Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

2016 augusztusi hírlevél

2016. 08. 03. 16:00:00

Kedves ... !

 

2016 augusztusi hírlevelünkben egyrészt bemutatjuk a Brexit várható hatásait az angliai munkavállaásra, másrészt bemutatjuk legújabb lehetőségeinket német nyelvterületen.
 

BREXIT után

2004 májusától a kelet-európai, így a magyar munkaerő szabadon vállalhat munkát Nagy-Britanniában.  A magyar állampolgárok korlátlan ideig az Egyesült Királyságban tartózkodhatnak, amennyiben igazolt munkaviszonyuk van. Ez változatlanul így van a BREXIT népszavazás után is, hisz nem lépett ki az Egyesült Királyság az Európai Unióból, csupán jelezte, hogy majd egyszer ki fog. 
A mi munkavállásunk tekintetében továbbra is ugyanazok a törvények vannak érvényben, mint egy hete vagy három hónapja. Az is bizonyos, hogy a már Nagy-Britanniában élő és dolgozó magyaroknak semmitől nem kell tartaniuk, őket a várható változások nem érintik. Nem lesznek "hazaküldve". Ezt valamennyi vezető brit politikus megerősítette. 

A változás azokat érinti negatívan, akik majd két év múlva, a kilépési tárgyalások lezárása után, újonnan próbálnak Angliában letelepedni. Erre valószínűleg csak hatósági munkavállalási engedély birtokában lesz lehetőségük. Az is elképzelhető, hogy már korábban bevezetnek korlátozásokat az újonnan érkezőkkel szemben. Ezért az EUWORK azt javasolja, hogy aki Nagy-Britanniában szeretne élni és dolgozni, az még idén, 2016-ban induljon el!

 

 

Németországi munkák szaktudás nélkül

 

Könnyen lehet, hogy bár szeretnénk Németországba költözni, nem találunk azonnal szakmai tudásunknak megfelelő állást. Ez persze nem ok a kétségbeesésre. 

A megoldás: keressünk olyan munkát, mely nem igényel szakképesítést. Számtalan ilyen "ugródeszka" állás található Németországban, melyek kiváló lehetőséget kínálnak, hogy megvessük lábunkat külföldön. 

Tapasztalataink szerint, aki megragadja ezeket a lehetőségeket, a későbbiekben sokkal nagyobb valószínűséggel talál magának a korábbi elképzeléseinek megfelelő munkakört. Az új munkahelyen eltöltött 4-6 hónap alatt megismeri a helyi embereket, szokásokat, cégkultúrát és nem utolsósorban kiváló lehetőség kínálkozik a német nyelv tökéletesítésére.

Az Euwork is kínál lehetőséget Németországban, ahová már stabil alapfokú vagy társalgási szintű német nyelvtudással, jelentősebb szakmai tapasztalat nélkül jelentkezhetünk és később innen akár tovább is léphetünk. Íme, néhány példa:

1. Észak-Németországba várnak gépkocsivezetőket A2-es szintű nyelvtudással, az emdeni kikötőbe. B kategóriás jogosítvány szükségeltetik a munkakörhöz. A feladat újonnan legyártott gépkocsikat kell a teherhajókra felvinni, parkolni, és rögzíteni. Bővebb információ itt: http://www.euwork.hu/kulfoldi-munka/nemetmunka/soforrogzito-kontenerhajora-nemetorszag-623

2. Autómosóba keresünk férfi munkatársakat autók takarítására azonnali kezdéssel. A helyszín Würzburg: http://www.euwork.hu/kulfoldi-munka/nemetmunka/automoso-allas-nemetorszagban-266

3. A Németországi éttermi munka olyan érettségizett fiatalok számára biztosít a munka mellett nemzetközileg elfogadott szakmát adó képzést, akik hosszútávon Németországban tervezik a jövőjüket.

4. Gyorséttermi állás is van Dél-Németországban, hosszútávra vagy akár egyetlen szezon erejéig erre az évre. A társalgási szintű nyelvtudáson túl itt sincs szükség többre: http://www.euwork.hu/kulfoldi-munka/nemetmunka/gyorsettermi-munkalehetoseg-nemetorszagban-172

5. Házi gondozói munkalehetőség, ahová a stabil, társalgási német nyelvtudáson túl csak az emberszeretetünket, empátiánkat, türelmünket, kell magunkkal vinni. Ügyfeink havi 1000 eurót gond nélkül félre tudnak rakni ennél a munkánál. Helyszín: Stuttgart és környéke. http://www.euwork.hu/kulfoldi-munka/nemetmunka/hazigondozoi-munka-nemetorszagban-187

 

És ahová minimális tapasztalat szükséges:

