Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

2016 április

2016. 05. 11. 00:20:55

 

Ugye már hallottál a 2016-os Nemzetközi Állásbörzéről?

Érdemes eljönni! => április 16. Budapest

 

 

 

 

 

 

 

Szeretettel várunk az immár harmadszorra megrendezésre kerülő Nemzetközi Állásbörzén, az EUWORK szervezésében. A Nemzetközi Állásbörze a külföldi munkalehetőségekről szól, amelyen kifejezetten a külföldi, azon belül az Európai Unión belüli munkaadók, munkaközvetítők és egyéb intézmények vonulnak fel kiállítókét.

A 2016-os Nemzetközi Állásbörzén 7 ország több mint 70 állásajánlatából tudnak válogatni az érdeklődők. A célországok között szerepel: Nagy-Britannia, Írország, Németország, Ausztria, Svájc, Hollandia, valamint Norvégia. A legkeresettebb pozíciók: a vendéglátás, az egészségügy, az építőipar és a betanított munkák területén vannak, azonban a szellemi tevékenységet folytató dolgozókra is egyre nagyobb az igény (informatika, gépészet, adminisztráció, egészségügy).

Az érdeklődők különböző programokon és előadásokon vehetnek részt, amelyen megismerhetik a külföldi munkavállalás rejtett előnyeit és buktatóit a személyes élménybeszámolókon keresztül. Továbbá, elsajátíthatják az önéletrajzírás fortélyait vagy egy állásinterjún sikerrel megfelelni, illetve nyelvtudásukat is leellenőrizhetik a résztvevők. (A programról részletesebben facebook eseményünkön olvashatsz)

Helyszín: Budapest, Hotel Gellért (1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.)
2016. április 16. (szombat) 9:00 – 15:30

További újdonságaink

Írországi ápoló pozíció

Eddig sem volt egyszerű megfelelni a szakmai és nyelvi elvárásoknak azok szármára, akik az Egyesült Királyságban kívántak az egészségügyben ápolóként, nővérkét elhelyezkedni. A feltételeket év elején tovább szigorították. 2016. január 18.-át követően az angol szakmai kamara, az NMC egy újabb kritériumot vezetett be a PIN regisztráció megszerzéséhez. A jelentkezőknek ’IELTS level 7’ szintű nyelvvizsgát kell letenniük, amely felsőfokú nyelvvizsgának felel meg.
A fenti változások ellenére, cégünk továbbra is örömmel fogadja, olyan társalgási szintű angol nyelvtudással rendelkező, szakképzett, azaz okleveles - diplomás, és általános ápolói végzettséggel, valamint szakmai tapasztalattal rendelkező ápolók és nővérek jelentkezését, akik szívesen dolgoznának angol nyelvterületen, ugyanis írországi partnerünk korrekt bérezés mellett, könnyű és gyors elhelyezkedést biztosít számukra.
 

“Terítéken a változatosság” – újdonságok a vendéglátóipari munkánkban az Euwork kínálatában

Az Egyesült Királyságban betölthető “work experience program”unk immáron több, mint 10 éve teremt lehetőséget a legalább pár hónap tapasztalattal és társalgási szintű angol nyelvtudással rendelkező fiataloknak, hogy szakmai tapasztalatot szerezzenek, feljődjön a nyelvtudásuk és közben nemcsak pénzt keressenek, hanem jelentős megtakarításra is szert tehessenek.
Idén viszont emellett a német nyelvtudással rendelkezőknek is van hasonló ajánlatunk Németországban! (Nikol hírlevelelének erre vonatkozó részét javaslom)

Sőt! Azoknak is tudunk segíteni, akik már több év tapasztalattal és erős angol nyelvtudással rendelkeznek, és ezért nem “work experience program”-ban szeretnének elhelyezkedni!:

Tavaly óta Máltára szakácsokat, cukrászokat, takarítókat tudunk elhelyezni 1000 -2500 EUR fizetéssel helyben biztosított ingyenes szállás és étkezési lehetőséggel.

Továbbá már nyitott pozíciók vannak Cipruson is! Afrodité városa, Paphos 2017-ben Európa kulturális fővárosa lesz, de neked nem kell eddig várnod, hogy megismerd közelebbről! 3*os apartmanhotelbe keresünk főszakácsot, szakácsot, főpincért és felszolgálókat! A kereseti lehetőség tapasztalattól függően netto 650-1000 EUR, amelyből akár már szállásra sem kell költeni! - Kezd most a nyarat!
 

FOGORVOS ÁLLÁSLEHETŐSÉG ÍRORSZÁGBAN, DUBLIN MELLETT

Írországban praktizáló magyar fogorvos korszerűen felszerelt, elegáns fogorvosi rendelőjébe KÉT,  a munkájára igényes fogorvos kollégát. A rendelő egy kisebb, nyugodt városkában, Dublin-tól 80 km-re helyezkedik el.

Amivel rendelkezned kellene: Fogorvosi diploma megléte, Minimum erős B2-es középfokú nyelvtudás, Minimum 2-3 éves szakmai tapasztalat; Ápolt megjelenés, rugalmasság, megbízhatóság, szakmai igényesség , Hajlandóság rendszeres szakmai továbbképzéseken való részvétel iránt

 Amit megbízónk kínál Neked: Akár Bruttó 8000 EUR kereset – Bruttó 4000 EUR alapkereset + 20% nyereség részesedés;Teljes munkaidő – 40 órás munkahét; 20 nap fizetett szabadság; segítségnyújtás a szállás megtalálásában; Folyamatos továbbképzéseken való részvétel biztosítása; Modern, digitális eszközökkel ellátott kezelőszoba;OP tapasztalat

További részletek...

 Amennyiben úgy érzed, hogy megfelelsz az elvárásoknak és szeretnél Írországban dolgozni, küldd el részletes, angol nyelvű szakmai önéletrajzodat az eszter@euwork.hu E-Mail címre.
 

ÁPOLÓKÉNT DOLGOZNÁL KÜLFÖLDÖN, DE NEM AKARSZ KIKÖLTÖZNI?

Erre is van már lehetőség.

Új ápoló állásunk van Németországban német Anerkennung-al rendelkező, szakképzett ápolók részére.
2 hét munka kint, két hét itthon. Intenzív házi ápolás a munkaterület, kiemelkedő fizetésért, bruttó 2600 EUR-ért.
A munkavégzés Stuttgart és környékén van. A szállás kedvezményesen biztosított.
A további részletekért küldje el fényképes önéletrajzát az eszter@euwork.hu E-mail címre.


 

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!