Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

2016 szeptemberi külföldi munka hírlevél

2016. 09. 02. 00:00:00
 
 

 

Szeptember eleje az év nagy felvételi időszaka. Ilyenkor a legkönnyebb külföldi munkát találni! Az Euworknél ebben az időszakban a külföldi munkaadók ide jönnek állás interjút tartani Budapestre. Ez egy remek lehetőség, hogy leendő munkaadódat már az előtt megismerd, mielőtt megkezdenéd a külföldi munkát. A (nem teljes) menetrendünk itt olvasható.   UTOLSÓ LEHETŐSÉG a legszuperebb építőipari munkákra!

 

Szeptember 6-án, kedden Budapestre látogat AUSZTRIA egyik legnagyobb építőipari foglalkoztatója!

Aki szeretne velük személyesen találkozni, kérdezni és egyeztetni az osztrák munkáról, annak várjuk a jelentkezését a gabor@euwork.hu E-mail címre.

A jelentkezéshez egy német nyelvű önéletrajzra lesz szükség.

A találkozón pedig egy aktív alapfokú német nyelvtudásra.

Kereseti lehetőségek Ausztriában:

Minimum nettó 1800 euró + szállástámogatás (ca. 330 euró) +13., 14. havi fizetés.

A következő szakemberek jelentkezését várják:

- Faipari szakemberek, épület- és bútorasztalosok

- Víz-, Gáz-, és Fűtésszerelők

- Kőművesek

- Villanyszerelők

- Festők

- Zsaluzóácsok, állványépítők

- Burkolók (hideg-, melegburkolók)

- Gipszkartonozók

- Hegesztők

Várjuk építőipari segédmunkások jelentkezését is, akiknek van tapasztalatuk építkezéseken és alapfokon beszélnek németül.

ELŐNYÖK:

- Kölcsönös szimpátia esetén hosszú távú munkalehetőségre nyílik lehetőség.

- Alkalmazotti munkajogviszony (nincs kényszervállalkozás),

- Osztrák munkaadó (magyar cégek kizárva!),

- Osztrák fizetés (min.nettó 1800 euró + szállástámogatás, 13-14 havi fizetés),

- Teljeskörű ügyintézés a munkabejelentéssel és a szállásfoglalással kapcsolatban!

JELENTKEZÉS

 

MOBIL SZERELŐ TECHNIKUS

Nem csalás, nem ámítás, 2 év után újra aktuális a MOBILTELEFON TECHNIKUSI ÁLLÁS az Egyesült Királyságban!!!!

Az eddigi legnagyobb elégedettségi mutatót produkáló munkánk 2011 tavaszától 2014 októberéig, 4 éven keresztül működött, mely idő alatt közel 200 technikust helyeztünk el. Ez idő alatt az ügyfél-elégedettségi ráta ennél a munkánál volt messze a legmagasabb, 95,8% a statisztikák alapján. A visszajelzések a mai napig olvashatók a honlapunkon.

Jelenleg az ashfordi szervizközpontba 2 év releváns tapasztalattal rendelkező, level 3-as technikusokat keresünk, társalgási szintű angol nyelvtudással.

10 helyünk van, azonnali kezdéssel! Ezt nem szabad elszalasztani!

Jelentkezni angol nyelvű önéletrajzzal a rita@euwork.hu címen lehet.

Részletek az alábbi linken:

http://www.euwork.hu/mobiltelefon-szerviztechnikus-ashford-uk-635

 

Garantált óraszámok és permanent (határozatlan idejű, hosszú távú) szerződések raktári munkákra, juttatási csomaggal? IGEN!

A Superdrug kozmetikai szer raktárainkban, a Leeds melletti South Elmsallban és Lutonban is, közel 300 dolgozót szeretnének véglegesíteni közvetlenül az anyavállalatnál. A kép nem illusztráció, a lutoni raktárban készült!

Mit is jelent ez?

Ez azt jelenti, hogy azok közül, akik idén ősszel mennek ki az Euworkön keresztül, a legjobban dolgozókat, a 3 hónap próbaidő letelte után, permanent, végleges szerződéssel, garantált óraszámokkal veszi át a munkaerő kölcsönzőtől az anyavállalat.

