Állások Menü
0
Ön itt jár: > >

2016 nyár

2016-06-17 00:00:00

 

Új weblappal várjuk a külföldi munka iránt érdeklődőket! 

Június elejétől megújultunk. Új weblapunk külsejében sokkal modernebb, korszerűbb, de ami még fontosabb, hogy a benne lévő tartalom, állások, tájékoztatók és beszámolók jobban elérhetőek és logikusabb elrendezésűek. Akár véleményezhetitek is állásainkat. www.euwork.hu


Vendéglátás másképpen ’Tanulj úgy, hogy Neked fizetnek érte!’

 

Idén újabb lehetőséggel bővítettük álláskínálatunkat. Az Egyesült Királyság területére vágyó jelentkezők körében oly’ népszerű Work Experience programhoz hasonlóan, tavasztól már Németországban is lehetőség van a munka mellett szakmát szerezni.

 

München közeli partnerünk már öt generáció óta, a hagyományos bajor étterem és sörkert mellett, a mai igényeknek megfelelő, új és modern rendezvénytermet is üzemeltet, mely esküvők és nagy céges rendezvényeknek helyszínéül szolgál.

 

Ebben a színvonalas környezetben biztos állásunk lehet és korrekt bérezésben részesülhetünk. A megélhetés költségei  alacsonyak, mivel a szállás és az étkezés ingyenesen biztosított, így kedvezően lehet akár spórolni is, mindemellett pedig lehetőség van részt venni egy duális képzésben, amely során szakmai tapasztalatokkal, referenciákkal gazdagodhatunk, és még az német nyelvtudásunkat is gyorsan fejleszthetjük anyanyelvi környezetben.

 

A Németországi éttermi munka olyan érettségizett fiatalok számára biztosít a munka mellett nemzetközileg elfogadott szakmát adó képzést, akik hosszútávon Németországban tervezik a jövőjüket.

 

Raktári munkák az Egyesült Királyságban

Mint minden évben tavasszal, idén is elkezdődött a raktári felvételi szezon. Szerencsére még mindig tart! Korhatár és tapasztalat nélkül tudunk elhelyezni lányokat, fiúkat és párokat is már erős alap/társalgási angol nyelvtudással.

Raktári munkáink mind könnyű fizikai munkák, csak az állóképességedre és a rugalmasságodra van szükség, és természetesen legalább társalgási szintű angol nyelvtudásra.

Anglia-szerte több helyszínen, a kis falutól a nagyvárosig, a csomagolástól a kézi szedésen át a targoncázásig széles körben helyezzük el ügyfeleinket saját, személyes igényeiknek megfelelően.

A nyelvtudástól függően változatos munkakörök és hosszútávon előrelépési lehetőségek várnak, ha velünk tartasz.

Hogy hova? ... A teljesség igénye nélkül, íme néhány példa:

 

Elektronikai cikk raktár Közép-Angliában

Az Argos az Egyesült Királyság legnagyobb online raktáráruháza évente mintegy 30 000 dolgozót foglalkoztat. Idén nyáron is várja a jelentkezőket hosszú távú, de minimum fél éves szerződéssel.

Butron-upon-Trent egy ipari kisváros Derby közelében. Ideális választás a csendesen élni és pénzt gyűjtögetni vágyóknak. Alacsony költségű szálláslehetőségei, raktári és ipari létesítményei 4 éve fogadják jelentkezőinket raktári dolgozó pozíciókra.

Az Argos raktárai félig automatizáltak, ezért a munka javarészt könnyű, fizikai, álló jellegű, így fiatal lányok is könnyedén megállják itt a helyüket.

 

Kozmetikai szer raktár

A Superdrug az Egyesült Királyság második legnagyobb és egyben legkedveltebb kozmetikai és gyógyszerészeti vállalata, több, mint 800 üzlettel és 200 patikával szerte Angliában, Skóciában, Walesben, Észak-Írországban és Írországban. A cég első sorban saját márkás, állatkísérlet-mentes termékei miatt vált népszerűvé a Szigetországban.

Dunstable, Luton ipari külvárosi negyede méltán lett népszerű a magyar munkavállalók körében. London közelsége, a számtalan kikapcsolódási lehetőség és sok jelentkező esetében a londoni barátok is kulcsfontosságúak a választásban.

Ebben a raktárban jelenleg tapasztalt targoncásokat is keresnek Jungheinrich Reach FLT targoncára. Betanítást vállalnak, ezért végzettség/jogosítvány nem kell róla.

 

Bristoli szállás raktári munkalehetőségekkel

 Bristol Anglia délnyugati részén, Londontól 185 km-re nyugatra fekszik. A város híres zene- és filmiparral rendelkezik, még tengerpartja is van. Kiváló adottságai miatt ma már vendéglátóiparáról is híres, a régió kulturális és oktatási központja is egyben. Minden évben megrendezésre kerül például a Birstol Internation Balloon Fiesta. http://www.bristolballoonfiesta.co.uk/

A bristoli kikötő kezdettől fogva jelentős szerepet játszott a város fejlődésében; a kereskedelmi kikötőt mára kiköltöztették a városközpontból a Bristoli-csatorna partjára Avonmouth és Portbury mellé. Ezen a részen több raktári munkalehetőség is nyitott a városba érkező munkavállalók számára.

