Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

2017 februári hírlevél

Ki szeret felesleges leveleket kapni, felesleges információkkal? Senki. Ezért ez az utolsó általános hírlevelünk.

Helyette olyan, rövidebb tematikus hírleveleket fogunk küldeni, amelyek jobban megfelelnek a Te igényeidnek! Aki például németül tud, annak nem fogunk számára érdektelen angliai állásajánlatokat küldeni (bár nagyon jó angliai állásaink vannak). Viszont fog helyette kapni német, osztrák, svájci lehetőségeket, és egyéb, ezekhez a területekhez kapcsolódó híreket. 

A tematikus hírlevelünkre ezen a linken lehet feliratkozni.

 Még és Már lehet jelentkezni animátornak a nyárra (Görögország)
 

Animátor munka közbenEleged van a hidegből, a jégből? Már a nyáron jár az eszed?
Kezd a nyarat már májusban egy görög vagy ciprusi, 4-5 csillagos tengerparti hotelben ANIMÁTOR munkakörben! Feltétel: német tudás! Casting a munkaadóval február 16-án. Tapasztalat nem elvárás, ugyanakkor általában olyanokat vesznek fel, akik valamilyen sportban, vagy zenében, vagy táncban járatosak és aktív életet élnek egyébként is. 
Az idő rövidsége miatt legjobb, ha közvetlenül az andrea@euwork.hu címre küldöd a jelentkezésedet. Építőipar

Végre elérkezett az építőipar szezonja! Folyamatos felvétellel keresünk Hollandia, Németország és Ausztria területére szakembereket német nyelvtudással, saját gépjárművel. Hollandiába angol nyelvtudással a következő munkakörökbe is: tetőfedő, ács és hidegburkoló.

Fémipar

Írország szívébe MÍG minősítésű/alumínium hegesztő és élhajlító jelentkezőket várunk pár év tapasztalattal és angol nyelvtudással. Teljesítmény alapján a fizetés bónuszokkal és prémiumokkal egészül ki hetente! Hosszú távú lehetőség, kellemes munkakörnyezet regénybeillő tájon. 

Betanított német munka

Észak-Rajna-Vesztfália területén lévő élelmiszerraktáraink márciustól várják targoncavezető és raktári munkások jelentkezését már alap német nyelvtudással. Tapasztalattal és tapasztalat nélkül is pályázható maximum 35-40 éves korig.  
 

Vidámpark Angliában

Tengerpart, szállodák, éttermek, sportpályák, wellness? Nem, nem egy nyaralásra invitálunk, bár a dolgozói kedvezményekkel abban is lehet részed.

Ez az új munkahelyed Angliában! Semmi más nem kell hozzá, csak legalább társalgási szintű angol nyelvtudás! Elsősorban takarítókat, illetve felszolgálókat keresnek. Ez utóbbinál pár hónap előzetes tapasztalat az elvárás, viszont vannak olyan kombinált szerződések is, ahol a takarítás mellett sport animátori, úszómester munkakörökre is van lehetőség.

A munkáltató személyesen jön felvételi napot tartani február végén, a munkakezdés március eleje-közepétől várható.

Bővebb információ: http://www.euwork.hu/kulfoldi-munka/angliamunka/vidamparki-munka-angliaban-211
 

Skóciai szállodai munka - PÁROKNAK

Várjuk a tavaszt! De nem csak a meleg napsütés, ébredő természet, miatt! Márciusban, illetve Húsvét környékén nyitnak ugyanis bizonyos skóciai hotelek is, akik párok számára hirdetnek felvételt elsősorban!

Társalgási szintű, nyelvtudás és pár hónap tapasztalat szükséges a jelentkezéshez. Bővebb információ a szállodai lehetőségről az Egyesült Királyságban:

http://www.euwork.hu/kulfoldi-munka/angliamunka/szallodai-munka-az-egyesult-kiralysagban-077
 

Idén is lesz Euwork Nemzetközi Állásbörze

Mégpedig április 8-án, és nem is akárhol, hanem az A38 rendezvényhajón. Mi lenne jobb kiindulópontja a világ felfedezésének, mint egy hajó? Az Euwork által szervezett állásbörze a legnagyobb olyan rendezvény az országban, ami a külföldi munkavállalásról, külföldi lehetőségekről szól. A tavalyi visszajelzéseknek megfelelően idén még több külföldi és hazai munkaadó, illetve ügynökség és nyelviskola lesz jelen külföldi ajánlataikkal. Nézd meg és irratkozz fel már most: www.kulfoldiallasborze.hu 
 

Szuperül megy a az Euwork új kezdeményezése, a programozó oktatás
 

Az első csoportunk január végén alindult, a második csoportunk február 15-én indul, és már arra sincs hely. Viszont márciusban indul a harmadik webfejlesztő csoportunk, és arra még bőven lehet jelentkezni mindenkinek, aki inkább Magyarországon szeretne elhelyezkedni, de szeretne kétszer annyit keresni, mint most... Alapvető logikai készség, rendszerszerű gondolkodás és persze angol tudás igen, de előzetes képpzettség, tanulmányok nem szükségesek. A szükséges tudást mi adjuk! www.prooktatas.hu 
 

 

Ne felejtsd el: ha továbbra is szeretnél hírlevelet kapni tőlünk, fel kell iratkoznod itt.

 
 
 
 
 
 
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!