Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

2017 áprilisi hírlevél

Tematikus hírleveleink: nyelvterület szerint angol és német nyelvterület közül lehet választani és van egy "nyelvtudás nélkül" feliratkozási lehetőség is; továbbá külön hírlevelünk van azoknak, akiket kizárólag szellemi munka érdekel és azoknak, akik inkább Magyarországon keresnének állást.

Mostani témáink: Brexit, Support Worker, Online nyelvtanulás, angol tanári állás, és sok minden más!

BREXIT

A héten az Egyesült Királyság megkezte kilépési folyamatát az Európai Unióból. Sok kétes internetes oldal és facebook csoport állításával szemben aggodalomra ennek ellenére most még mindig semmi ok! Az Egyesült Királyság EU-ból való kilépése egyre elkerülhetetlenebbnek látszik, ez azonban jelenleg semmilyen változást nem jelent munkavállalás szempontjából, hisz az ország továbbra is az Európai Unió tagja. A kilépési folyamatnak már van egy körülbelüli mentrendje. E szerint az Angliában élő EU állampolgárok helyzetét legkorábban ez év végén tárgyalják, tehát addig nem is lehetséges olyan változás, ami minket, magyarokat érintene. És utána? Aki már ott dolgozik, azt aligha érinti. Brit munkaadók szerint a legrosszabb (!!) esetben akkor majd minden, akkor már náluk dolgozó külföldinek munkavállalási engedélyt kérnek. Pánikra tehát egyáltalán nincs ok, csupán nem érdemes az angliai munkavállalást 2018-ra halasztani! 
Bővebben angolul, megbízható forrásból: http://www.theweek.co.uk/brexit/73810/when-will-brexit-actually-happen 

 

SZOCIÁLIS MUNKÁSOK FIGYELEM!

Van nektek egy szakmátokba vágó állásunk Angliában: Support Worker a neve. Feladata: hátrányos helyzetű ügyfelek számára, a mindennapi életvezetési feladatok ellátásában való fejlesztő segítségnyújtás. Szakmai végzettség, némi tapasztalat, és minimum középfokú angol tudás az elvárás. További információ ITT olvasható.

 

NYELVTANULÁS ONLINE

Tanulj otthonról, de mégsem egyedül! Nincs extra költség: nem kell tankönyvet vásárolnod, vagy utazásra költened!

A Miracle nyelviskola egy 60 órás intenzív angol vagy német nyelvtanfolyamot kínál mindazok számára, akik kifejezetten a külföldi életre (munkavállalásra) készülnek. Nálunk olyan nyelvtudásra tehetsz szert, amely külföldön valóban használható, hiszen iskolánk angliai székhelyű és tanáraink mind külföldi tapasztalattal rendelkeznek!

Ez egy fantasztikus lehetőség mindazok számára, akik szeretnének pénzt és időt spórolni, illetve nincs lehetőségük tantermi oktatáson részt venni. A 60 órás, óránként 60 perces intenzív kurzus díja 186.000 Ft.

A jelentkező kényelmesen tanulhat a világon bárhonnan a Skype segítségével, hiszen így megszűnik a térbeli és időbeli korlát. Reggeli és esti kurzusok közül válogathatsz, akár hétvégén is!

A tanfolyam elsősorban a beszédkészség fejlesztésére fókuszál illetve megtanítjuk hogyan használd az “élő nyelvet” amivel valóban boldogulni fogsz a mindennapi életben. A tanfolyam végén egy anyanyelvi oktatóval tesztelheted tudásod!

JELENTKEZNI AZ EDDIGIEKTŐL ELTÉRŐEN AZ EUWORKNÉL KELL A center@euwork.hu emailcímen, vagy központi telefonszámunkon!

 

ANGOLTANÁRI KÉPZÉS + ÁLLÁS

Cambridge-ben, Oxfordban szeretnél dolgozni? Tanítanál? Most mindkettőt megvalósíthatod egyszerre! Ha felsőfokon tudsz angolul, akkor ezzel a képzéssel a zsebedben már tényleg jó éltetet tudsz magadnak biztosítani bárhol az Egyesült Királyságban. A speciális, gyakorlatias képzés Londonban történik, és nem drágább, mint egy hasonló képzés Magyarországon. A sikeres vizsgát követően £14-£17 -os kezdő órabérre számíthatsz. RÉSZLETEK ITT

Fontos lehet, hogy a képzést és munkalehetőséget is nyújtó nyelviskola képviselőjével személyesen is találkozhatsz a Nemzetközi Állásbörzén, április 8-án.

