Állások Menü

2016 szeptemberi külföldi munka hírlevél

2016-09-02 00:00:00
 
 

 

Szeptember eleje az év nagy felvételi időszaka. Ilyenkor a legkönnyebb külföldi munkát találni! Az Euworknél ebben az időszakban a külföldi munkaadók ide jönnek állás interjút tartani Budapestre. Ez egy remek lehetőség, hogy leendő munkaadódat már az előtt megismerd, mielőtt megkezdenéd a külföldi munkát. A (nem teljes) menetrendünk itt olvasható.   UTOLSÓ LEHETŐSÉG a legszuperebb építőipari munkákra!

 

Szeptember 6-án, kedden Budapestre látogat AUSZTRIA egyik legnagyobb építőipari foglalkoztatója!

Aki szeretne velük személyesen találkozni, kérdezni és egyeztetni az osztrák munkáról, annak várjuk a jelentkezését a gabor@euwork.hu E-mail címre.

A jelentkezéshez egy német nyelvű önéletrajzra lesz szükség.

A találkozón pedig egy aktív alapfokú német nyelvtudásra.

Kereseti lehetőségek Ausztriában:

Minimum nettó 1800 euró + szállástámogatás (ca. 330 euró) +13., 14. havi fizetés.

A következő szakemberek jelentkezését várják:

- Faipari szakemberek, épület- és bútorasztalosok

- Víz-, Gáz-, és Fűtésszerelők

- Kőművesek

- Villanyszerelők

- Festők

- Zsaluzóácsok, állványépítők

- Burkolók (hideg-, melegburkolók)

- Gipszkartonozók

- Hegesztők

Várjuk építőipari segédmunkások jelentkezését is, akiknek van tapasztalatuk építkezéseken és alapfokon beszélnek németül.

ELŐNYÖK:

- Kölcsönös szimpátia esetén hosszú távú munkalehetőségre nyílik lehetőség.

- Alkalmazotti munkajogviszony (nincs kényszervállalkozás),

- Osztrák munkaadó (magyar cégek kizárva!),

- Osztrák fizetés (min.nettó 1800 euró + szállástámogatás, 13-14 havi fizetés),

- Teljeskörű ügyintézés a munkabejelentéssel és a szállásfoglalással kapcsolatban!

JELENTKEZÉS

 

MOBIL SZERELŐ TECHNIKUS

Nem csalás, nem ámítás, 2 év után újra aktuális a MOBILTELEFON TECHNIKUSI ÁLLÁS az Egyesült Királyságban!!!!

Az eddigi legnagyobb elégedettségi mutatót produkáló munkánk 2011 tavaszától 2014 októberéig, 4 éven keresztül működött, mely idő alatt közel 200 technikust helyeztünk el. Ez idő alatt az ügyfél-elégedettségi ráta ennél a munkánál volt messze a legmagasabb, 95,8% a statisztikák alapján. A visszajelzések a mai napig olvashatók a honlapunkon.

Jelenleg az ashfordi szervizközpontba 2 év releváns tapasztalattal rendelkező, level 3-as technikusokat keresünk, társalgási szintű angol nyelvtudással.

10 helyünk van, azonnali kezdéssel! Ezt nem szabad elszalasztani!

Jelentkezni angol nyelvű önéletrajzzal a rita@euwork.hu címen lehet.

Részletek az alábbi linken:

http://www.euwork.hu/mobiltelefon-szerviztechnikus-ashford-uk-635

 

Garantált óraszámok és permanent (határozatlan idejű, hosszú távú) szerződések raktári munkákra, juttatási csomaggal? IGEN!

A Superdrug kozmetikai szer raktárainkban, a Leeds melletti South Elmsallban és Lutonban is, közel 300 dolgozót szeretnének véglegesíteni közvetlenül az anyavállalatnál. A kép nem illusztráció, a lutoni raktárban készült!

Mit is jelent ez?

Ez azt jelenti, hogy azok közül, akik idén ősszel mennek ki az Euworkön keresztül, a legjobban dolgozókat, a 3 hónap próbaidő letelte után, permanent, végleges szerződéssel, garantált óraszámokkal veszi át a munkaerő kölcsönzőtől az anyavállalat.

Mondani se kell, hogy ennek a legnagyobb előnye a cégen belüli juttatási csomag és az előrelépési lehetőségek tömkelege. Ez óriási lehetőség logisztikában végzett, kitörési lehetőséget kereső jelentkezőink számára.

