Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

2017 májusi hírlevél

Autós házigondozói állás, Activity Leader nyári munka, budapesti állás interjú most utazási támogatással.... Kattints a címre!


Jogosítvánnyal rendelkező, angolul  beszélő hölgyeket keresünk brit partnerünk számára, egészséges és szakellátást igénylő idősek házi ápolására.

Fizetés: bruttó bruttó 8,0 - 8,5 GBP/óra, hétvégén 9,2 -9, 4 GBP (a gondozással töltött idő fizetett, kb. heti 40-50 óra). A munkavégzéshez biztosítanak autót, melyet munkaidőn kívül saját célra is használható és a munkavégzéshez szükséges mobiltelefont. A szállás is biztosított, mely jól felszerelt és kényelmes. Ennek ára 70 -90 GBP/hét. A munkavégzést egy 3 napos tréning előzi meg, amelyen felkészítik a gondozókat a munkavégzésre, illetve lehetőség van a jobb kormányos autóvezetésbe beletanulni.

Feladatok:

Mindennapi teendőkben való segítségnyújtás:
tisztálkodás, étkezés, gyógyszeres ellátás
bevásárlás, kisebb házimunkák

Jelentkezés: angol nyelvű fényképes önéletrajzzal a paul@euwork.hu email- címen!

 

Description: activity leader.png

Activity Leader lehetőség angol nagyvárosokban!

Szeretnél belekóstolni a külföldi munkavállalásba 1-2 hónap erejéig? Bournemouth, London és Brighton városába keresünk animátorokat, „activity leader” jelentkezőket, akik lelkesedésükkel motiválják és mozgásra buzdítják a külföldről érkező tinédszerkorú gyermekeket. A táboroztatás keretein belül dráma órákat, sporttevékenységet, városlátogatásokat és bevásárlóutakat  kell szervezni és  vezetni. Olyanok jelentkezését várjuk, akik erős középfokú angol nyelvtudással rendelkeznek, szezonális munkát keresnek az iskolai szünetben és elsősorban sport/dráma irányultságú szakon tanulnak valamely főiskolán, egyetemen. Safeguarding, Health&Safety betartása és a gyermekek felügyelete szintén a munka részét képezi. A fizetés 8-9£/ óra körül alakul, 40 órás munkahéttel számolva, mely során akár túlórázásra is van lehetőség. Szezonális munka esetén az adó visszatérítés lehetséges. Kezdési időpontok:

  • Bournemouth: 06/25-08/05
  • Brighton: 07/02-08/12
  • London: 07/02-08/12

 Szálláskeresésben segítünk! Angol nyelvű fényképes önéletrajzokat és motivációs leveleket várjuk az anita@euwork.hu címre!

 

 

Megnézted a honlapunkat és nem találtál olyan állást, ami számodra megfelelő lehetne? Ne csüggedj, regisztrálj!

Jó hírünk van számodra: állandó partnercégeink mellett egyre több munkáltató veszi fel velünk a kapcsolatot. Ők általában 1-1 specifikusabb pozícióra keresnek jelentkezőket, azonnali kezdéssel, tehát ezeket a munkákat külön nem hirdetjük meg, hanem az adatbázisunkból keresünk rámegfelelő jelentkezőt.

Ha regisztrálsz adatbázisunkba tehát, akkor lehet, hogy hamarosan megtalál álmaid állása!


Mivel pécsi és szegedi irodánkat idén megszüntettük, mást kellett kitalálni, hogy Dél-Magyarországról jövő jelentkezőinkkel tudjunk személyesen találkozni. Ezért egész májusban, aki Baranya-, Csongrád-, vagy Békésmegyéből jelentkezik valamelyik brit állásunkra, annak mi fizetjük a felutazását Budapestre! Vajdasági magyaroknak pedig Szegedtől vagy Pécstől fizetjük az útját. Az akció igénybe vételéhez nem kell regisztrált munkanélkülinek lenni, és még csak ÁFÁ-s számlát sem kell hozni, a támogatást pedig azonnal az interjú után kifizetjük. A támogatás feltételeire tovább...

 

Ki szeret felesleges leveleket kapni, felesleges információkkal? Senki. Ezért ez az utolsó általános hírlevelünk.

Helyette olyan, rövidebb tematikus hírleveleket fogunk küldeni, amelyek jobban megfelelnek a Te igényeidnek! Aki például németül tud, annak nem fogunk számára érdektelen angliai állásajánlatokat küldeni (bár nagyon jó angliai állásaink vannak). Viszont fog helyette kapni német, osztrák, svájci lehetőségeket, és egyéb, ezekhez a területekhez kapcsolódó híreket. 

A tematikus hírlevelünkre ezen a linken lehet feliratkozni.

 
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!