Mondani se kell, hogy ennek a legnagyobb előnye a cégen belüli juttatási csomag és az előrelépési lehetőségek tömkelege. Ez óriási lehetőség logisztikában végzett, kitörési lehetőséget kereső jelentkezőink számára.

A juttatások dióhéjban:

·        Superdrug Kedvezmény kártya már 12 hét után

·        Utazási kedvezmény

·        Finanszírozott oktatás és gyakornoki lehetőségek  

Aki még idén kimegy, most nagyon jól járhat!

Jelentkezni angol nyelvű önéletrajzzal a rita@euwork.hu címen lehet.

 

Részletek az alábbi linken:

http://www.euwork.hu/kozmetikai-raktar-leeds-kornyeken-eszak-angliaban-539

http://www.euwork.hu/raktari-munka-london-luton-376

 

BUSZSOFŐRI MUNKALEHETŐSÉG ANGLIÁBAN

 

Hosszú évek óta először végre van lehetőség buszsofőrök számára is angliai munkavégzésre.

D kategóriás jogosítvánnyal, GKI kártyával, társalgási angol nyelvtudással és 2 év tapasztalattal.

Helyközi, menetrend szerinti járatok vezetése, jegyértékesítéssel.

Nettó 450 000 Ft-os havi fizetés, ingyenes szállással! Folyamatos, hosszú távú szerződés közvetlenül az angol munkaadóval!

Azonnali munkakezdés közvetítői díj nélkül!

Jelentkezni angol nyelvű önéletrajzzal a rita@euwork.hu címen lehet.

Részletek az alábbi linken:

http://www.euwork.hu/buszsofori-munka-anglia-303

 

DOLGOZZ, KERESS PÉNZT ÉS KÖZBEN SZAKÁCS LESZEL

A skegnessi szórakoztatóipari komplexum egy különleges pozíciót ajánlott fel a magyaroknak. A "vidámpark" számos étkezőjébe, konyhájába vesznek fel SZAKÁCS TANONCOKAT. Feladatuk a szakácsok munkájának segítése, ételek előkészítése, egyszerűbb ételek elkészítése. Semmiféle tapasztalat, végzettség nem szükséges, ugyanis ennek a programnak a lényege éppen az, hogy BETANÍTANAK, és hamarosan képzett szakáccsá válsz Elismert végzettségeket is biztosít a munkaadó a sikeres "gyakornokoknak".

Akár csak a többi vidámparki állásunknál, itt is gond nélkül félre tudsz tenni a fizetésedből havi 200-250 ezer forintot TÚLÓRA NÉLKÜL. Ez egy remek lehetőség annak, aki később EURÓPA LEGKERESETTEBB SZAKMÁJÁBAN, szakácsként szeretne elhelyezkedni. Viszont olyanokat is szívesen látnak a konyhán, akiknek nincsenek ilyen ambícióik és csak pénzt szeretnének keresni, ők konyhai kisegítő állást kapnak.

FELTÉTEL: Társalgási szintű angol tudás ÉS szeptemberi kiutazás Angliába

JELENTKEZÉS: a csenge@euwork.hu emailcímen azonnal, mivel szeptember 7-én már a második körös interjúra kerül sor a munkaadóval! 

További információk erről a szórakoztatóipari komplexumról weblapunkon itt olvasható. 

  
 
Küldd tovább egy barátodnak
Ez egy általános hírlevél, lehet, hogy egyik állás sem érdekes Neked. De esetleg tovább-küldheted egy barátodnak, akit érdekel!
 
Leiratkozás
Ezt a hírlevelet azért kapod, mert korábban regisztráltad magad a www.euwork.hu webcímen. Amennyiben nem szeretnél további hírleveleket kapni, csak kattints ide! [UNSUBSCRIBE]
 
Valamennyi itt látható külföldi munka a saját állásunk, azaz szerződéses partnereink felé közvetítést elejétől a végéig mi intézzük.
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!