A juttatások dióhéjban:

·        Superdrug Kedvezmény kártya már 12 hét után

·        Utazási kedvezmény

·        Finanszírozott oktatás és gyakornoki lehetőségek  

Aki még idén kimegy, most nagyon jól járhat!

Jelentkezni angol nyelvű önéletrajzzal a rita@euwork.hu címen lehet.

 

Részletek az alábbi linken:

http://www.euwork.hu/kozmetikai-raktar-leeds-kornyeken-eszak-angliaban-539

http://www.euwork.hu/raktari-munka-london-luton-376

 

BUSZSOFŐRI MUNKALEHETŐSÉG ANGLIÁBAN

 

Hosszú évek óta először végre van lehetőség buszsofőrök számára is angliai munkavégzésre.

D kategóriás jogosítvánnyal, GKI kártyával, társalgási angol nyelvtudással és 2 év tapasztalattal.

Helyközi, menetrend szerinti járatok vezetése, jegyértékesítéssel.

Nettó 450 000 Ft-os havi fizetés, ingyenes szállással! Folyamatos, hosszú távú szerződés közvetlenül az angol munkaadóval!

Azonnali munkakezdés közvetítői díj nélkül!

Jelentkezni angol nyelvű önéletrajzzal a rita@euwork.hu címen lehet.

Részletek az alábbi linken:

http://www.euwork.hu/buszsofori-munka-anglia-303

 

DOLGOZZ, KERESS PÉNZT ÉS KÖZBEN SZAKÁCS LESZEL

A skegnessi szórakoztatóipari komplexum egy különleges pozíciót ajánlott fel a magyaroknak. A "vidámpark" számos étkezőjébe, konyhájába vesznek fel SZAKÁCS TANONCOKAT. Feladatuk a szakácsok munkájának segítése, ételek előkészítése, egyszerűbb ételek elkészítése. Semmiféle tapasztalat, végzettség nem szükséges, ugyanis ennek a programnak a lényege éppen az, hogy BETANÍTANAK, és hamarosan képzett szakáccsá válsz Elismert végzettségeket is biztosít a munkaadó a sikeres "gyakornokoknak".

Akár csak a többi vidámparki állásunknál, itt is gond nélkül félre tudsz tenni a fizetésedből havi 200-250 ezer forintot TÚLÓRA NÉLKÜL. Ez egy remek lehetőség annak, aki később EURÓPA LEGKERESETTEBB SZAKMÁJÁBAN, szakácsként szeretne elhelyezkedni. Viszont olyanokat is szívesen látnak a konyhán, akiknek nincsenek ilyen ambícióik és csak pénzt szeretnének keresni, ők konyhai kisegítő állást kapnak.

FELTÉTEL: Társalgási szintű angol tudás ÉS szeptemberi kiutazás Angliába

JELENTKEZÉS: a csenge@euwork.hu emailcímen azonnal, mivel szeptember 7-én már a második körös interjúra kerül sor a munkaadóval! 

További információk erről a szórakoztatóipari komplexumról weblapunkon itt olvasható. 

  
 
Küldd tovább egy barátodnak
Ez egy általános hírlevél, lehet, hogy egyik állás sem érdekes Neked. De esetleg tovább-küldheted egy barátodnak, akit érdekel!
 
Leiratkozás
Ezt a hírlevelet azért kapod, mert korábban regisztráltad magad a www.euwork.hu webcímen. Amennyiben nem szeretnél további hírleveleket kapni, csak kattints ide! [UNSUBSCRIBE]
 
Valamennyi itt látható külföldi munka a saját állásunk, azaz szerződéses partnereink felé közvetítést elejétől a végéig mi intézzük.
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Elkészült az Euwork Kft Adatvédelmi Szabályzata az Európai Unió új adatkezelési rendeletének megfelelően. Ez a dokumentum Érthetően foglalja össze, mi történik az adataiddal regisztráció után, vagy amikor elküldöd a Cv-det emailben, valamint azt is, amikor már a közvetítés során újabb adatokat és dokumentumokat kérünk be tőled. Szintén tartalmazza a dokumentum azt, hogy milyen jellegű dokumentumot mennyi ideig őrzünk meg a rendszerünkben.  
A saját szabályzatunknak való megfelelés érdekében megsemmisítettük az összes elektronikus és írásos dokumentációt régi ügyfeleinkről. Így jelenleg azokkal kapcsolatban akikkel több évvel ezelőtt kerültünk kapcsolatba, jelenleg nem tudunk semmit.