP (a gondozással töltött idő fizetett, kb. heti 40-50 óra). A munkavégzéshez biztosítanak autót, melyet munkaidőn kívül saját célra is használható és a munkavégzéshez szükséges mobiltelefont. A szállás is biztosított, mely jól felszerelt és kényelmes. Ennek ára 70 -90 GBP/hét. A munkavégzést egy 3 napos tréning előzi meg, amelyen felkészítik a gondozókat a munkavégzésre, illetve lehetőség van a jobb kormányos autóvezetésbe beletanulni.

Feladatok:

Mindennapi teendőkben való segítségnyújtás:
tisztálkodás, étkezés, gyógyszeres ellátás
bevásárlás, kisebb házimunkák

Jelentkezés: angol nyelvű fényképes önéletrajzzal a paul@euwork.hu email- címen!

 

Description: activity leader.png

Activity Leader lehetőség angol nagyvárosokban!

Szeretnél belekóstolni a külföldi munkavállalásba 1-2 hónap erejéig? Bournemouth, London és Brighton városába keresünk animátorokat, „activity leader” jelentkezőket, akik lelkesedésükkel motiválják és mozgásra buzdítják a külföldről érkező tinédszerkorú gyermekeket. A táboroztatás keretein belül dráma órákat, sporttevékenységet, városlátogatásokat és bevásárlóutakat  kell szervezni és  vezetni. Olyanok jelentkezését várjuk, akik erős középfokú angol nyelvtudással rendelkeznek, szezonális munkát keresnek az iskolai szünetben és elsősorban sport/dráma irányultságú szakon tanulnak valamely főiskolán, egyetemen. Safeguarding, Health&Safety betartása és a gyermekek felügyelete szintén a munka részét képezi. A fizetés 8-9£/ óra körül alakul, 40 órás munkahéttel számolva, mely során akár túlórázásra is van lehetőség. Szezonális munka esetén az adó visszatérítés lehetséges. Kezdési időpontok:

  • Bournemouth: 06/25-08/05
  • Brighton: 07/02-08/12
  • London: 07/02-08/12

 Szálláskeresésben segítünk! Angol nyelvű fényképes önéletrajzokat és motivációs leveleket várjuk az anita@euwork.hu címre!

 

 

Megnézted a honlapunkat és nem találtál olyan állást, ami számodra megfelelő lehetne? Ne csüggedj, regisztrálj!

Jó hírünk van számodra: állandó partnercégeink mellett egyre több munkáltató veszi fel velünk a kapcsolatot. Ők általában 1-1 specifikusabb pozícióra keresnek jelentkezőket, azonnali kezdéssel, tehát ezeket a munkákat külön nem hirdetjük meg, hanem az adatbázisunkból keresünk rámegfelelő jelentkezőt.

Ha regisztrálsz adatbázisunkba tehát, akkor lehet, hogy hamarosan megtalál álmaid állása!


Mivel pécsi és szegedi irodánkat idén megszüntettük, mást kellett kitalálni, hogy Dél-Magyarországról jövő jelentkezőinkkel tudjunk személyesen találkozni. Ezért egész májusban, aki Baranya-, Csongrád-, vagy Békésmegyéből jelentkezik valamelyik brit állásunkra, annak mi fizetjük a felutazását Budapestre! Vajdasági magyaroknak pedig Szegedtől vagy Pécstől fizetjük az útját. Az akció igénybe vételéhez nem kell regisztrált munkanélkülinek lenni, és még csak ÁFÁ-s számlát sem kell hozni, a támogatást pedig azonnal az interjú után kifizetjük. A támogatás feltételeire tovább...

 

Ki szeret felesleges leveleket kapni, felesleges információkkal? Senki. Ezért ez az utolsó általános hírlevelünk.

Helyette olyan, rövidebb tematikus hírleveleket fogunk küldeni, amelyek jobban megfelelnek a Te igényeidnek! Aki például németül tud, annak nem fogunk számára érdektelen angliai állásajánlatokat küldeni (bár nagyon jó angliai állásaink vannak). Viszont fog helyette kapni német, osztrák, svájci lehetőségeket, és egyéb, ezekhez a területekhez kapcsolódó híreket. 

A tematikus hírlevelünkre ezen a linken lehet feliratkozni.

 
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Elkészült az Euwork Kft Adatvédelmi Szabályzata az Európai Unió új adatkezelési rendeletének megfelelően. Ez a dokumentum Érthetően foglalja össze, mi történik az adataiddal regisztráció után, vagy amikor elküldöd a Cv-det emailben, valamint azt is, amikor már a közvetítés során újabb adatokat és dokumentumokat kérünk be tőled. Szintén tartalmazza a dokumentum azt, hogy milyen jellegű dokumentumot mennyi ideig őrzünk meg a rendszerünkben.  
A saját szabályzatunknak való megfelelés érdekében megsemmisítettük az összes elektronikus és írásos dokumentációt régi ügyfeleinkről. Így jelenleg azokkal kapcsolatban akikkel több évvel ezelőtt kerültünk kapcsolatba, jelenleg nem tudunk semmit.