 

Nemzetközi Állásbörze most szombaton, azaz április 8-án Budapesten, az A38 hajón

Mind munkavállalói, mind munkaadói oldalról (különösen Németország felől) nagy az érdeklődés a 2017-es Euwork Nemzetközi Állásbörzére. A tavalyinál több kiállító, több munka, jóval nagyobb előadó és exkluzívabb helyszín várja a külföldi munka iránt érdeklődőket. Az összes szakmunka keresett, így a szakmunkások alighanem válogathatnak az ajánlatok között, de lesz rengeteg különböző, szaktudást nem igénylő munka és pár szellemi munkalehetőség is. Ez egy kíváló lehetőség, sőt, szinte az egyetle nlehetőség arra, hogy még Magyaroszágon személyesen tudjon találkozni és beszélni külföldi munkaadókkal és munka közvetítőkkel!

Gyere el! Hívj el másokat is, mindenkit érdekelhet! Tájékozódj első kézből!
Ne hagyd ki, egy évben csak egyszer van!
 

Autó parkolás/rögzítés állás: májustól

Népszerű, és szaktudást nem igénylő németországi állásunkra jelenleg sajnos nem lehet kimenni, viszont májustól igen. Felvételi folyamat, jelentkezés és interjúzás: ÁPRILISBAN! Tovább informálódni és jelentkezni itt lehetséges.

Olyanok jelentkezését várjuk, akik B kategóriás jogosítvánnyal rendelkeznek, jól vezetnek, és egészségesek, ugyanis meglévő térd- és hátproblémák komily gondot okozhatnak! A cég egyébként korrekt, nagyon jó tapasztalatunk van velük, tényleg mindenben segítenek!

 

Osztrák - magyar hajós munka

Ez egy remek lehetőség azokank, akik nem akarnak túl messze költözni otthonról, de mégis szeretnének pénzt keresni és félre tenni. Ezek a turistahajók Passautól indulnak a Dunán Budapestig, majd vissza (több megállóval természetesen). Német vagy angol nyelvtudás feltétlenül szükséges. Pozíciók: takarító, felszolgáló és szakács. Nagyon fontos, hogy kezdőket és profikat is keresnek!! (Kezdő alatt nem teljesen kezdőt értünk, hanem akinek már van legalább egy pár hónapos, vagy egy nyári vendéglátóipari tapasztalata). A hajók április végétől indulnak és 6 hónapon át üzemelnek, jelentkzni viszont MOST kell! Ezen a címen, angol vagy német önéletrajzzal: rita@euwork.hu

 

Tapasztalt diszpécser Németországban

Németországi partnerünk németül magabiztosan kommunikáló, min. 1 év diszpécseri tapasztalattal rendelkező diszpécsereket keres azonnali kezdéssel. 

Feladatok:

 • a járművek forgalmi tervezése, szervezése, ütemezése gazdasági szempontok alapján
 • a szállításhoz szükséges rakterek vétele a fuvarbörzén
 • kapcsolattartás a gépjárművezetőkkel
 • megrendelések begyűjtése és feldolgozása
 • Charter rendszerben történő munkavégzés
 • értékesítési feladatok

Amit kínálunk:

 • bruttó €2500 / hó
 • 40-50 óra/ hét
 • szállás (ajánlattól/ várostól függően a munkaadó állja a szállásdíjat havonta)
 • városok: Hamburg, Lipcse, München, Wuppertal

mailVárjuk fényképes NÉMET nyelvű önéletrajzaikat az anita@euwork.hu címre!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT

 

Customer Service - Angliában

Nemzetközileg elismert, szépség,- és egészségmegőrzéssel foglalkozó nagyvállalat számára Customer Service Advisor pozícióba, azonnali kezdéssel, felsőfokú német és felsőfokú angol nyelvtudással rendelkező kollégákat keresünk.