6. Berlinbe, Hamburgba, Lipcsébe keresünk jogosítvánnyal rendelkező bútor összeszerelőket, lapra szerelt bútorok kiszállítására, összeszerelésére. Ha valaki végzett korábban már ilyen munkát és megvan a stabil alapfokú német nyelvtudás, ne habozzon jelentkezni: http://www.euwork.hu/kulfoldi-munka/nemetmunka/butorosszeszerelo-nemetorszag-594

7. Raktári munkák is vannak Németország egész területén. Amennyiben megvan a jó egészség és fizikum, továbbá tapasztalat komissiózásban, árurakodásban, vagy targoncavezetésben, ide is várjuk a jelentkezőket: http://www.euwork.hu/kulfoldi-munka/nemetmunka/raktari-munka-nemetorszagban-585 

 

BUDAPESTEN AZ OSZTRÁK MUNKAADÓ

 

Szeptember 6-án, kedden látogatást tesz Budapesten Ausztria egyik legnagyobb építőipari foglalkoztatója, a Perner Group Holding.

Itt a lehetőség, hogy személyesen kérdezzen tőlük és pályázzon a nyitott munkakörök valamelyikére!

 

A következő szakemberek jelentkezését várják:

- Faipari szakemberek, épület- és bútorasztalosok

- Víz-, Gáz-, és Fűtésszerelők

- Kőművesek

- Villanyszerelők

- Festők

- Zsaluzóácsok, állványépítők

- Burkolók (hideg-, melegburkolók)

- Gipszkartonozók

 

Kölcsönös szimpátia esetén hosszútávú munkalehetőségre nyílik lehetőség.

alkalmazotti munkajogviszony (nincs kényszervállalkozás),

ausztriai munkaadó (magyar cégek kizárva!),

osztrák fizetés (min.nettó 1600 euró + szállástámogatás, 13. havi fizetés),

teljeskörű ügyintézés a munkabejelentéssel és a szállásfoglalással kapcsolatban!

 

A személyes találkozóra előzetes jelentkezés szükséges.

Társalgási szintű német nyelvtudás a munkaadóval történő kommunikáció során szintén kell.

 

A jelentkezéshez kérjük, küldje el német nyelvű fényképes önéletrajzát a gabor@euwork.hu e-mail címre.

 

KEZDŐDIK A RAKTÁR SZEZON ANGLIÁBAN

 

Description: Description: \ServeradatMunkakRAKTÁRluton raktár.jpg

Brexit ide vagy oda, a briteknél minden a régi. Kint élő ügyfeleink úgy nyilatkoztak: „ A Brexitből egyelőre nem érzünk semmit.”

Mindazonáltal meg kell említeni, hogy a font árfolyama esett ugyan, de még mindig magasabban van, mint 2 éve. Összességében tehát még mindig megéri Nagy-Britanniában dolgozni.

Az EU-s állampolgárok továbbra is korlátozások nélkül vállalhatnak munkát az Egyesült Királyságban, aki pedig már kint van és dolgozik, nem lesz hazaküldve. Most kell tehát elindulni!

A raktárakban zavartalanul elkezdődött az év legnagyobb felvételi szezonja. Minden ősszel beindul a gépezet és munkások százait veszik fel a nagyvállalatok betanított munkákra.

2016 őszének legjobb ajánlata a Leeds mellett lévő kozmetikai szer raktár, a Superdrug!

Leeds és környéke az ipari forradalom óta a szigetország legnagyobb ipari agglomerációja. A pezsgő nagyvárostól nem messze, nyugodt, csendes környezetben, egy kis 6000 fős városkában dolgozhatnak és élhetnek az ide érkezők. A nagyvárosi nyüzsgés és szórakozási lehetőségek pedig csupán egy fél órás vonatozásra vannak.

A munka könnyű fizikai fiúknak, lányoknak és pároknak egyaránt. Műszakpótlékok, hétvégi pótlékok és túlóra lehetőségek várják a jelentkezőket, így az átlag órabér 8 GBP felett jön ki. A munkaadó hosszú távon remek előrelépési lehetőségeket kínál a jól teljesítő kollégáknak, és targoncás munkalehetőség is nyitott az erre vágyóknak, betanítással, ami természetesen fizetésemeléssel jár.

Az Euwork olcsó, egy ágyas szobákat biztosít ügyfeleinek, a házakban pedig összesen 3-5 ember lakik. A munkahely és a szállás 15 perc sétára van egymástól, így a lakók a bejárási költséget is megspórolják!

Mindehhez semmi másra nincs szükség, csak magabiztos, társalgási angol nyelvtudásra és indulótőkére.

A befektetés az első hónap után megtérül. EZ EGY VISSZAUTASÍTHATATLAN AJÁNLAT!

http://www.euwork.hu/raktari-munka-leeds-kozmetikai-539

Ezen kívül még 3 városban folyamatosak a raktári felvételek, a többi raktári munkáról részletek itt:

http://www.euwork.hu/raktari-munka


 

 

 

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!