Állások Menü
0

2017 februári hírlevél

Ki szeret felesleges leveleket kapni, felesleges információkkal? Senki. Ezért ez az utolsó általános hírlevelünk.

Helyette olyan, rövidebb tematikus hírleveleket fogunk küldeni, amelyek jobban megfelelnek a Te igényeidnek! Aki például németül tud, annak nem fogunk számára érdektelen angliai állásajánlatokat küldeni (bár nagyon jó angliai állásaink vannak). Viszont fog helyette kapni német, osztrák, svájci lehetőségeket, és egyéb, ezekhez a területekhez kapcsolódó híreket. 

A tematikus hírlevelünkre ezen a linken lehet feliratkozni.

 Még és Már lehet jelentkezni animátornak a nyárra (Görögország)
 

Animátor munka közbenEleged van a hidegből, a jégből? Már a nyáron jár az eszed?
Kezd a nyarat már májusban egy görög vagy ciprusi, 4-5 csillagos tengerparti hotelben ANIMÁTOR munkakörben! Feltétel: német tudás! Casting a munkaadóval február 16-án. Tapasztalat nem elvárás, ugyanakkor általában olyanokat vesznek fel, akik valamilyen sportban, vagy zenében, vagy táncban járatosak és aktív életet élnek egyébként is. 
Az idő rövidsége miatt legjobb, ha közvetlenül az andrea@euwork.hu címre küldöd a jelentkezésedet. Építőipar

Végre elérkezett az építőipar szezonja! Folyamatos felvétellel keresünk Hollandia, Németország és Ausztria területére szakembereket német nyelvtudással, saját gépjárművel. Hollandiába angol nyelvtudással a következő munkakörökbe is: tetőfedő, ács és hidegburkoló.

Fémipar

Írország szívébe MÍG minősítésű/alumínium hegesztő és élhajlító jelentkezőket várunk pár év tapasztalattal és angol nyelvtudással. Teljesítmény alapján a fizetés bónuszokkal és prémiumokkal egészül ki hetente! Hosszú távú lehetőség, kellemes munkakörnyezet regénybeillő tájon. 

Betanított német munka

Észak-Rajna-Vesztfália területén lévő élelmiszerraktáraink márciustól várják targoncavezető és raktári munkások jelentkezését már alap német nyelvtudással. Tapasztalattal és tapasztalat nélkül is pályázható maximum 35-40 éves korig.  
 

Vidámpark Angliában

Tengerpart, szállodák, éttermek, sportpályák, wellness? Nem, nem egy nyaralásra invitálunk, bár a dolgozói kedvezményekkel abban is lehet részed.

Ez az új munkahelyed Angliában! Semmi más nem kell hozzá, csak legalább társalgási szintű angol nyelvtudás! Elsősorban takarítókat, illetve felszolgálókat keresnek. Ez utóbbinál pár hónap előzetes tapasztalat az elvárás, viszont vannak olyan kombinált szerződések is, ahol a takarítás mellett sport animátori, úszómester munkakörökre is van lehetőség.

A munkáltató személyesen jön felvételi napot tartani február végén, a munkakezdés március eleje-közepétől várható.

Bővebb információ: http://www.euwork.hu/kulfoldi-munka/angliamunka/vidamparki-munka-angliaban-211
 

Skóciai szállodai munka - PÁROKNAK

Várjuk a tavaszt! De nem csak a meleg napsütés, ébredő természet, miatt! Márciusban, illetve Húsvét környékén nyitnak ugyanis bizonyos skóciai hotelek is, akik párok számára hirdetnek felvételt elsősorban!

Társalgási szintű, nyelvtudás és pár hónap tapasztalat szükséges a jelentkezéshez. Bővebb információ a szállodai lehetőségről az Egyesült Királyságban:

http://www.euwork.hu/kulfoldi-munka/angliamunka/szallodai-munka-az-egyesult-kiralysagban-077
 

Idén is lesz Euwork Nemzetközi Állásbörze

Mégpedig április 8-án, és nem is akárhol, hanem az A38 rendezvényhajón. Mi lenne jobb kiindulópontja a világ felfedezésének, mint egy hajó? Az Euwork által szervezett állásbörze a legnagyobb olyan rendezvény az országban, ami a külföldi munkavállalásról, külföldi lehetőségekről szól. A tavalyi visszajelzéseknek megfelelően idén még több külföldi és hazai munkaadó, illetve ügynökség és nyelviskola lesz jelen külföldi ajánlataikkal. Nézd meg és irratkozz fel már most: www.kulfoldiallasborze.hu 
 

Szuperül megy a az Euwork új kezdeményezése, a programozó oktatás
 

Az első csoportunk január végén alindult, a második csoportunk február 15-én indul, és már arra sincs hely. Viszont márciusban indul a harmadik webfejlesztő csoportunk, és arra még bőven lehet jelentkezni mindenkinek, aki inkább Magyarországon szeretne elhelyezkedni, de szeretne kétszer annyit keresni, mint most... Alapvető logikai készség, rendszerszerű gondolkodás és persze angol tudás igen, de előzetes képpzettség, tanulmányok nem szükségesek. A szükséges tudást mi adjuk! www.prooktatas.hu 
 

 

Ne felejtsd el: ha továbbra is szeretnél hírlevelet kapni tőlünk, fel kell iratkoznod itt.

 
 
 
 
 
 
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Szaktudást Nem igénylő Állásaink
Tudtad?

Akár csak két évvel ezelőtt, idén ismét arra kérnénk Titeket (különösen, ha már nyugat-európai fizetésnek örvendtek), hogy támogassátok az Age of Hope alapítványt és annak kampányát: ez az Ezer Gyerek Karácsonya. Ez egész röviden azt takarja,hogy minden évben ezer mélyszegénységben élő gyereket ajándékoznak meg karácsonykor, akik különben nem kapnának semmit sem :( 

Most kétszer nyerhetsz. Egyrészt segítesz egy csomó gyereken, és ettől máris jobban érzed  magad :) Másrészt az adományozók között értékes nyereményeket sorsolunk ki az EUWORK Kft jóvoltából!

Első díj: egy hazaútra szóló repülőjegy bárhonnan Európából! 2 db Második díj: ebédmeghívás egy hatalmas paprikáscsirke szendvicshez a budapesti Oktogonnál lévő Panineriában.  3 db Harmadik díj: professzionális hátmasszázs akár "házhozszállítással" is.