Feladatok:

Klasszikus telefonos ügyfélszolgálati feladatok ellátása, azaz:

 • folyamatos kapcsolattartás külföldi partnerekkel,
 • a cég nemzetközi ügyfeleink támogatása, informálása telefonon, esetenként e-mailen,
 • a telefonhívásokhoz tartozó admin feladatok elvégzése.

Elvárások:

 • Nyelvtudás: felsőfokú, C1 német (szóban és írásban) és felsőfokú C1 angol (szóban és írásban).
 • MS Office alapos ismerete (Word, Excel, Power Point, Outlook, Windows XP és Windows 7 ismerete).
 • Ügyfélközpontú gondolkodás.
 • Jó problémafelismerő- és megoldó képesség.
 • Jó stressz- és monotonitástűrés
 • Csapatmunkára való képesség.
 • CSS területen szerzett tapasztalat, call centeres (sales, telemarketing) tapasztalat előny.

Jelentkezni, érdeklődni: paul@euwork.hu címen lehet.

További információk ITT
 

Angol tanulás Londonban - ingyen!

Újra ingyenes angol órákat tart a Kaplan nyelviskola LONDONBAN, a Covent Garden-nél. Órák hetente kétszer minden nyelvi szinten, tehát teljesen kezdő szinten is. Az órák a normális munkaidő után, 18:30-tól 20:30-ig kerülnek megtartásra, hogy emiatt senkinek ne kelljen kilépnie a munkahelyéről. És igen, ez nem áprilisi tréfa, az órák teljes mértékben díjmentesek! Címünk: 3-4 Southampton Place, London WC1A 2DA (a Holborn metróállomás közelében). Kérjük hívj minket vagy írj nekünk, hogy további információt adhassunk, és hogy tudjuk, hány emberre számíthatunk. További kérdésekkel és jelentkezésekkel kapcsolatban elérhetőségünk: +44 (0) 207 404 3080 emailben KIELondon@kaplan.com

 

Holland mezőgazdasági munka, már alap nyelvtudással is

Ha már tudunk alapszinten angolul vagy németül, akkor talán megpályázhatjuk első legális külföldi munkánkat is! Tudni kell azonban, hogy minél jobb a nyelvtudásunk, annnál könnyebb munkákat kaphatunk, és ez visszafelé is igaz: alap nyelvtudással csak kemény fizikai munkra számíthatunk! Egy üvegházban dolgozni is ilyen. Nehezet emelni ugyan nem kell, ezért nők is bátran jelentkezhetnek, de sokat kell állni, hajolgatni, tehát kitartást igénylő, kemény munkára kell felkészülnünk.

 

 

Sok más hasonló munkával ellentétben azonban nálunk:

 • nem teljesítmény arányos, hanem rendes órabéres fizetés van
 • konténer-szállások helyett rendes házakban történik az elszállásolás
 • nem a világ végén van, hanem a Rotterdam közelében
 • nemcsak a megélhetésre elegendő, hanem remekül félre is lehet tenni a megkeresett fizetésből
 • hosszú távú, nem csak egy pár hetes idénymunka

Az állás most aktuális! A részletekről tájékozódni és jelentkezni lehet weboldalunkon, vagy a rita@euwork.hu emailcímen!

Remekül mennek az Euwork programozó tanfolyamai - Ön is bekapcsolódhat!

Az Euwork Prooktatás néven teljesen új tevékenységbe kezdett idén január elsejétől azoknak, akik nem mennének külföldre, hanem itthon szeretnének jól keresni. Programozókat, webfejlesztőket képzünk gyorsan, olcsón, és nagyon lelkesen. Az elcső csapataink áprilisban végeznek, és már most nagy az érdeklődés. Bejelentkezett két IT-s fejvadász, két fejlesztő cég, két állásportál és egy multinacionális vállalat is, akik mind már előre a mi szakembereink iránt érdeklődnek!

Következő szabad helyek:

Április 19: Front-end fejlesztő: 2 hely szabad
Április 27: Back-end fejlesztő: egyetlen hely szabad

FONTOS: tanfolyamainkra bármilyen IT-s előképzettség nélkül is lehet jelentkezni és munkaidő után (17:30-tól) vannak megtartva!

További részletek: www.prooktatas.hu

És egy igazi újdonság, még a weblapunkon sincs fenn: június végén két hónapos Javascript képzést indítunk! Érdeklődni az info@prooktatas.hu címen lehet.

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!