Várjuk jelentkezésed egyedül vagy pároddal!

 

 

Kamionsofőri munkák

Cégünk minden évben törekszik arra, hogy minél több sofőri munkát tudjon biztosítani a sztrádák királyainak, lévén rengeteg magyar sofőr vágyik biztos, jól fizetett munkahelyre az EU-n belül.

Idén is több lehetőség közül választhatnak a C+E kategóriás jogosítvánnyal rendelkező sofőrök.

Nemzetközi és belföldi fuvarozásra is van lehetőség több EU-s tagállamban.

Már erős alap szintű angol vagy német nyelvtudással is várjuk a jelentkezéseket!

Részletek:

Németország
Anglia 
Svédország                      

 

 

 

Ausztriába továbbra is várják a németül beszélő építőipari szakembereket

Az osztrákok a külföldi munkavállalóktól a szakmai tapasztalatokon túl elvárják a társalgási szintű német nyelvtudást. Ha bármilyen építőiparhoz kapcsolható szakmával és persze releváns tapasztalattal rendelkezik valaki, és emellett még németül is beszél, nagy eséllyel pályázik a betöltendő munkakörökre.

Az Euwork irodával kapcsolatban álló osztrák munkaadók előre lefoglalják a szállást továbbá jelentős mértékben támogatják a szállással kapcsolatos kiadásokat is.

A fizetések a segédmunkásoknál nettó 1600 eurótól, a szakmunkásoké nettó 1800 eurótól indul. Továbbá kevesen tudják, hogy az Ausztriában a dolgozói fizetésekhez jár a 13. és 14. havi fizetés, akár időarányosan is.

Bővebb információ és jelentkezés itt

 

Hollandiába keresünk CNC fémmegmunkálókat

CNC marós és eszergályos szakemberek jelentkezését várják a holland munkaadók.

Mind az angolul, mind pedig a németül beszélő új munkatársakat szívesen várják.

Nagy előnnyel pályázik az a jelentkező, aki műszaki rajz alapján tud programot írni.

Elsősorban Sinumerik, Fanuc, Heidenhain, Mazatrol vezérlésű gépekre keresünk szakembereket.

A holland munkaadó révén az Euwork ügyfeleinek a szállás mindig biztosítva van.

Bővebb információ és jelentkezés itt

 

LONDONI szállás... munkával és ingyenes NYELVTANFOLYAMMAL

Jelenleg egy akció keretében nem csak szállást szervezünk, nem csak munkát keresünk Neked Londonban, de 2X 10 ÓRA NYELVTANFOLYAMOT IS BIZTOSÍTUNK.

Észak London 3. zónájában Turnpike Lane metrómegállótól 2perc sétára található az iskola, ahol lelkes magyar oktató csoport várja a tanulni vágyókat. Az iskola által kidolgozott teszt alapján döntik el az oktatók hogy ki melyik kurzuson kezdheti meg tanulmányait.
Egy kurzus 8 hétig tart, a csoportos oktatás heti egy napon 3x60 perc. Egy kurzus tehát 24 tanóra, amiből az első 10-et londoni partnerünk állja, majd a sikeres kurzus után a következő szinten ez megismétlődik. A csoportos tanfolyam díja magyaroknak csak 5 font/óra.

Lehetőség van online kurzusra is, ami szintén nyolc hétig tart, és a diák a saját idejét osztja be.

Az általunk szervezett munka egy ugródeszka, lényege, hogy gyoran legyen munkád és bevételed Londonban. A nyelviskola célja, hogy innen tovább tudj lépni, és a saját szakmádban tudj dolgozni, természetesen magasabb fizetésért.

További információ, jelentkezés ITT

 

 

 

 

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Szaktudást Nem igénylő Állásaink
Tudtad?

Akár csak két évvel ezelőtt, idén ismét arra kérnénk Titeket (különösen, ha már nyugat-európai fizetésnek örvendtek), hogy támogassátok az Age of Hope alapítványt és annak kampányát: ez az Ezer Gyerek Karácsonya. Ez egész röviden azt takarja,hogy minden évben ezer mélyszegénységben élő gyereket ajándékoznak meg karácsonykor, akik különben nem kapnának semmit sem :( 

Most kétszer nyerhetsz. Egyrészt segítesz egy csomó gyereken, és ettől máris jobban érzed  magad :) Másrészt az adományozók között értékes nyereményeket sorsolunk ki az EUWORK Kft jóvoltából!

Első díj: egy hazaútra szóló repülőjegy bárhonnan Európából! 2 db Második díj: ebédmeghívás egy hatalmas paprikáscsirke szendvicshez a budapesti Oktogonnál lévő Panineriában.  3 db Harmadik díj: professzionális hátmasszázs akár "házhozszállítással" is.